Egyelőre nem dőlt el, hogy egyetlen kihívója lesz-e a jelenlegi főpolgármesternek.

Kutatás: csak ennek az ellenzéki jelöltnek van esélye Tarlóssal szemben
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A hvg.hu birtokába került Závecz Research-felmérés szerint ha mind a négy potenciális jelölt elindul az önkormányzati választásokon, akkor Tarlós Istvánra a budapestiek 44 százaléka szavazna, és simán győzne. Ha csak egy ellenzéki induló lesz, már árnyaltabb a kép.

A felmérés szerint csak Karácsony Gergelynek van esélye a szavazatok egységesítésére Tarlós Istvánnal szemben.

A közvélemény-kutató cég szerint „Karácsony integratív személyiségét” mutatja, hogy Horváth Csaba visszalépése esetén az MSZP-s politikus híveinek 78 százaléka rá szavazna, míg Puzsér támogatóinak 63 százalékára számíthatna.

A két baloldali jelölt közül 49 százaléka Karácsony Gergelyt preferálná, 28 százaléka Horváth Csabát. 

A "kit látna legszívesebben polgármesterként" kérdésre 44 százalék jelölte meg Tarlóst, 27 Karácsonyt, 11 Horváthot, és mindössze 7 százalék támogatja Puzsér Róbertet.

Tarlós egyébként Budapesten sokkal népszerűbb, mint a Fidesz, a főpolgármesterrel a lakosság 44 százaléka szimpatizál, a kormánypárttal viszont csak 34.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Tapló Pistinek megalszik a tej a szájába. Szóljon má neki valaki, törölje le a képiről a csokit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Az én véleményem szerint, Tarlós ellen jelenleg egyik ellenzéki jelölt sem ütőképes.
Sámannus
Tapló Pistinek megalszik a tej a szájába. Szóljon má neki valaki, törölje le a képiről a csokit.
justhpeter
@Cicamama55: Vagy majd addit levadásszák...
human
Logikus, hogy Gergő a legesélyesebb.
A Horváth Csaba nagyon gyenge jelölt. (Aki beáll egy üres buszmegállóba és arról beszél, hogy közlekedési káosz van, az nálam egyből leírja magát.)
Puzsér? Még az egész elején el is gondolkodtam rajt, de minél többet szerepelt ezzel kapcsolatban annál riasztóbb lett a személye.
Eriksson
Komolytalan az ellenzéki felhozatal. Nem is értem, hogy miért erőltetik ezeket a többször levitézlett "politikusokat". Ha eddig nem kellettek, ezután se fognak kelleni.
Sámannus
@Eriksson: Egy hajléktalanra is hamarabb bíznám a várost . Egyszerű okból, ő nem lopott annyit mint a köcsögisztáni vezetők.
cikicakk55
Tarlóssal csak annyi a gond,hogy Fideszes.Nem ismerem,mint polgármestert,de elég szimpatikus volt amikor hallottam beszélni.( na nem sűrűn,mert a magyar csatornákat kerülöm mióta már a Hír tv is megszűnt. Inkább itt ha valaki be rak egy linket róla,akkor megnéztem.. Valamiért nekem olyan nagypapásnak tűnik az arca. vannak emberek,akik már ránézésre is unszimpatikusak,meg sem kell szólalniuk. Tarlós valamiért olyan kedves nagypapás arcú embernek tűnik.Persze ezt inkább a Budapesten élők tudják jobban.Én nem ismerem a munkásságát,azt sem tudom mennyire van benne a korrupciókban,de valahogy róla sokkal kevesebb rosszat írnak,mint például Rogánról,vagy Habonyról, Kuszzaszzemmről a Főmocskot már meg sem említem,mert Ő például hiába nagypapa már az arca inkább a sátánra hajaz,mint egy jóságos bácsira.
cikicakk55
@cikicakk55: Azt elfelejtettem leírni,hogy karácsony Gergely nekem is nagyon szimpatikus.Jó a szövege,meggyőző tud lenni és őszinte ember benyomását kelti. Bár Tarlóst mint embert elfogadom,de örülnék neki ha inkább Karácsony nyerne.
human
@cikicakk55: Tarlós egy képmutató ember, de ügyes. Mindig a helyszíntől függően nyilatkozik barátságosan vagy bunkó módon. Például mikor riportot csinálnak vele szinte szimpátiát kelt, hogy lám mennyire korrekt ember. De a közgyűléseken megalázza még a női képviselőket is. Itt vidéken még a kocsmából is kidobnák ezzel a stílussal. Tény, hogy a városvezetéshez ért, de mondom. Mint ember semmivel sem jobb egy Habony Árpádnál.
papa.49
@cikicakk55: Én csak egyet mondok róla, még III. kerületi polgi volt leverte az ellenfele szemüvegét és széttaposta, nos az ilyen nem való politikusnak, amellett, hogy a szdsz. ben kezdett politizálni, és mikor az szétesett ( hala a fodoros Gabikának) átnyergelt a fütyiszbe !!!
Aztán mikor kellett akkor független lett a fütyisztől SZÓBAN, a valóságban meg ,,JÓ PÁRT KATONA,, !!! Mindig mindenben alávetette magát a csutipatkány akaratának !!!
anima
A teknősbéka arcú gyerekgyilkos szdsz-es.
Mész a jó kurva anyádba, te köcsög!
Frejianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
cikicakk55
@human: január 18 22:40

Egész biztos neked van igazad,mert mint írtam is,nem sokat hallottam tarlóst beszélni.Az meg,hogy atz arca olyan nagypapás kinézetű semmit nem jelent,hisz ettől még lehet egy alávaló gazember.Én mindenesetre akkor is Karácsony Gergelynek drukkolok.
cikicakk55
@papa.49: január 18 23:45
Neked is csak azt tudom írni,amit Humannak. Szinte semmit nem tudok róla,sem a múltjáról,sem a jelenéről( azon kívül,hogy most még Ő Budapest Fő polgármestere.) Inkább csak a megjelenése alapján írtam róla,hogy olyan jóságos nagypapás kinézete van. Nálunk például Lázár volt ilyen.Sokakat megtévesztett a humorával, az álságos kedveskedésével és a szépfiús kinézetével. Róla is kiderült,hogy egy báránybőrbe bújt farkas. Ezek szerint Tarlós is ilyen.
papa.49
@cikicakk55: Ez is ,,báránybőrbe bújt farkas,, nem egyéb !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.