Nemzetközi kapcsolatok építésére írt ki pályázatot az EU, Hadházy Ákos szerint pontosan ugyanazt a szöveget adták be többen is. Pontosan megegyező szövegű pályázatot nyújtott be több szervezet is egy uniós pályázaton. Fejenként 50 millió forintot nyertek, nemzetközi kapcsolatépítésre – számolt be az RTL Híradója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg ezt a szarházi tolvaj bandát nem kergetjük el, a büdös életben nem lesz változás.
RonaGyuri
Igazi matyaros találékonyság! =)) Egyébként jó lett volna utánajárni, hogy kikhez is köthetők az ilyen pályázatoknál nagy pénzekért tanácsot adó cégek! =))
colibri
Ez pont olyan, mint az önkormányzatok által "választott" Tiborcz-féle közvilágítás története, vagy a mai "nagyemberek" lopott, copyzott diplomamunkájának gyakorisága és a felette való szemethunyás, vagy a fidess általi facebookos SOS iránymutatás egy-egy hirtelen felbukkanó kínos ügy esetén. Akik ezekben az ügyekben érintettek, mind kapzsi, csaló, jellemtelen emberek.
RonaGyuri
@colibri: tudod a bevált módszerek! =))
Eladott Ország
Amíg ezt a szarházi tolvaj bandát nem kergetjük el, a büdös életben nem lesz változás.
dodóka
Bassza meg ! Diktálja már le valaki nekem is szóról szóra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.