"A szó veszélyes fegyver... " Közleményben tudatta temérdek íróember,  amelyben kiálltak a szombati tüntetés mellett. Azt írják, Mi, írók, irodalmárok szolidárisak vagyunk a társadalom kiszolgáltatott tagjaival. A társadalom felelős tagjaiként kiállunk a jogállamért. És az aláírók...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
@Jorejesta: Úgy Őszintén! Szerinted akik a propellert olvassák,azokat mennyire érdekli az,hogy melyik a legjobb szex társkereső oldal az interneten. Tudom,hogy ez a dolgotok,hogy mindenhol reklámozzátok a kurvákat,de Már nincs olyan online portál amelyikbe még nem rondítottatok bele. Szerintem aki szexpartnert akar,az talál is anélkül,hogy reklámoznátok őket.
cikicakk55
@Mirabilis: Eddig ki is bírtam szó nélkül,de most már mindenhol ott vannak.HVG,444, 168 óra,propeller,átlátszó.hu, hír24, stb.Ez csak azok az oldalak,ahol olvasgatni is szoktam. Gondolom,hogy ennél sokkal több oldalon is fenn vannak,vagy legalább is ez az egy fenn van. Ennyire gyengén megy a bolt,hogy hirdethetniük kell magukat.Az idegesítő,hogy a propinak és a többi oldalnak sem a bulvár a profilja. Megértem,ha a Nők lapjában, a borsban, a Blikkben, a feminában megjelennek,mert azok ilyen újságok,hogy oda bele fér.Na de a propi inkább politikai újság.Persze,neked van igazad,nem kell velük törődni. Ma nyűgös vagyok és úgy látszik ezért verte ki a biztosítékot pont most. Szia! Köszi a tanácsot,ezután áttekerek rajtuk.
cikicakk55
@Mirabilis: Sajnos én a korom és a betegségem,na meg az anyagiak miatt nem tudok Budapestre menni tüntetni.Számomra még a Szeged-Hódmezővásárhely oda-vissza 1200 ft is sok. Itt azonban minden tüntetésre kimegyek,ami Hódmezővásárhelyen van.Szerencsére Márki-Zay Péter elég gyakran tart ilyen tüntetéseket és ami a legjobb,hogy a város lakosságának számához és a lakosság korához képest elég sokan szoktunk is lenni.Lázár pedig mindent meg tesz annak érdekében,hogy minél jobban lejárassa a várost,de a lakosok legnagyobb része már nem hisz neki. Ott rontotta el nagyon,mikor hazudozott a kastélyával kapcsolatban.Lehet,ha őszintén bevallja,akkor könnyebben megbocsájtanak neki az emberek,de Ő vehemensen tiltakozott,sőt fenyegetőzött,hogy aki azt terjeszti,hogy köze van a kastélyhoz azt feljelenti.Aztán kiderült,hogy az övé,ráadásul a dohánybiznisszel is ugyan akkor bukott le. Ez már túl sok volt a népnek,mikor itt alig van munka,rengeteg a közmunkás és még zsarolták is őket a polgármester választás előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.