A két független politikus hétfőn visszament a köztévé épületéhez, de továbbra sem álltak velük érdemben szóba, ezért bent aludtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem bonyolult: nemzeti = fidesz. Minden más = Soros = hazaárulás.
Szemét gazemberek. nekik a megnyert(?) választás után kutya kötelességük lenne azoknak a véleményét is figyelembe venni, meghallgatni őket, akik nem rájuk szavaztak. De nagy ívben szarnak rájuk, számukra csupán hitbizomány a felhatalmazás. Ezt a tróger mentalitást, még eddig egyetlen önmaga nagyságától becsavarodott hatalom sem élte túl. Ők sem fogják.
A köztévében nem a riportalany mondja el a véleményét (már ha van neki egyáltalán), hanem a riporter rágja bele a szájába, hogy aznap éppen mi a véleménye, és azokat mely kötelező szavak, panelek, rigmusok és szólamok formájában kell előadnia.Magyarországon a politikai nyomásgyakorlás minden kétséget kizáróan a fideszes állampárt monopóliuma, minden befizetett adóforintot is megér, hogy a Lomnici-félék (nyugodtan behelyettesíthető bármelyik másik fizetésért szakértő figura nevével – Mráz, Kiszelly, Deák, Spöttle, Nógrádi és sokan mások, mindenféle szakterületek jeles képviselői) kidülledt szemekkel, hadonászva adják elő a Fidesz politikai érdekeivel egybevágó, központilag összegányolt műsorszámokat. A valódi, gerincoszloppal rendelkező értelmiségiek elmennek, a gombnyomásra bármit és bárminek az ellenkezőjét meggyőződéssel előadó droidok maradnak.
jancsipapa
Ha ezek után sem lesz ez a tyúk miniszterelnök nincs igazság a földön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.