A Magyar Tudományos Akadémia elnökének kivételével minden igazgatót berendelt magához eligazításra Palkovics László, technológiai és innovációs miniszter-tudtuk meg sajtóinformációkból. Nem azért, mert Lovász Lászlóra nem tartozott volna a mondandója, ugyanis ...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a rend kedvéért; Lovász a ma élő egyik, ha nem a legnagyobb tudósa, matematikusa, ez a kis pöcs meg egy ócska párt-katonává züllött mérnököcske! =))
Eladott Ország
Kurvára és baromira a kutatók mellett áll a kormány, olyan nagyon fontosak számukra az értékek, hogy konkrétan elvonják az MTA költségvetésének egy részét. 2019 első negyedévében nem kívánják finanszírozni az érintett kutatóintézetek működését, csak a kutatók fizetését hajlandóak kifizetni. Csak megemlítem, hogy közben a Vasas 5150 fős stadionja, amit októberben kellett volna átadni, az eredeti 6,98 milliárdról 8,1 milliárdra drágult tegnap, az áremelkedésről szóló határozatot nem indokolták, és az Egyélőisten Döbrögi látta el kézjegyével. Tökéletes diagnózisa ez a gumicsizmás, műveletlen suttyók uralmának. A kutatóintézetek működésére nincs pénz, csilliárdos geci stadionra akármikor, indoklás nélkül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.