Az összefogás fontosságát emelte ki Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő a felújított budafoki szakorvosi rendelőben az átadás alkalmából tartott tájékoztatón kedden. A magas szintű járóbeteg-ellátást biztosító Káldor Adolf Szakorvosi Rendelőintézet felújítása az önkormányzat és a kormány összefogásának köszönhető. Budafok-Tétény prioritásai között kiemelt helyen szerepelt az intézmény felújítása, amit a kormány 200 millió forinttal támogatott - mondta a kormánypárti politikus.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Eladott Ország: hehe, vagyis :( sajnos
Eladott Ország
@menekült: Most azt nem tudom, hogy ez a Németh Zsolt, a külügyminisztérium parlamenti államtitkára vagy van egy másik "mezei" Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő is?
menekült
@Eladott Ország: Van másik fideszes is, de annak V. Németh Zsolt a neve. Azt meg nem tudom, hogy egy budai szakrendelő átadása miért tartozik a külügyi államtitkárra. Igaz, a másik is államtitkár. :)
Eladott Ország
@menekült: Köszi. V. Németh Zsolt képviselői alapfizetése 1 300 000 ft. Bizottsági alelnök, nyilván nem ingyen. Miniszteri biztos, nyilván nem ingyen. Vasvár Város díszpolgára. Éppen furulyázik. Végre külön miniszteri biztos vigyáz Magyarország kiemelkedő nemzeti értékeire.
ha derék képviselőnk akkora zenebarát, sőt zenész, miért nincs a vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központ színháztermének színpadán zongora??? Nem hatalmas hangversenyzongora, dehogyis! Az nem is férne el; amikor éppen nem lenne rá szükség, nem lehetne hová kitolni, mert a kulisszák mögötti hely meglehetősen szűkös. Csak egy szerény rövidzongora. Az éppen elegendő lenne. Félmillióért állítólag lehet már kapni használtan, jó minőségűt. A díszpolgár nem adakozó fajta.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--rxYv_I2---/h_773,w_1160/6qwixWNAasf710Wfgs.jpeg
menekült
@Eladott Ország: Nem tudom, miért nincs zongora a színpadon. De legalább egy furulya van?

Ne morogj. Inkább ezt nézd meg:
www.youtube.com/watch?v=sRRyGoUmN28
Eladott Ország
@menekült: Adnák ennek a V. Németh Zsoltnak - V. Lajos NER királynak- egy olyan bőrfurulyát, amit nem fújni kell hanem szopni a deep-throatig, mélytorokig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.