Dobó Kata nagyon ritkán beszél a kislányáról, Szofiról, és eddig szinte soha nem mondta el, hogyan telnek édesanyaként a hétköznapjai.

Dobó Kata a Jakupcsek plusz című műsorban a Nők a csúcson – Gyerekkel is megy?! témát járták körül a műsorvezetővel.

„Amikor elkezdtem a hivatásomat, még nem volt a fejemben az a terv, hogy egyszer édesanya leszek”

– mondta a Borsnak a színésznő. Dobó azt is elmesélte, hogy miként oldják meg azt, hogy a kislányuk az anyukájával és az apukájával, Gulyás Levente zenei rendezővel is elég időt töltsön.

Gulyás és Dobó sokáig együtt élt, de később a férfi egy tizenhét évvel fiatalabb színésznő, Tatár Bianka mellett találta meg a boldogságot.

Dobó Kata sem sokat szomorkodott a szakítás miatt: egy ideig Anger Zsolttal volt együtt, de azóta már Zsidró Tamással alkott egy párt. 

„Heti váltásban van Szofi, egy hetet van velem, és egy hetet az apukájával.

Lassan negyedik éve így megy, nagyon szereti az apukáját, rendkívüli módon ragaszkodnak egymáshoz” – mondta a színésznő a műsorban.

„Igyekszem minél több és minél tartalmasabb időt tölteni a kislányommal” – magyarázta a Borsnak a színésznő. „Ha előadásom van, akkor nem hagyom ott a napköziben, ko­rábban elhozom.

Ha pedig mennem kell, akkor anyukám van vele, ha esetleg ő nem ér rá, akkor van egy nagyon helyes bejárónénim, tizenvalahány éve, akkor ő vigyáz rá.

És bármikor számíthatok a páromra, Tamásra is, ha segítségre van szükségem” – tette hozzá.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Dobó Kata

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
" A miniszter félrelép " filmben megismerhettük a " foglalkozását " ...
Eladott Ország
Dobó Kata nem csak a gyereket látja el heti váltásban, ha nem az ágyastársát is. Soha nem volt színész,100 pornószínészből kiválasztok 1-et az jobbat alakít az összes filmjei közül bármelyikben. Mindig a lába közé fogadott valakit így kapott szerepeket. Ennyi.
lokal-b.mmcd.hu/wp-content/uploads/2017/09/100-%C3%A9ves-a-Filmgyar_041_KB-1-e1505687959794-1280x856.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.