Ahmed H. a röszkei zavargások legfontosabb szereplője lett. Jogerősen öt év börtönt kapott terrorizmusért, mert kövekkel dobálta a rendőröket. Hamarosan feltételesen szabadlábra helyezik, majd kiutasítják az országból. De előtte még beperelte a magyar kormányt a nemzeti konzultáció miatt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A rendőrdobálás tényleg case-sensitive dolog

S ha csak tájékozódott a hazai szokásokról?

Egy lenyűgözően buta érvelés a pártsajtótól; Ártunk és qurmányunk propagandája – túl azon, hogy közröhej tárgyává tették az országot a gaz szír terrorista blődlivel – most 19-re lapot húztak. „A terrorizmusért elítélt Ahmed H. teljes mértékben tisztában volt azzal, hogy büntetendő cselekmény a rendőrség megdobálása” – harsogják. Sőt hozzáteszik: „Szíriában sorkatonaként katonai bíróságon szolgált, ezért tisztában van azzal, hogy ha Szíriában valaki rendőröket dobál meg, azt a bíróság el fogja ítélni.”!
Nos ha el is tekintünk néhány apróságtól meg kell jegyezzük, hogy van benne valami: mármint Szíriában!
No, de hogy is van ez kicsiny hazánkban? Mi a szokás jog? Nézzük a 2006-os eseményeket!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: tényleg tudja valaki hogy állunk manapság a kordonbontással??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.