Gázrobbanással végződött egy családi vita Járdánházán.

Összeveszett feleségével egy járdánházi férfi, majd bezárkózott a lakásukba, és gázrobbanást idézett elő. A férfit a Miskolci Járásbíróság letartóztatta – tájékoztatta a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

Január 15-én a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen egy társasházi lakásban élő férfi baltával megfenyegette feleségét, hogy megöli – írták. A nő bezárkózott a fürdőszobába, de férje felfeszítette az ajtót, majd kétszer megütötte a menekülő asszony hátát és megdobta mobiltelefonnal. A feleség könnyebb, zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A vita után a gyanúsított bezárkózott a lakásba – a rendőrök sem tudtak bejutni hozzá –, majd felgyújtotta a berendezési tárgyakat és a pb-gázpalack csapját megnyitva robbanást idézett elő.

A tüzet a tűzoltók eloltották.

Mivel a négylakásos társasházban tartózkodók közvetlen életveszélynek voltak kitéve, a gyanúsított ellen nemcsak súlyos testi sértés kísérlete, hanem közveszélyokozás miatt is eljárás indult.

A járásbíróság egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását, a végzés ellen a férfi fellebbezett.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem értem,hogy az ilyen idegbeteg barom miért nem fog egy jó erős kenderkötelet,takarodik ki az erdőbe,és akasztja fel magát szépen csendben.Miért veszélyezteti egy csomó ember életét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.