A budapesti rendőrök őrizetbe vették azt a szlovák nőt, aki ugyanazon a szórakozóhelyen kétszer is pénzt lopott egy férfitől.

A meglopott férfi csapdát állított a 45 éves szlovák nőnek az erzsébetvárosi szórakozóhelyen

A nyomozás adatai szerint egy 45 éves szlovák nő 2019. január 12-én 2 óra körül egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen, a tánctéren kivette egy férfi zsebéből az irattartóját. A sértett kis idő elteltével észrevette, hogy kizsebelték, majd a szórakozóhely mellett egy szemetesben megtalálta az irattartóját a személyes irataival és bankkártyájával együtt, de a pénze már nem volt benne.

Másnap, január 13-án éjszaka a férfi visszament az erzsébetvárosi szórakozóhelyre, mert arra számított, hogy a feltételezett elkövető újra ott lesz. A szlovák nő valóban megjelent a szórakozóhelyen, majd odament a férfihez, aki közben eljátszotta, hogy ittas. A nő kivette a sértett zsebéből a pénzét, de a férfi ekkor már gyorsabb volt, és az esetet azonnal jelezte a biztonsági őrnek, aki a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta a tolvajt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság Zseblopási Alosztályának nyomozói a szlovák állampolgárt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@tulipan: Gondolom lelkes fütyisz szavazó )))))))))))))))))))))))
Lepényleső
...s a hölgy értetlenül állt a hatóság előtt,miképp lehet hogy a magyar igazolvány meg nem
védi őt?
tulipan
@Lepényleső: Nagyon jóóóóó! :)))))))))
wpym
@papa.49: Es ezt mibol tetszett leszurni? Hogy jon ide a politika?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.