Az elmúlt időszakban többen is mondogattátok, hogy írjak könyvet a letartóztatásom alatt szerzett "élményeimről". Még egy újságíró is megkeresett, hogy szívesen megírná helyettem, csak meséljek el minél több személyes szaftos részt, aztán ő majd kiegészíti. Irja Czeglédy Csaba.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen... Valoszinu, hogy Gyurcsany hasonlo tipusu embereket fogad a baratsagaba, mint amilyen o is... Ez ebbol a nyilatkozatbol feltetlenul kiderul - mert Czegledy empatiaja nemcsak egy egyszeru erzes, hanem tulfejlett is,...
Asszem, ezutan erosen meggondolja majd a hatalom, hogy ILYEN embereket tesz ki koncepcios pereknek, mert ha ezeket a nyilatkozatokat elolvassa egy BV-s, egy rendor, vagy mas rendvedelmi dolgozo, hat eros ketelyei fognak tamadni azzal kapcsolatban, hogy szolgaljak-e tovabb gombert a puhost - mert ezt a munkat nem lehet elegge megfizetni - , vagy adott esetben alljanak at a rabszolgatorveny ellen fellepo magyarokhoz...
Talan ok meg nem erzik - mert van valamilyen munkajuk - , hogy nekik mar nincs mit veszteni - pedig van, es eppen azert, amit Czegledy is mond: mert ok is emberek, ok is csak munkat vegeznek, fizetesert, akiket otthon a csaladjuk varja.
A dolyfos hatalom mar megint elszamolta magat. Es minden diktatornak ez jelenti a veget...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.