Több mint százharminc kecskét tartanak borzalmas körülmények között Érd-Parkvárosban egy mély pincében – közölte Érd polgármestere kedden, sajtótájékoztatón.

T. Mészáros András elmondta: többször is jelezték neki az elmúlt években Érd-Parkváros lakói, hogy

egy pincében, kétemeletnyi mélységben teljesen sötétben, saját ürülékükben, iszonyú bűzben élnek az állatok. Hozzátette, hogy a kecskék vakok, és valószínűleg egy lyukon át táplálták őket.

A 2011 óta tartó ügyben mindig kérte a hatóságokat, hogy intézkedjenek, így többek között a város jegyzőjét, aki állatvédelmi okok miatt kezdeményezhet intézkedést, de a helyszíni szemle meghiúsult, mert a tulajdonos nem engedett be senkit az ingatlanba – tette hozzá. T. Mészáros András szólt arról, hogy a többi hatóság – mint a hatósági állatorvos, valamint a népegészségügy – a kormányhivatalhoz tartozik, nem az önkormányzathoz, de azok sem tudtak tényleges eredményt elérni. Amit egy polgármester ilyen esetben tehet, azt megtette, jelezte a drámai helyzetet és kérte a mielőbbi hatékony megoldását – fűzte hozzá.

Úgy tudja, már megkezdődtek a hatósági intézkedések és ismeretlen tettes ellen feljelentés is született az ügyben – mondta a polgármester.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...lehet, hogy a durbincs és a shikari " háremje " !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fideszes gyökér
@advocat: Orbánvikotr: "A kecsketartók csak egyértelműen és határozottan fejtették ki a véleményüket a migráncs, sorosista kecskékkel szemben."
Lepényleső
2011-óta? Nem lett ez egy kicsit elhamarkodva? Egyébiránt sokkal jobban nem él az ország,
-nem kevés lakosa (aki még él),bár a dátum egy évvel korábbra datálva?
sokanvagyunk
A - már 7 éve - tehetetlen hatóságok embereit ugyanennyi időre beköltöztetném az alsó szintre, a tulajdonost meg eltartásukra kötelezném.
papa.49
,,Levették,, a védelmet a kecske tartóról, vagy mi tartott 7 éven át eddig ???
Szeparepa2
Namost nem mindegy, hogy a jószágok iszonyú kínjairól van szó, vagy a tartó iszonyú kínjairól, amiket elszenvedett az állatok tartása közben... mert ez a címből nem derül ki pontosan... talán nem volt teljesen szerencsés fogalmazás a cím... ;)
Szeparepa2
Nem mellesleg ez szinte biztos hogy sátánizmus, vagy valami hasonló durva okkult szertartáshoz kell!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.