Duplázni szeretnék a lakossági állampapírok állományát. A siker a kamat és az alternatívák függvénye. Az infláció követő papírok kamatfelára máris megnőtt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kezd elszallni az inflacio. A kinaiak nem folyositjak a vasuti kolcsont. Jon a fekete leves.
Adjon nekik a radai rossebb, de akkorat hogy a fal adja a masikat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
No-no...vigyázat akinek volna forrása, nehogy bedőljön ezeknek...tudjuk hogyan szokták elvenni a pénzeket, ha nem adod önként, elveszik csellel, hazugsággal, erőfölénnyel...
Marad a párnaciha, vagy 300 km-rel nyugatra székelő bankok valamelyike.
Egyébként meg adjanak kölcsön a 8 év alatt százmilliárdokat összeraboló fidesznyik maffiózók.
csipetke
Ki az a hülye,aki magyar bankba tesz pénzt?Akinek van,az átmegy az osztrákokhoz,ott biztonságban van a della.De ezeknél?!Kecskére káposztát...
creativehun
Ennyi erőből inkább eltüzelem,...annak több értelme lenne.Egyébként miért nem kérnek Lőrinc baráttól...egyedül többet adna mint az egész ország együtt...ha olyan zseniális üzlet államkötvénybe fektetni akkor Ő biztosan benne van a bizniszben!
nezelodo
@Yoda69: Akkor most lemond Orbán, hogy ha 300 Ft felett lesz az Euro? Igaz azt hazudta 300-nal lemond már. Főnök meddig hezitalsz, vagy felcsereled az alsó és felső kijáratot?
ila51
@Apoca: @szép új világ: ...van humorotok...éppen nekem is bevillant ...önként és dalolva kötelező volt íratni Apumnak , hogy kidolgozhassák a belüket a traktoron
Yoda69
@nezelodo: orban es a lemondas? Soha.
hitler se adta meg magat, meg akkor se mikor mar tok egyertelmu volt hogy nem nyerhet. Inkabb lenullazta az orszagot, es verpadra kuldte a lakossagot, koztuk a hadra hivhato gyerekeket es noket is.
orban is ezt fogja tenni. Addig tolja illiberalis idiotizmusat, amig az orszag ugy belerokkan hogy 100 ev alatt se fogja kiheverni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.