A férfi Szerbiában élt, de Magyarországról folyósították neki a pótlékot. Vádat emeltek ellene. Vádat emelt azzal a szerb férfival szemben, aki több mint 3 000 000 forintot vett fel jogosulatlanul családi pótlék címszóval - közölte a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség. A férfi Szegedre, a Magyar Államkincstár Csongrád Megyei Igazgatóságához nyújtott be 2011 végén kérelmet három gyereke utáni családi pótlékra. Kérelmében azt jelölte meg, hogy életvitelszerűen Szegeden él. A magyar állampolgársággal is rendelkező férfi kérelmeit évente megismételte 2017 márciusáig, ezalatt összesen 3 050 000 forint családi pótlékot folyósítottak neki.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
HITHÜLYE FÜTYISZES AZ UTOLSÓ PETÁKIG !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@vacsi: tévedni tetszel, a szerb családnak érvényes lakcím bejelentője volt Szegeden. Ők ezt használták ki.
vacsi
@Veleda: Nem tetszem tévedni! Ha ennek a szerbnek nem csak a lakcíme lett volna Szegeden, hanem a gyerekeivel együtt (már ha vannak neki...) életvitelszerűen itt lakott volna, akkor jogos lett volna a családi pótlék. Így viszont csalás volt, és ezt csak az ügyintézőkkel összejátszva tehette meg!
Eladott Ország
Lényeg a határon túli szavazatmaximálás és a 300 ezer forintos ukrán nyugdíj.
Veleda
@vacsi: ukrán, szerb, vagy t.köm tudja kik még, lenyúlják a pénzt, mert megtehetik, most vagy joghézag, vagy más okkal, de mindenképpen csalás. Na ja, ebben egyetértünk.Nekem is dühítő.
papa.49
@Eladott Ország: Ez kurva jó )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.