Pintér Sándor szerint az országgyűlési képviselőknek joguk volt belépni az MTVA székházába, de a rendőröknek nem volt joguk még ahhoz sem, hogy utat nyissanak előttük - derül ki a belügyminiszter válaszából, amely Kocsis-Cake Olivio kérdésére született.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lassan kénytelen, kelletlen mindent befognak ismerni, hogy ami ott történt a törvényellenes volt az mtva részéről !!!
papa.49
Lassan kénytelen, kelletlen mindent befognak ismerni, hogy ami ott történt a törvényellenes volt az mtva részéről !!!
papa.49
@kokopelli: Csak már kinőttek az óvodából !!!
Nessy
@papa.49: Szellemileg is? Néha kétlem!
tudode
Elvonatkoztatva attól, hogy MELYIK orgánumról van szó, nem zavarja, vagy a MTVA-ra nem vonatkozik a .. n é z e t t s é g, különösen akkor, ha ugyan "már" nem kell fizetni TV-adót, valójában a csecsemőktől kezdve, kis túlzással MINDEN ÁLLAMPOLGÁR hozzájárul ahhoz, hogy, mintha nem is tudnák .. K Ö Z T É V É K É N T, hogy mi a feladatok!
.
Az objektív tájékoztatás lenne, ha ELEGET TENNÉNEK "pártatlanul" tájékoztatási feladatuknak.
.
--- Rovat: Nézettség
brandtrend.hu/category/nezettseg
.
A köztévé nem a NAGYKÖZÖNSÉGNEK szolgáltat, tetszeleg, félelmet kelt a GYENGÉBB IDEGZETŰEKBEN, a tájékozatlanoknak, és a befolyásolható rétegnek.
.
Ahogy a KAPUSOKTÓL KEZDVE, a farmergatyásokig ahogy hűzták, vonták azokat az ELLENZÉKI KÉPVISELŐKET, akikkel több millió választót sértettek meg!
.
Mi a bánatnak van jogszabály, ha a BELÜGYÉRNEK "kell" elismeri, hogy igenis jönnek, mennek a MIGRÁNCSOK, és JOGUK VOLT azoknak belépni a SZENTÉJBE, akiknek különben alapfeladatukhoz tartozik pl. ebbe a "DRÁGA" kupoldába való belépés!
nevemnick
Akkor innentől nincs miről beszélni.
Joguk volt, így ,,nix ugri-bugri".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.