Ilyen nagy és ilyen költséget O1G feliratot még nem láttunk. 

Az alkotója egy Floridában élő magyar pilóta, aki nem sajnálta sem az idejét, sem a pénzét a mű létrehozására, annak ellenére, hogy az ő O1G-jét nem lehetett sem lefotózni, sem levideózni. Azt ugyanis nem rajzolta, égette, matricázta, taposta, véste vagy festette valamilyen többé-kevésbé szilárd felületre, hanem útvonalként végigrepülte.

A bő három órán át (plusz jó 2 óra vezetés hazáig) tartó akcióhoz most vasárnap kibérelt egy Cessna gyártmányú egymotoros kisgépet, amivel durván egy kilométeres magasságban lényegében keresztberepülte a floridai félsziget déli csúcsát keletről nyugatra, a világhírű Everglades mocsár fölött.

Ekkora méretben még soha nem írták ki a tüntetések Orbán-gyalázó jelszavát

A felirat a pióta számításai szerint nagyjából 7200 négyzetkilométeres felületet fed le, ami többé-kevésbé megegyezik Borsod-Abauj-Zemplén megye területével és Magyarország durván 1/13-át teszi ki.

"Irigykedve néztem, ahogy az emberek Magyarországon a hóba tapossak az O1G feliratokat. Sajnos itt utoljára 40 éve esett a hó ezert erre itt esélyem se lenne."

(444)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
De jó fej! Orbánt már olyan sokan utálják-gyűlölik itthon,és külföldön,olyan sokan átkozzák el,egyszer majdcsak hat valamelyik átka valakinek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
De jó fej! Orbánt már olyan sokan utálják-gyűlölik itthon,és külföldön,olyan sokan átkozzák el,egyszer majdcsak hat valamelyik átka valakinek...
Aki Én
@Eriksson: ...nagy.
Viszont ez a sztori bomba jó :)
Eriksson
Bizonyított tény, hogy a közvélemény mindig az áldozatok pártján áll. Orbán már annyit volt támadva már okkal, ok nélkül, hogy ez a tény egymaga hoz neki 1/3-ot.
Szóval csak így tovább, s akkor biztos köztünk marad 2030-ig, vagy ameddig akar.
Ja, és azt is szokták mondani, hogy akit ennyit szogatnak, az biztos valamit nagyon jól csinál. :)))
Clavigo
@Eriksson: 13.00. Tényleg...Valahogy ez a geci Orbán is kiszökött.
balos
@Eriksson: Lop és az orránál fogva vezeti a magyarokat és közben "nincstelen,szotyolázik,zsebhokizik(lassan minden követője)és minden 'fontosabb' foci meccsen megjelenik hátha beveszik labdának"!Pedig itthon már tudjuk,hogy annak is szar!
Eriksson
@balos: Nem unod még ezt a közhelyet? Ezt már annyian és annyiszor elmondták mások, hogy már a kutyák is ezt ugatják, a macskák is ezt nyávogják, a disznók is ezt röfögik.
Orbán meg él és virul.
balos
@Eriksson: Egyedül nem megy ehhez kellene az összefogás!Sajnos csak az összefosásra van beállyítva a magyar nép!Velem és veled együtt!Az ezer év is kevés volt,hogy levetközzük az Jármot!Barmok vagyunk nem szabadok!
Eriksson
@balos: Hallottál a turáni átokról? Lehet, hogy csak egy legenda, de van benne valami.
tudnodkell.info/turani-atok/
Aki Én
@Eriksson: ...szerinted nem lop, csal, hazudik???
Eriksson
@Aki Én: Azt mondják, de honnan tudjam én azt biztosra? Van bírósági végzés?
kissé felnőttem
Ez a tudás és a gyors információ áramlása. levédetés ? ezt vegye le aki tudja
zildikó
Munkaidőben mennyien ráérnek itt..., és még panaszkodnak...
Aki Én
@Eriksson: ...arról van bírósági végzés, hogy kedd után szerda jön?
Szerinted miért fideszes minden hatóság?
Hagyd, költői volt.
Eriksson
@Aki Én: Mert a Fidesz nyert a választásokon. Amikor az MSZP volt kormányon, akkor minden önkormi az övéké volt. 2006-tól kicsit nem annyira.
Hogy lehetne másképpen?
kissé felnőttem
@zildikó: hát még az állami cégeknél, Apropó a saját időmet én osztom ám be nyugdijaskéntTILTOTT VEZETÉS KÖZBEN MOBILOZNI 100 vezetőből 98 teszi és?
ez ám a NYOMTATÓ ló SZINDRÓMA
Pálinkás Pál
@Eriksson: Remélhetőleg azért nyugdíjas éltét valami sitten tölti majd, a csordájával együtt...ugye azt tudod,hogy elkövettek annyi bűnt..hogy bukás után nem lesz elkenve!!!és ha van igazság, ahiveket is elszámoltatják...!!
Dr plágium
Ha Simicska levédette volna az O1G-t rengeteget keresne ezen is :) :)
Eriksson
@Pálinkás Pál: Kicsit szkeptikus vagyok ez ügyben. A rendszerváltozás óta a legtöbb milliárdos nem egészen tiszta ügyletek mentén szerezte vagyonát, úgy is lehet mondani, hogy ott volt, amikor a "népvagyon"-t lehetett széthordani.
Ennek ellenére nemigen hallani, hogy ezt, vagy azt elszámoltattak volna.
egyember
@Eriksson: Mi is volt az a "népvagyon"? Évtizedekkel lemaradt technikájú és technológiájú üzemek, rossz hatékonyságú energia termelés, századeleji kereskedelem, a rendszer legjobban működő része, a mezőgazdaság is csak a szervezettségének (nagyüzemek) köszönhette sikerét (a rendszer?változás, Szt.Antal és kormánya első "reformja" éppen ezt verte szét szinte napok alatt).
Eriksson
@egyember: Kérlekszépen! A népvagyon a nép szemében egy nagyon komoly értéket képviselt, mivel az alacsonyan tartott munkabéreknek a magyarázata az volt, hogy ők építik az országot, az ők befektetéseik a saját vagyonukat gyarapítja. Mert minden, de minden ami Magyarországon volt, van vagy lesz, az mind a nép tulajdona.
Ezzel szemben a rendszerváltozáskor akik közel ültek a fazékhoz a maguk nevére írattak és széthordtak mindent amihez csak hozzájutottak, a dolgozó nép pedig hoppon maradt. Aztán jött a Bokros csomag, s még az esetleg megmaradt jóléti intézkedések is megszűntek.
Nem kell ám elhinni, hogy a gazdaság annyira elmaradott lett volna, voltak világszínvonalú termékek, melyeket elsőként privatizáltak. Vagy azért, mert a vevő fantáziát látott a gyártásban, vagy azért, mert a piac kellett neki.
Egyebekben meg ha nem is volt minden termelés világpiaci minőség, nagyon jól tudta működtetni ezt a ki országot. Mindenkinek volt megélhetése, mert egy esetleges sikerágazat kiegyenlítette a kevésbé gazdaságos működést, még egy cégen belül is. Ezért futotta olyan státuszokra is, mint saját működtetésű javító, ellátó, takarító, stb. állások.
Borsodi
Mi azt is tudjuk,hogy nem csak Orbán az,hanem az egész fidesz-kdmp.
Lepényleső
...és még most sem sikerült akkorára,mint amekkora valójában?
szep napot
Mekkora reklam mar ez az O1G(eniusz). Szerintem amilyen troll a kis pufi, Apr.1-en O1G-s poloban fog megjelenni.
Dr plágium
Orbánt gyalázó???
Bayer akkor itt dicsér? „No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”
És van még nagyon sok... a fidesz nyalói nem spórolnak a hasonló gyalázkodó kijelentésekkel.
Remélem megérem még amikor ezek a gerinctelenek, akik nem tisztelik mások véleményét, akik képtelenek normális kommunikációra stb. nyüszítve menekülnek.
simmering73
Jól mondja ez a buta @Eriksson "nagy az Isten állatkertje". Nem az a baj, hogy nagy, te fekete lyuk, hanem az, hogy túl alacsony a kerítés, és az olyan agyatlan barmok mint te is, szabadon kószáltok az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.