Újra akció a közmédiánál. A képviselői igazolványukkal próbálnak bemenni az ellenzéki politikusok. 

Találkozott az MTVA vezérigazgatója az ellenzéki képviselőkkel, de sok köszönet nem volt benne

Papp Dániellel, az MTVA vezetőjével akarnak találkozni, illetve egy közérdekű közleményt szeretnének a közmédiánál hagyni. Az eseményekről élő videóban számolnak be. Hadházy Ákos azt mondta: ezúttal nem akarnak akciózni az épületben, mert legutóbb megalázóan viselkedtek vele. A politikust a biztonsági őrök akkor szabályosan kidobták az épületből.

A kommunikációs igazgató végül beengedte a képviselőket az előtérbe. 

Majd arra próbálták felszólítani őket, hogy menjenek át egy másik épületbe, de oda már egyszer nem engedték be a két képviselőt.

Közben kijelölt az MTVA egy vezetőt, aki fogadja a képviselőket. Most azon megy a vita, hogy melyik épületben tárgyaljanak. 

Délután 4 után ismét bejelentkeztek, de patthelyzet alakult ki. Nem fogadja a képviselőket Papp Dániel, Szél és Hadházy viszont nem tágít.

Az élő videóban végül azt is látni lehetett, hogy megjelent a csatorna vezérigazgatója. De miután közölte a csatorna álláspontját, nem kívánt érdemben beszélni az egykori LMP-s társelnökökkel. 

(444)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Shikari: Kitérsz a válasz elől. A képviselők nem rendbontók, mikor a köztévé épületébe mennek.Rendbontók azok voltak, akik fizikailag kitették őket.
De látom, igazi gyáva vagy, aki csak a hatalom árnyékában meri azt szajkózni, ami a hivatalos álláspont.
Adtam egy esélyt, hogy egyenes, bátor legyél - eljátszottad. Ennyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Bernike,,esetleg majd Tusványoson add elő magadat.
Eladott Ország
Az új év, az új tavasz mindenképpen változást fog hozni. Akkor is, ha nem akarjuk és akkor is, ha semmit nem teszünk a változásért. Nem kerülhető el, mert nem maradhat így, ahogy most van. Ahhoz, hogy a szétrabolt milliárdok, földek, kastélyok, pozíciók, előjogok biztonságban legyenek, be kell fejezni a diktatúra kiépítését. A vallási fundamentalisták, a hatalomnak alárendelt, azt elvtelenül, mindenben kiszolgáló rendszerek átalakítását be kell fejezni. Be kell zárni a társadalmat a tudatlanság, tájékozatlanság, igénytelenség, tehetetlenség, jövőtlenség, félelem büdös óljába, mert egy diktatúra más módon nem tartható fenn. Ehhez elég lesz a szektások buzgalma, a gyávák hallgatása, az érdektelenek távolmaradása.Ha nem ez történik, ha elég ember képes megérteni, hogy rajta múlik, az ő egy szavazatán múlik és ha elég ember érti meg, hogy igenis, van választása, talán utoljára az ő kezében van a sorsa, akkor változás lesz. Mégpedig pusztító változás, mert a társadalom talaját behálózó, azt kiszipolyozó gazt csak erővel lehet kitépni. A mélyre nyúló gyökereivel együtt. Mindenhonnan, minden kis zugból ki kell irtani, különben ismét elszaporodik. Ha ez sikerül, akkor leszünk valahol ott, ahol közel harminc évvel ezelőtt voltunk. A normalitás kapujában. És elkezdhetjük bejárni azt az utat, amit választunk magunknak. Más lesz annyiban, hogy sokkal nehezebb lesz. Számtalan elszalasztott, soha nem pótolható lehetőség örökre elveszett, több áldozatot kell hoznunk, mint akkor kellett volna, ha együtt indulunk a többiekkel. Magunkra maradtunk, de még mindig van választásunk. Az új év tavasza meg fogja mutatni, hogy valójában mit akar a többség. Megtartani a kormányt és az ellenzéket, bezárni a ketrec ajtaját és a büdösből pislogni irigyen kifelé, vagy elzavarni a méltatlanokat, szétrúgni a korlátokat és elindulni a rohadtul hosszú és nehéz úton ami a valódi életbe vezet.
Eladott Ország
Ezek a cinikus szemetek azt hiszik, két emberről van szó. Tévedés! Százezreket, milliókat képviselnek, adófizető magyarokat, akiknek joguk van ott lenni és az objektív tájékoztatáshoz.
Addig onnan el ne menjenek, amíg Papp Dániel nem hajlandó velük beszélni. Próbálják csak meg kidobni őket, abból lesz az újabb világraszóló botrány.
görbetükör
@Shikari: A demokrácia egyik jellemzője az ellenzék jogosítványainak tiszteletben tartása.
bencemacska
O1G vedd tudomásul, hogy az MTVA-ban ugyanannyi a tulajdonrészed, mint nekem!!!
görbetükör
@Shikari: - Bementek, mert joguk volt hozzá és kidobták őket - ez volt az első kanyar. Nem romboltak, őket teperték le fizikailag.
Nem az első törvénytelenség, amit törvénnyé tesznek.
Én elismerem a jogodat, hogy véded az ilyent, ha te is elismered, hogy a diktatúra híve vagy, ahol egyetlen ember mondja meg, hogy mit kell tenni másnak és ami őrá egyáltalán nem vonatkozik. Ha ezt te elismered, hogy így jó, én is elismerem az ehhez való jogodat.
De amíg bort iszol és vizet prédikálsz, addig hiteltelen vagy.
csak úgy....
@Shikari: te barom! te mit és kit tartottál vagy tartasz tiszteletben?
te a leg olcsóbb troll vagy a fideszbe...
Rockxy
Mindig kell egy balhé.
Zalatnay Cini is megénekelte, csak ő kiforgatta a szöveget.
görbetükör
@Shikari: Kitérsz a válasz elől. A képviselők nem rendbontók, mikor a köztévé épületébe mennek.Rendbontók azok voltak, akik fizikailag kitették őket.
De látom, igazi gyáva vagy, aki csak a hatalom árnyékában meri azt szajkózni, ami a hivatalos álláspont.
Adtam egy esélyt, hogy egyenes, bátor legyél - eljátszottad. Ennyi.
bencemacska
@görbetükör: ma, 15:55
Ha egy kis önkritikája lenne, akkor tudná :
Ha nem lennének lázadó, haladó emberek, akik kiállnak az igazukért és a többiek jogaiért, akkor ő és társai még mindig a fákon ugrándozva makognának!
(Bár ettől most sincsenek messze!-:)))
papa.49
@bencemacska: Lehet hogy fordítógéppel irkál ide ???))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bencemacska
"Az összes nyomorék liberális csak tönkretenni tudja Magyarországot! "
És még mennyit tudott ártani az országnak a Liberális Internacionálé Alelnöke, mikor eltapsikolta a Bokros csomag eredményét. Amelyhez neki semmi köze nem volt!
lusta
@Eladott Ország: Hatalmas gond, hogy a mindenkori hatalom esetenként, O1G és a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk meg egyszerűen nem akarják megérteni, hogy a képviselők, de a média munkatársai is az ország lakosságát képviselik. minden képviselő, pártállástól függetlenül.
tudode
Tiszteletet érdemel Hadházy Ákos, aki KISZÁLLT abból a leprából, amely folyik ebben a kicsi országban a KALÓZOKTÓL hemzsegő zsibiző bagázstól!
.
Jogos KÖVETELÉS az EU Ügyészséghez való csatlakozás kikényszerítése annál is inkább, mivel a KOPI FEJTŐL BŐDÖSÖDIK szinte mnden ebben az országban:

Hogy fordulhat elő az, hogy BÜNTETLENŰL milliárdokat csippenthet fel "csak" egy család:
.
g7.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/
.
Miközben rászakad a kórházi ápoltakra a MENNYEZET, patkányok rohangálnak a kórházakban, ÉLETERŐS állampolgárok halnak meg KÓRHÁZI FERTŐZÉSBEN!
.
Hajrá HADHÁZY Ákos, több a .. t a b u ... minden égtájnál!
.
Arról nem is szólva, hogy az áthülyéskedett 28 évet nem képeSS visszaadni ez, a ma már KÖZJOGILAG törvénytelenűl zsibiző bagázs, és az alkotmány izé KUSTIBAN VAN!
görbetükör
@Shikari: Semmit és senkit nem zavartak meg. De ezt te is tudod jól.
Semmi másra nem volt jó ez a beszélgetés, minthogy ismét kiviláglik: kisiklasz az egyenes válasz elől és bort iszol, miközben vizet prédikálsz.
Slussz.
görbetükör
@Shikari: Még valami. Azért tértél ki a válasz elől, mert a kérdés úgy szólt: demokráciát, vagy egyeduralmat támogatsz?
Még most sem késő az őszinte válasz!
Yoda69
Kikekerem magamnak hogy az MTVA-t koztevenek hivjak.
Ez orban szocsove, a fideSS teveje. Nonszensz hogy evi 80 milliard forint kozpenzbol mukodtetik, amikor NEM a kozt szolgalja.
toniczibor
---Itt találszz mezteleen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
CsipkeRózsa
@Shikari: 16:02

A működést nem zavarták meg, az adás ment rendesen, ahogy szokott.

A zavar kizárólag az volt, ahogy a képviselőkkel bántak, erőszakos kidobásukkal, leteperésükkel.
tudode
Hihetetlen, hogy MIVEL LEHET kiérdemelni egy bársony izét!
.
Ez a Papp Dani bealázta a vásott kölköt az EP-ben megkokizó Cohn Benditet!
.
------ Daniel Cohn-Bendit kioszt pár sallert Orbán Viktornak az EU Parlamentben 2011.07.05 FRA ENG HUN
.
www.youtube.com/watch?v=FgScDXYoQLE
.
Ezért EHHEZ a mérhetetlen nyalizáshoz gyomor kell!
.
Ezzel együtt MILYEN önbizalommal osztotta ki azokat, akik SZÁZEZREK KÉPVISELETÉBEN jogoSS követeléssel álltak az uraság előtt, akitől megirigyelhette volna anno az SS-ek is az ELUTASÍTÓ HANGNEMET, miután egy kosárral a fején egy néni előkotorta a vackából!
kulabombaafityiszre
@Shikari: A kuvaanyádat te idióta faszkalp.Legakább tisztában lennél a dolgokkal.Idióta fideszes köcsög.

A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő – a feladat- és hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon – jogosult a Magyar Honvédség, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a rendvédelmi szervek és a vámhatóság működésére szolgáló területre is belépni. E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét. (Ogytv. 98. § (4) bekezdés)

Beléphet a rendőrség, a határőrség, a polgári védelem és a tűzoltóság központi, területi és helyi szervének működésére szolgáló területre a képviselői igazolványa felmutatása és ellenőrzése után a látogatás céljának megjelölésével, a szerv működési rendjére vonatkozó szabályok megtartásával. (2/1993. (II. 2.) BM rendelet az országgyűlési képviselőknek a rendőrség, a határőrség, a polgári védelem és a tűzoltóság működésére szolgáló területre történő belépéséről)

Beléphet a vám- és pénzügyőrség felsőfokú, középfokú, alapfokú szervének működésére szolgáló területre a képviselői igazolványának felmutatása és ellenőrzése után a látogatás céljának megjelölésével, a szerv működési rendjére vonatkozó szabályok megtartásával. (19/1993. (VII. 1.) PM rendelet az országgyűlési képviselőknek a vám- és pénzügyőrség működésére szolgáló területre történő belépéséről)

Beléphet az Információs Hivatal objektumaiba igazolványa felmutatása és ellenőrzése után, a látogatás céljának megjelölésével, a hivatal működési rendjére vonatkozó szabályok megtartásával munkanapokon, a munkaidő kezdetétől végéig terjedő időszakban. (1/1996. (VI. 19.) TNM rendelet a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok létesítményeibe történő belépés rendjéről)
www.parlament.hu/az-orszaggyulesi-kepviselok-jogai-kotelessegei-es-javadalmazasa
36
Egyenek inkább egy Gundel palacsintát.:)
cikicakk55
@lusta: Engem meg azzal tudnak felbosszantani,úgy a Komcsik mint a " Lipsik", hogy számukra ebben az országban csak is ez a két párt létezik. Ha Utálod Orbánt,akkor LIbsi vagy! Ha utálod Gyurcsányt,akkor Komcsi vagy! Én egyedül csak Orbánt( és persze a slepjét Utálom,de őket nagyon,még sem érzem magam Libsinek. Nem haragszom Gyurcsányra,mert Ő amit akkor tudott megtett. Jött egy világválság és ahhoz képest elég jól megúsztuk. Azért nem szeretném csak,hogy újra Miniszterelnök legyen,mert túl laza kezű,túl naív,túlságosan megbízik az embereiben. Neki az volt a hibája,hogy mindent ráhagyott a miniszterekre. Még csak meg sem nézte,hogy szakmailag alkalmas-e,hogy például egy közlekedési minisztériumot vezessen. Ott vágták át a fejét ahol csak tudták és a tudatlanságukkal még egy csomó kárt is okoztak.Nem mondom,hogy Gyurcsány egy földre szállt angyal,de az biztos,hogy Orbánhoz képest kiscserkész. Az emberek legnagyobb része nem hajlik sem jobbra sem balra,csak szeretne megélni a fizetéséből a gyerekeiknek,unokáiknak biztos jövőt teremteni. A becsületesség nem pártfüggő. Az jó,hogy az ellenzék kezd összefogni,így talán a magyar emberek sem k.anyáznak majd,csak azért mert a szomszéd jobbikos a másik szomszéd MSZP-s Ő meg LMP-s.
verőce21
A Soros-Orbán háborúban Soros segédcsapatai továbbra is sikertelen csetepatékat vívnak a magyar kormányerők ellen.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 18:10; Írod: " A Fidesz szavazótáborát növelik ezek a provokatív, értelmetlen, mondhatnám azt is, hogy primitív, egy normális ellenzékhez méltatlan akciók!" Nos íme, a fidesz
23 %-a kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/2018_12_ppef-768x579.png
fidesz lufi: m.blog.hu/sz/szeka/image/lufi.jpg
Desischado
papp dani bebizonyította, hogy nemhiába van a fidesz mocsok tv élén. Ez a pökhendi, arrogáns, stílus, és hazudozás, amit bemutatott, gyalázat. Jól mondta Hadházy Ákos, hogy az mta megmutatta kit szolgálnak valójában. Szégyen, gyalázat, ami itt folyik!
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 08:44

Szegény üldözöttek!
verőce21
@bakcsubakka: (17:36) Te kiérdemelted a csörgősipkát, csak a hozzád illőekkel levelezzél, már írtam neked a múltkor, Nagytudású.
verőce21
@Eladott Ország: Valamiben neked is bízni kell. Ott vannak a korrupt, megvásárolható, bohóc, ellenzéki képviselőitek.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:22; A miénkénél szerencsésebb országokban (értsd: demokráciákban) is vannak hírhamisító újságírók, őket azonban nem nevezik ki az állami média vezérigazgatójává, hanem elzavarják a szakmából, úgy, hogy még a Seggem és Vidéke című jelentéktelen helyi lapnál sem dolgozhatnak.Nálunk Papp Dánielnek hívják az MTVA vezérigazgatóját. Papp Dániel ebbéli minőségében találkozott futólag Hadházy Ákos és Szél Bernadett országgyűlési képviselőkkel, de érdemi megbeszélésre nem futotta a tisztességéből. Nem tárgyalt a két ellenzéki politikussal, mindössze annyi történt, hogy elismételt néhány unalomig ismert kormányzati mantrát, majd dolga végezetten távozott. Papp Dánielnek jelen beosztásában az a dolga, hogy hazudjon. Mindezt büntetlenül megteheti, annak ellenére, hogy Papp Dániel nekünk magyar állampolgároknak nem a főnökünk, hanem az alkalmazottunk. Azért fizetjük közpénzből,hogy társaival együtt tisztességesen, elfogulatlanul és szakmailag igényesen tájékoztasson bennünket Magyarország és a világ dolgairól. Papp Dániel azonban nem tesz eleget ennek a kötelességének. Már az, hogy egy hírhamisítóként – bírósági papírja van róla – elhíresült pártkatona vezérigazgató lehet az MTVA-ban, nem csupán szakmai botrány, de politikai is egyben: a demokrácia megcsúfolása. Hamarosan mennek a többi bűnőző NER elvtársaival a megérdemelt helyükre.
Eladott Ország
@Pegero: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
Eladott Ország
@Pegero: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén… i.pinimg.com/originals/df/c4/29/dfc42939428351d4043ad53e16990da7.jpg
Eladott Ország
@Pegero: Kövér 2013. június 22-én a hortobágyi templomban (!) azt mondta, hogy “a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig.” Ha így van, akkor a volt KISZ-titkár Kövér László is közéjük tartozik. Kövérnek Kádár János volt a legfelső főnöke. Kövér László a kommunisták legalját szolgálta ki, és ebben a minőségében még a legaljának is a legalja volt. Egy ilyen állás betöltéséhez a helyi kommunisták vagy minimum a városi pártbizottság – a kommunisták legalja – ajánlása kellett. 1986-ban az MSZMP KB egyetlen intézete sem alkalmazott olyan munkatársat, aki a rendszer ellensége lett volna. Kövér munkanélküli volt és sehol máshol nem talált állást? Miért nem ment dolgozni oda, ahol Hamvas Béla dolgozott, vagy oda, ahol Kőszeg Ferenc. Kőszeg miért nem a KB-nál dolgozott? Kövért kiretusálták volna arról a fényképről, ahol Kőszeg Ferenc a kommunista állambiztonság emberei elől fut a Batthyány örökmécsesnél? Ha valaki kommunistázhatna, akkor Kőszeg Ferenc tehetné. Miért éppen Kövér, az egyik kommunista prominens vállalkozik arra, hogy megmentsen a kommunistáktól bennünket? Vagy Iványi Gábor, aki Kövér nagy “keresztény” kurzusában nem elég keresztény, hol volt 1986-ban? Esetleg szintén a KB intézeténél ténykedett volna?
olkt.hu/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc/
Eladott Ország
@Pegero: Az “Apák és fiúk” a jobboldal antiszemita ideológiája, de ezt elég jól cáfolja a Kövér-család útja, ahol Kövér nagyapja még vöröskatona volt, aztán „Szocialista Hazáért Érdemrendet” kapott, ami segítette Kövér egyetemi felvételijét. Kövér apja, Kövér László testvérei és ő maga is MSZMP-tagok voltak, Kövér még az átkos végnapjaiban is a kommunista diktatúra kiszolgálója és komisszárja volt, pártkarrierje az MSZMP Társadalomtudományi Intézetébe repítette. Ott volt Kövér antikommunista ellenálló.
Ez éppenséggel azt mutatja, hogy a nagyapák, a fiak, és az unokák is kommunisták voltak, majd ez utóbbiak fasiszták lettek, akik a náci fajelméletből genetikai hibával azonosították a baloldaliságot, ezzel egyszersmind saját nagyapjukat, apjukat, önmagukat, a családjukat (lásd még: gyakorló elmebetegség). Ahhoz is súlyos zárványokra van szükség az agyban, ha valaki ezzel a személyes múlttal fröcsögve kommunistázik, megfeledkezve felelősségéről és saját szerepéről, a múltjáról, amivel igazából soha nem szakított, soha nem számolt el, csak zubbonyt váltott, Schmidt Mária ugyancsak elmebeteg Terror Háza-kiállítása szerint.
A skizofrénia szériatartozék és alapkövetelmény a Fideszben a gátlástalanság mellett. Az ország közéletének egyetlen hivatalos kommunistája kommunistázza azokat, akik az EP-ben jogállami normákat kérnek számon a kommunista diktatúra felszámolása után fasiszta diktatúrát bevezető volt párttagokon és KISZ-titkárokon. Magyarország az elmeorvosoknak kivételes szakmai terep, valóságos paradicsom. Kövér ezen belül unikális darab, sehol nem található mintapéldánya a gyakorló elmebeteg kommunistának.
nepszava.us/kover-gyakorlo-elmebeteg-es-kommunista/
Eladott Ország
@Pegero: Abban a kommunista kutyás történetben speciel igaza lett Kövér Lászlónak, mert sem belőle, sem azokból a társaiból, akik még ma is mellette vannak, tényleg nem lett demokratikus szalonna. Ugyanazok maradtak, akik mindig is voltak: suttyó fiúk, akiket akkoriban egyedül a futball, az ivászat és a csajozás érdekelt. Igaz, ma a futball helyett stadionokat építenek, az italozás házi pálinkafőzéssé, a csajozás vak komondorozássá nemesedett.
kanadaihirlap.com/2014/01/13/kommunista-kutyabol-nem-lesz-demokratikus-szalonna/
kereső
A Btk szerint ezek a tevékenységek tartoznak a "közérdekű üzem" kategóriája alá:
a) a közmű,
b) a közösségi közlekedési üzem,
c) az elektronikus hírközlő hálózat,
d) az egyetemes postai szolgáltató közérdekű feladatainak teljesítése érdekében üzemeltetett logisztikai, pénzforgalmi és informatikai központok és üzemek,
e) a hadianyagot, haditechnikai eszközt termelő üzemet, energiát vagy üzemi felhasználásra szánt alapanyagot termelő üzem;

Nem találom benne a "köz"Tv-t!.
Vagy visszamenőleg átriták ezt is?
Eladott Ország
@Pegero: Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
olkt.hu/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.