Mentősként dolgozik, miután otthagyta a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetését – mesélte a közismert doktor.

A sztárorvos mentősként kénytelen dolgozni, a jelentkezésére nem is reagáltak

Zacher Gábor a Magyar Hangnak adott interjút, melyben többek közt arról beszélt, mit csinál azóta, mióta visszavonult a honvédos sürgősségi osztály vezetésétől. Elmondta: mentőzik, pontosabban egy mentéssel foglalkozó magáncégnél orvosigazgató, emellett tanít, és egészségügyi orvosszakértőként is tevékenykedik. Zacher beszélt arról, hogy miután húsz év szolgálatot követően távozott a Honvédkórház sürgősségi centrumának éléről, szívesen visszament volna szimpla orvosként az intézménybe, októberben be is adta jelentkezését, de a kórház vezetése azóta sem reagált erre.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
@RonaGyuri: Tudnak ezek a bosszún, a gyűlölködésen és a lejáratáson kívül valami mást is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@RonaGyuri: Tudnak ezek a bosszún, a gyűlölködésen és a lejáratáson kívül valami mást is?
szettevette
Sajnálatos, hogy ilyen jó orvost parkoló pályára tesznek!
balos
@szép új világ: Feljelenteni,áskálódni,magyarkodni szenteskedni és "fiatalokat megrontani"!Ja és amortizálni egy nemzet tudatát!
Micike
@szettevette: Nem kellett volna neki korpa közé keveredni, így megették a disznók. Nagy Fideszes a doktor úr, az utolsó utáni percben megszólalt a kórházi állapotok miatt a lelkiismerete, szólni mert, rögtön lapátra került. Egy-két éve még elégedett volt a kormány egészségpolitikájával, nagyképűen adta elő pöffeszkedve Kálmán Olgának a tutit, az álomtitikár akkor még neki per Miki (vagy ki a fene volt éppen), meg hát 1998-2002-ig Fideszes önkormányzati képviselő is volt a doki Budaörsön.
Most megtapasztalja a Fidesz háláját a lojalitásáért, nem ő az egyetlen.
Egyébként ha jól számolom momentán 5 állása van, 5 helyről kap díjazást. A Honvéd kh. már hatodiknak nem fog összejönni. Legfeljebb nyithat egy maszek detoxikálót, drogelvonót, addiktológiát. Lenne páciense bőven, drogos-alkoholista diplomások tömkelege, akik nem akarnak befeküdni kitisztulni az állami pusztulatba lepukkant csöves alkeszok, drogosok közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.