Egyelőre nem dőlt el, hogy egyetlen kihívója lesz-e a jelenlegi főpolgármesternek.

Kutatás: csak ennek az ellenzéki jelöltnek van esélye Tarlóssal szemben
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A hvg.hu birtokába került Závecz Research-felmérés szerint ha mind a négy potenciális jelölt elindul az önkormányzati választásokon, akkor Tarlós Istvánra a budapestiek 44 százaléka szavazna, és simán győzne. Ha csak egy ellenzéki induló lesz, már árnyaltabb a kép.

A felmérés szerint csak Karácsony Gergelynek van esélye a szavazatok egységesítésére Tarlós Istvánnal szemben.

A közvélemény-kutató cég szerint „Karácsony integratív személyiségét” mutatja, hogy Horváth Csaba visszalépése esetén az MSZP-s politikus híveinek 78 százaléka rá szavazna, míg Puzsér támogatóinak 63 százalékára számíthatna.

A két baloldali jelölt közül 49 százaléka Karácsony Gergelyt preferálná, 28 százaléka Horváth Csabát. 

A "kit látna legszívesebben polgármesterként" kérdésre 44 százalék jelölte meg Tarlóst, 27 Karácsonyt, 11 Horváthot, és mindössze 7 százalék támogatja Puzsér Róbertet.

Tarlós egyébként Budapesten sokkal népszerűbb, mint a Fidesz, a főpolgármesterrel a lakosság 44 százaléka szimpatizál, a kormánypárttal viszont csak 34.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Tapló Pistinek megalszik a tej a szájába. Szóljon má neki valaki, törölje le a képiről a csokit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@cikicakk55: Én csak egyet mondok róla, még III. kerületi polgi volt leverte az ellenfele szemüvegét és széttaposta, nos az ilyen nem való politikusnak, amellett, hogy a szdsz. ben kezdett politizálni, és mikor az szétesett ( hala a fodoros Gabikának) átnyergelt a fütyiszbe !!!
Aztán mikor kellett akkor független lett a fütyisztől SZÓBAN, a valóságban meg ,,JÓ PÁRT KATONA,, !!! Mindig mindenben alávetette magát a csutipatkány akaratának !!!
anima
A teknősbéka arcú gyerekgyilkos szdsz-es.
Mész a jó kurva anyádba, te köcsög!
Frejianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
cikicakk55
@human: január 18 22:40

Egész biztos neked van igazad,mert mint írtam is,nem sokat hallottam tarlóst beszélni.Az meg,hogy atz arca olyan nagypapás kinézetű semmit nem jelent,hisz ettől még lehet egy alávaló gazember.Én mindenesetre akkor is Karácsony Gergelynek drukkolok.
cikicakk55
@papa.49: január 18 23:45
Neked is csak azt tudom írni,amit Humannak. Szinte semmit nem tudok róla,sem a múltjáról,sem a jelenéről( azon kívül,hogy most még Ő Budapest Fő polgármestere.) Inkább csak a megjelenése alapján írtam róla,hogy olyan jóságos nagypapás kinézete van. Nálunk például Lázár volt ilyen.Sokakat megtévesztett a humorával, az álságos kedveskedésével és a szépfiús kinézetével. Róla is kiderült,hogy egy báránybőrbe bújt farkas. Ezek szerint Tarlós is ilyen.
papa.49
@cikicakk55: Ez is ,,báránybőrbe bújt farkas,, nem egyéb !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.