A jegybankelnök ügyvédje azt mondta, megfontolják, hogy alkotmányjogi panaszt nyújtanak be és eljárási jogszabálysértésre alapozva kérik a Kúria ítéletének megsemmisítését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
dehogynem mondhatják, diktatúra van
ha demokrácia vóna, az más káposzta lenne, de nincs
CsipkeRózsa
Ragozza csak, még többen fogják olvasni, hogy Matolcsy lop, legalábbis a mai álláspont szerint.
CsipkeRózsa
@Rockxy: Akkor nem lophatna egy MNB elnök, mert működne az ellenőrzés is.
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Az túl nagy terjedelmű lenne.
cikicakk55
Van olyan ember ebben az országban aki elhiszi,hogy matolcsy nem lopott egy fillért sem? Szerintem kizárt. Jóval kezdett azért,mert Bárándy az Ügyvédek ásza. Őt nagyon nehéz lesz Matolcsynak legyőznie. Lehet,hogy még Orbán parancsára sem fogja tudni kimosni magát. Valamennyi kicsi kis törvényke maradt,ami az igazságot kiderítheti és azt Bárándy meg is fogja találni. Még nem sikerült minden kiskaput bezárni.Hajrá Bárándy. Kuszaszem lehet kezdeni csomagolni.Hosszú éveket kell majd egy pár m2-en eltölteni. Nem kézzel csomózott szőnyegeken fog bevonulni az biztos.
RonaGyuri
milyen kár hogy Szájjártató barátja elmondta mindennek az ENSZ-t, pedig a BT-hez is fordulhatna! =))
kissé felnőttem
biróság mondta ki akkor sem vonatkozik ? akkor vizesnyolcas igaz , itt a törvény nem mindenkire vonatkozik (ujabb variáns ) avagy ? csak a rabszolgákra ? pedig egyszer már felszabaditották azokat is / papiron / ja már sóhivatalunk sincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.