Némi fáziskéséssel a december 21-én, Kecskeméten elmondott dühös beszéde után egymás után érik támadások a kormánysajtó felől a 18 éves Nagy Blankát.

Megszólalt a kormánymédia által össztűz alá vont Nagy Blanka

A 18 éves gimnazista az ATV műsorában leszögezte: nem bánt meg semmit. Sajnálja, hogy csak a két trágár szóra koncentrál a média jelentős része, nem pedig a mondanivalójára.

Blankát leginkább az húzta fel, hogy meglátása szerint a diákságot a kormány lenézi. Bayer Zsolt mocskolódásából pedig a "proli" szót emelte ki, ami az őt "kiszolgáló" munkásosztályt degradálja.

Mint mondta, emberi kapcsolatait tette kockára ezzel a politikai szerepvállalással, szülei pedig, akik autógyárban dolgoznak, jó példák arra, hogy a túlóratörvény miatt már aludni sem lesz idejük.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Talpraesett, bátor, gerinces ember. Hajrá, Blanka!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Talpraesett, bátor, gerinces ember. Hajrá, Blanka!
RonaGyuri
Igen ez a spét ez árulkodó

sőt valójában später, de nem az Erzsi-anyó

Igen igaza van Blankának. Sok mindenben, de leginkább abban, amire az ATV-n hívta fel a figyelmet, hogy miért most. Azaz miért várt majd egy hónapot propaganda gépezet, hogy rányomuljon. Ösmervén a derék Zsótinkat az is felmerülhet, hogy erőt gyűjtött. Bár én nagyobb sanszot adnék annak, hogy „undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járványhoz hasonlító mocskos tolvajbandának ” eddig sikerült eltitkolnia a jogos észrevételt Őfenesége előtt! =))
justhpeter
Nem lehet együtt emlegetni Blankát és Zsótit. Annyira nem, hogy mindkettő egy külön világ. Blanka a ma startvonalon álló fiatal, Zsóti pedig a korábban elhagyott bolsevik világ egyik itt feledett rozzant műemléke a maga jellemzőivel. A 4-5G szemben a primitív, műveletlen pártvilággal. Egyszerre jön szembe a lehetséges jövő és a régi bűneink és árulásaink.
De... Blanka még nem fordított köpönyeget...ezért én rá szavazok.
vacsi
Söpredék mind a kettő, én egyikre sem szavaznék. De akkor kire?...
karma1
Erdekes, hogy a "Not secure" propi vindikalja maganak a jogot, hogy o kuldje be ezt a cikket - nekem nem engedte nehany oraval ezelott.
Piti a cenzurad, a moderatorod meg egy rakas ...rt er...
Es ez nemcsak az en velemenyem - legyel boldog a rengeteg ocska, tulfizetett trolloddal: de azert jobb, ha tudod: ablakon kidobott penz az o fizetesuk, ez a media is megy majd a lecsoba, mert nem hiteles...
A cikkhez: ertheto, hogy a dagadt puhos retteg az ilyen fiataloktol, de arra sincs mersze, hogy szemelyesen mondja ki a (felelme't) velemenyet - a szarosszaju bayert kuldi egy 17 eves lany ellen.
Es bayernak TANARI DIPLOMAJA VAN! Nem tudnam eldonteni, hogy melyik szerepeben art tobbet a magyarsagnak: ha a fiatalok tanitasa van a kezeben, vagy amikor nyiltan naci politika mellett all ki...
Ezektol kell megmenteni Magyarorszagot, mielott tul keso lenne...:o((((
Blankanak 17 eves koraig mar lezajlott egy 3 embernek is eleg nehez elet, es mosolyog, nem panaszkodik (pedig tehetne), ugyhogy ot mar nem lehet majd hulyiteni.
Hat csak reszkessetek is tole meg a hozza hasonlo fiataloktol...
A meseben is egy artatlan gyermek mondta ki eloszor az igazsagot : "A kiraly meztelen!"
Cicamama55
Értelmes, gondolatait pontosan megfogalmazó gimnazista Blanka! Egyetemre készül a Bayer által "kegyelem kettesen" evickélő kislány...Gyalázat, amit műveltek, s művelnek vele. A nagy hatalmú Fidesz fél egy 18 éves lánytól, semmi más nem jön ebből le!
Eladott Ország
Az egy megint más kérdés, hogy a mennyire érdemes felvenni azt a stílust, amit nyugodtan nevezhetünk bayerzsótizmusnak. Mert Bayer Zsolt kétségtelenül majdnem a tökélyre vitte, hogy miként kell trágár, ócska, fenéklyukból előtörő stílussal megnyilatkozni azokról, akiket az adott pillanatban az ő nagy vezére ellenfelének, illetve ellenségének tekint. Alkalmasint persze tudva, hogy az ilyen vezér-lojalizmusban fetrengő betűvetők felett a vezért szinte bármikor ki lehet cserélni. Ha holnap Putyin annektálná Felcsútot, akkor Bayer az orosz ellenzékben is megtalálná azt, aki „kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli”. Mely kitételsor alkalmazása egy fiatal lánnyal szemben azért felvethet egy egészen más jelenséget is. Lehet, hogy a vezér ölbéli bayerzsótikájának megállt az idő. Leragadva azon a szocializációs ponton, ahol egy lánynak úgy kell udvarolni, hogy meg kell húzni a haját az ovi udvarán. Úgyhogy lehet, hogy csak egyről van szó: a Fidesz 5ös párttagkönyvének tulajdonosa be akar vágódni Blankánál.
kanadaihirlap.com/2019/01/17/tenyleg-blanka-a-legfontosabb-szereplo/
magyarbakancs
Gyerekszájtól befosott a kormány?
Rettenetes,hogy egy gyereket bántanak, a média seggnyaló fideszes cápák.
adrenalink
Az Atv biztosra ment! Egyenesbe nem merte bevállalni a magyar Jeanne d' Arc-ot /egyesek már így emlegetik:-) /. Így, ha netán megint elkapná a hév a kisasszonyt, az esti adásra sípolással képernyőképessé lehet tenni az interjút...
Egyébként azon kívül, hogy trágárkodott egy jót a gyülekezetben, volt előrevivő mondanivalója is, mert erről nem lehetett olvasni, vagy csak az én figyelmemet kerülte el?
tudode
Ez az egész VIHAR EGY POHÁR VÍZBEN, ahhoz képest, hogy ezeket a rafcsi honfoglalókat még a Kádár rendszer is tenyerén hordozta, és nem szemtől szembe mondta el bátran véleményét a HOGY IS HÍVJÁK, hanem GYÁVÁN külföldről üzengetett, már akkor is mint egy VÉNASSZONY, hogy a menyem is megértse, és nem állították pellengérre a !
.
Mikről is volt szó, és tett: (Nem is kapott kiutazási engedélyt a vásott kölök vissza.)
.
------- Orbán 1988-as beszéde Soros Györgyről!Előadja: Kádár János (Kádár János Soros Györgyről)
.
www.youtube.com/watch?v=T4toBcY-kJw

Másik, úgy randalízhottak, ahogy kedvük tartotta, mert volt PÉNZ, minden ami a felforduláshoz kell:
.
www.youtube.com/watch?v=yvmLkDhHABY&t=1196s
.
Tehát az a következtetés vonható le, hogy ÁTKOSNÁL ÁTKOSABB valamit gányolt össze az, aki valójában FÉLELEMKELTÉSSEL, és pletyózással tartja fenn a VALAMIJÉT, csak hát a társadalom egyes egyedei besokalltak, és KIÉRDEMELT nevükön szólítják meg őket, mivel BEVALLOTTAN a rakás izét umburdált meg az, akinek a HATALOM, és a PÉNZ az Istene:
.
--- Orbán Viktor: 2010-ben valójában rendszerváltás történt - 2014.02.16.
.
www.youtube.com/watch?v=3-h90WInq_Y
.
Így tovább Blanka! Úgy tűnik ez a stílus POFÁN VERTE azokat, akiknek BAJ VAN A GERINCÜKKEL!!!
kolnidre
Egy fiatal kislányt bírálni egy olyan országban ahol a bugris miniszterelnök 30 év alatt annyit nem tanult meg,hogy zsebredugott kézzel nem mászkál olyan emberek között akik mind különbek mint Ő,ahol a legjobb barátnak már csak az lenne a dolga,hogy kövesse Lovas Istvánt.Tőkéczkit és a többbi hasxonló mocskot,ahol a parlamentben a fidesz tagjai között olyan nők ülnek mint horse-face Gabi a kiflitolvaj Novák Katalin előregyártott bányarém vagy a bárgyúarcú Mátrai Márta aki miután még soha megsem szólalt csak,hogy a WC-t használhassa azért döglik ott hatalmas fizetéséért azok ne ugassanak,hanem húzzák magukra a klozetet.
Yoda69
A magyar Jane de'Arc.
Gratulalok a batorsagahoz es remelem sok kovetoje lesz, akik vegul elsoprik ezt a velejeig aljas es korrupt kormanyt a NER-rel egyutt.
menekült
@Cicamama55: Van is miért félni tőle. Amilyen küzdelmes élete volt első 18 évében, azt nem akárki tudná végigcsinálni. 18 éves korára olyan edzett, sőt harcedzett lett, hogy benne és a hozzá hasonlókban láthatjuk a jövőt. Még sok ilyen fiú és lány van, ha ők előjönnek, a mocsok Fidesznek annyi! Mennek a szemétdombra!
Eladott Ország
A Finkelstein-Birnbaum páros által pallérozott fideszes maffiózók gyűlöletkampányai nem csak egy-egy választás idejére szólnak, a mindennapok részévé váltak. Menekültek, civil szervezetek, politikai ellenfelek, tökmindegy, dübörög a lejáratás, a karaktergyilok, a mocskolódás a milliárdos médiagólem minden bugyrában. Ebben a jelentésben nyilván nincs benne, de újabban egy 18 éves gimnazistába szállt bele a pöffeszkedő arrogancia kormánya.
Nagy Blanka egy vidéki munkáscsalád gyereke, aki mögött nem áll milliárdos, lopott közpénzhegy-birodalom, de aki napok óta méltósággal tűri, hogy rugdossák, megalázzák, köszörüljék rajta a ragacsos nyelvüket. És nem fél és vállalja a vegzálást. Nem bánt meg semmit. Még nem néztem körül a szervilizmus és az ősi tehetségtelenségbe csavarodott morális hulladékság médiafertőjében, hogy hol, kik és milyen módon cincálják szét mindazt, amit elmondott, hogyan pocskondiázzák a személyét, a szavait.
cirip
@magyarbakancs: Milyen gyereket?
Egy nő ne beszéljen közönségesen..Akkor igazán "valaki," ha kulturáltan mondja el amit akar.
cirip
@kolnidre: Ez a "fiatal kislány" egy tipikus nagypofájú nő, ezek szerint nem különb mint az általad felsoroltak.
Hangsúlyozom: nem vagyok sem fidszes, sem más, nem hiszek, nem bízok egyikben sem...Csak egy ember vagyok, aki utálja a közönséges stílust.
cirip
@Yoda69: OMG, teljesen meg vagytok huzatva ezzel a tenyérbemászó képű, nővel kapcsolatban..
Még, hoigy a magyar Jane de'Arc.!... XD
Mondhat bármit, ha trágár szavakat használ, értéktelenné teszi . Egy tényleg okos nő nem így viselkedik, eszével, kulturáltságával érvényesül.
menekült
@cirip: Semmit nem tudsz róla, csak azt a két trágár szót. Hallgasd meg a videót, mit mesél magáról, és megváltozik a véleménye. Meg mi az, hogy egy nő ne beszéljen közönségesen? Persze, hogy ne, de ha fiúk és a férfiak közönségesen beszélnek az iskolában, a munkahelyen, társaságban, akkor egy ilyen közegben ne csodálkozz, ha egy nő száján is kicsúszik néha. Az egész lánynak, és minden mondanivalójának egyáltalán nem a két trágár szó a lényege, sokkal súlyosabb az, amiről beszél.
Cicamama55
@menekült: Vagy külföldön fog ő is kikötni, mint azt oly sok tehetséges magyar fiatalunk az elmúlt évek alatt meglépte. :(((
kolnidre
@cirip: Te miért nem a náci Bayert bírálod,vagy barárátját a grazi kezeltet?
Cicamama55
@adrenalink: .Kiskunfélegyházáról kellett felutaznia a riport miatt ennek a lánynak Budapestre. Nagyon sok esetben történtek az ATV-ben ehhez hasonló előre felvett beszélgetések.
menekült
@Cicamama55: Ott nem tudom, hogy fogja rendezni Az ember tragédiáját?
Cicamama55
@menekült: Valamelyik hazai színház vendég rendezőként meghívja...De inkább ne legyen igazam, mert szükség van a mi kicsi országunknak haladó gondolkodású, talpraesett, okos fiatalokra...
adrenalink
@Cicamama55: 13:19-re A tiltakozás/tüntetés vagy mi a szösz sem egy délelőtti kakaó parti volt...
JAJMÁR
Lám, lám... milyen egyszerűen elterelhető a diskurzus a lényegről. Mert mi a lényeg? Amit a Blanka mondott abban a -sajnos - stílusban, amihez mostanság a szerény intelligenciájú, mosottagyú néptömeg is megért, Lehet erről beszélni szép, irodalmi nyelven is, de arra ki figyel oda? A Bayer biztos nem... :-D

Szóval, a mondandó lényegéről kellene beszélni. A stílus az meg olyan, ahová süllyesztette az ún. "politikai elit", és aki a legkevésbé tehet erről, az pontosan ez a fiatal lány, és a diákság. Akik pedig bűnösök ebben, azok éppen az újságírlók, közszereplők... soha nem a tömeg, és pláne nem a fiatalság!
Ébresztő! Ébresztő!
JAJMÁR
Zavard el az ostobává züllett elitet, ha érdekel a jövőd, kedves ifjúság! Segítek :-)
cirip
@kolnidre: Miért fontos neked az, hiogy én kit bírálok? Legszívesebben nem bírálnék senkit, bárcsak ne lenne rá ok, se nekem, se másnak.
Olvashattad: nem vagyok senki híve, mert mocsok szemétség az egész poolitika és nem lesz jobb.
cirip
@JAJMÁR: Van igazságod, de a ki a hibás ebben a stílusban?...felsorolásodhoz még hozzátenném a nevelést, a szűlői hátteret.
cirip
@kolnidre: A Bayert olvastam, nem találok szavakat , nem hiszem el, hogy ilyen elmebeteg barmok szabadon vannak!.-Még senki nem jelentette fel?! Még senki nem verte meg?!
Nem tudom amúgy, ki az a Bayer Zsolt.
cirip
@menekült: Nem, az sem OK, hogy a fiúk, férfiak alpári stílusban beszéljenek , különösen a médiában, közösségben, felszólalásban,...
advocat
@cirip: Kis huncut! Tudod te. Az 5-ös számú párttagkönyvvé. A Fideszé, aki jelenleg éppen keresztény és demokrata. Olyan igazi bibliai mondás. Igaz Zsolt?
Yoda69
@cirip: Magánemberként azt mond amit akar. En is beszélek tragarul, na és? Mi kozod hozzá.
Azt viszont már reklamalhatod ha kövér leidiotaz egy képviselőt bekapcsolva felejtett mikrofinnal. Ugyanis azt már mganberkent mondták, hanem hivatalban levő csinovnyikkent.
Eriksson
Kár volt ezt a szerencsétlen gyereket belehajszolni egy ilyen önpusztító, szánalmas szituba, mint ami most folyik körülötte. Ma még dicsérik, Istenítik, csak így továbbozzák. S holnap? El lesz felejtve, mert jön egy másik Blanka, ez meg belevész a feledés homályába és eszegetheti, amit kevertek neki.
Bayer meg olyan, amilyen, az ötvenvalahány évével.
cirip
@advocat: Bocs, de egy hangot nem értek abból, amit mondasz. Hányszor mondjam el, hogy nem vagyok képben, nem foglalkozom a politikai történésekkel, híradót nem nézek mert undorító az egész.
A fb-on most láttam egy képet szöveggel, a Bayer "beszél" , de abból is az derül ki, hogy nem simán bugris, hanem beteg, személyiségzavaros,és nem értem, miért nem rúgják az holdig.
Eriksson
@Horizont: Nem tudom, hogy a te eszed milyen rugóra jár, de mindig homlokegyenest másképpen értelmezel, mint amit mondani szeretnék. És érdekes módon, a lényeget mindig figyelmen kívül hagyod.
Egy érettségi előtt álló kislány jövője semmiképpen sem hasonlítható össze, egy jócskán ötvenen felüli, biztos egzisztenciával rendelkező publicista helyzetével, aki már nagyon sokat tett le az asztalra.
Ez a "fiatal aktivista" még nagyon sok keserűséget fog nyelni, és ezerszer fogja visszasírni az aktivitása előtti korszakát. Bayer meg abból él, hogy megmondja a maga véleményét. Mert neki ez a dolga. Főleg, ha provokálják.
A prágai ifjak ügye egy egészen más tészta. Nem kellene keverned a szezont a fazonnal.
Eriksson
@Horizont: Nahát nahát. Butaságodnál csak az arcod nagyobb.
Csak figyeld meg. Blanka kisasszony nevére már régen nem fog elékezni senki, Bayer még mindig publicista lesz.
Még akkor is, ha kinevezel engem a nemzet ellenségének.
Eriksson
@Horizont: Ha az én lányom lenne ez a kis takonypóc, biztos, hogy egy darabig az utcára se engedném. Nem a kormány védelmében, hanem a saját érdekében.
kokopelli
@Horizont: Nem érdemes "ezeknek" magyarázni,mert értik ugyan,de nem az a feladatuk!
Ha ez fordítva történt volna,akkor is a politikusnak kellene egy ilyen vitát elkerülnie, illetve
már az elején elvágni! Ez a magyar jelenlegi politikai nívó!Az itt kommentelők feladata,hogy
a mosdatlanszájú bunkót megvédjék!..hogy mit hoz a konyhára nekik az már nem is érdekel!
csak úgy....
a búsképü ló vagina keresztes bayer zsolt ,a mocskos szájú és a pribékjei harcra keltek ,egy 18 éves gimnazista lány ellen! ha, történetesen Hadházy, Szél, Márki-Zay...stb. ellen heveskedett vóna a leányzó , már arany koszorús fideszest faragtak vóna belöle ! ez a magyaros virtus a XXI.sz ban? lehet mocskos pofád,de ne ellenünk használd,mert akkor ráfaragsz ?
Sándor Mária, a "fekete növér" jut eszembe erröl a lányról! Azt is tönkre tették mert ,magyarországon hallgatni arany...
csak úgy....
@Eriksson: neked csak annyit! mázlija van Blankának ,hogy nem ilyen embör az aptya,mint te...
csak úgy....
@Horizont: Ne is foglalkozz,ezzel az @Erikssonal! ha a gyerekei örökölték az atyai mentalitást,akkor egy óccsó szoc. otthonban végzi a pályafutását...
Eriksson
@Horizont: "Kár volt ezt a szerencsétlen gyereket belehajszolni egy ilyen önpusztító, szánalmas szituba, mint ami most folyik körülötte. Ma még dicsérik, Istenítik, csak így továbbozzák. S holnap? El lesz felejtve, mert jön egy másik Blanka, ez meg belevész a feledés homályába és eszegetheti, amit kevertek neki.
Bayer meg olyan, amilyen, az ötvenvalahány évével."

Mit értettél meg ebből a beírásomból? Azt, hogy Bayert pártolom és a prágaiakról kezdesz hablatyolni. Te nagyon okos.
És én vagyok a rosszindulatú...
Eriksson
@Horizont: A kislány helyzete, jövője, nem késztet gondolkodásra?
csak úgy....
@durbincs: mi köll néked ahrisztíd ? nincs tosziló ?
dög unalmas vagy,kopj le muki...
Eriksson
@Horizont: Annak legalább helyén az esze.
csak úgy....
@Horizont: ülepszik az iszap ! :) @Eriksson: -@durbincs: :(
Cicamama55
@adrenalink: Kecskemét és Félegyháza között csak 25 km a távolság. Gondolom, megszervezték azt, hogy a részvevők csoportosan átutazhassanak, s hát én úgy gondolom, ott is délután volt a tüntetés, nem este fél 8 órakor...
Frejianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
csak úgy....
@Eriksson: "Eriksson-
@Horizont: Annak legalább helyén az esze. "
rád jellemzöen, bényalsz egy kétes multú,született kreténnek,ha szépeket duruzsol a füledbe...
JAJMÁR
@cirip: 14:33 Hozzátennéd a nevelést? Ki mögé?
Éppen a "nevelés"-ről írtam följebb! a közbeszéd stílusát, a kritikus gondolkodást és a kulturált megnyilvánulást a politikai elitnek, a közmédiának, az újságíróknak és egyéb elitnek illene alakítani. Te egy 18 éves fiatalon kéred számon a nevelést, aki egyébként eléggé "meg van nevelve", mert érti mi a demokrácia, és bátor, mert ki mer állni és el meri mondani a véleményét. Hogy nem tetszik a stílus? Ugyan, dehogy a stílussal van itt a baj, hiszen azt gyakorolják följebb, csak Nos, én a felnőtt elit társadalmon!
Mert ezek alkalmatlanok rá. Nem nevelnek, hanem manipulálnak, a saját érdekükben.

Másképpen nem lehet őket megállítani, csak a saját "fegyverükkel"!
JAJMÁR
@JAJMÁR: Nos, én a felnőtt elit társadalmon kérem számon a közbeszéd stílusát, de legfőképpen a demagóg hazugságok terjesztését.
JAJMÁR
@Eriksson: Nem kell aggódnot, a te lányod nem lehetne egy Blanka soha!
Eriksson
@JAJMÁR: Az már biztos. Ő túl van azon a koron, hogy manipulálni lehessen bizonyos körök érdekében.
csak úgy....
@Eriksson: eriggy má..., a "bizonyos körök" ti vagytok , észre sem veszitek!?
...,álmodj az iccaka farkasról ! a flóriról bizonyos körökben és piroskáról!
különben,ritka buta apával áldotta meg az ég , az okos leányodat ...
JAJMÁR
@Eriksson: @Eriksson: @Eriksson: hahaha :-D
cirip
@JAJMÁR: A családjukban is biztosan káromkodva kommunikálnak.
Érdekes, hogy a Rékasi Zsiga szószólására mindenki lehülyézte a gyereket, akinek jódolgában elmentek otthonról stb...Ezt a pedig istenítitek. De igazából nem is érdekel, feltűnési viszketegség, Lehet majd még még hallani róla, netán minisztrelnök lesz egyszer.
JAJMÁR
@cirip: Lehet, a jövő csupa rejtelem :)
Azért szívesen megnézném kb. 50 év múlva mivé lesz a világ !
A Rékasi Zsiga nagyon jó fej, szerintem okos is.
Próbálj - de nem muszáj - elrugaszkodni a stílustól, és a taralomra koncentrálni. Mert az a lényeg. Mindig ott van "a kutya elásva", a többi, a körítés, attól függ, kinek van címezve a mondanivaló! Legalábbis a politikában és Mo.-n manapság így van !
Ha hiszed, ha nem, ez a Blanka se hülye :)
koszpeko
@Eriksson: Meséld el mit tett le B.Zs. az asztalra.
Eriksson
@JAJMÁR: Jól adod: " a taralomra koncentrálni"
Pont erről van szó. Stílus van, tartalom nincs. Mert mi ütötte ki a biztosítékot? Csak és kizárólag a zsenge korú kishölgy alpári megnyílvánulása, trágársága. Legalábbis kulturkörökben.
Yoda69
@Eriksson: Nem kell, megmondom en: SEMMIT
O is egy fideSS fiju, az 5-os parttagkonnyvel. Elotte besugo 3/3-as mint orban apja.
Egy ilyen kocsog ne pofazzon, es leginkabb ne szidjon a sajtoban egy diaklanyt.
Eriksson
@Yoda69: Úgy látszik, te többet tudsz, mint én.
Az, hogy ki kit szidhat, hol és mikor, az csupán megítélés kérdése. Nem védve és nem megengedve, de speciel itt nem Bayer volt a kezdeményező.
koszpeko
@Eriksson: Patkànyozàs?Hmmm...
Ez aztàn az eredmény.Csak ti nektek tetszik 49%-os 2/3-nak a stílusa.
koszpeko
@Eriksson: Nem is tudtam, hogy újra gondoltàk a % szàmítàst a matematikusok.
Eriksson
@koszpeko: Honnan veszed, hogy tetszik? Éppen arról beszélek egyfolytában, hogy egy kislánynak a tankönyveivel kellene foglalkoznia nem a bugaci csikósokat részesíteni továbbképzésben, szép magyar kifejezésekből.
koszpeko
@Eriksson: Blankàra visszatérve, Bencsiknek szabad őt útszéli ribancozni? Amikor hasonló stílusban jön a vàlasz, akkor a narancsködös banda hírtelen meglepődik s jönnek a trollok.
koszpeko
@Eriksson: 09.52 egy rövid kitérő volt a vàlasztàsokra.
magyarbakancs
@cirip: Kulturáltan a Fidesz elhúzhat abba a lófaszos ,náthás Qurva anyába.
Kulturált voltam.
Egy gyerekre nem szákok rá, az a hatalom ami ezt teszi lásd Manszfeld Péter az fél.
Ernyit a jó modoról.
Büdös Fideszes!
Eriksson
@koszpeko: Szögezzük le: Ez a kis gimnazista hölgy kezdte a trágárkodást, minden más ennek a következménye volt. Ha nem megy a napra, nem kap napszúrást. Ezzel a témát lezártnak tekintem veled.
koszpeko
@Eriksson: Mondj igazat.Jó tudom, hogy nehéz de próbàld meg. m.youtube.com/watch?v=rivU3stbFng
Eriksson
@koszpeko: Köszi a linket, innentől még árnyaltabban látom a dolgokat.
Ott a videó végén említettek három nevet. Émlékszik valaki rájuk?
Yoda69
@Eriksson: Dehogynem bayer. A kislány nem öt támadta hanem a NER egészet. Erre ez a faszkalap bayer nekiment ezerrel.
Eriksson
@Yoda69: A kislány az utcán, nyilvánosan ordítozott.
Ehhez a "Lépj hátra..." idézethez hozzátehette volna, hogy honnan ollózta.
Eladott Ország
@durbincs: Akkor olvasd bayerzsoti kurzusfirkászt. Zsóti meg vannak róla győződve, hogy csak és kizárólag ők a normálisak, mindenki más - ahogy dalnokunk is bölcsen megjegyezte - liberális, buzi, komcsi és még tehetségtelen is és hogy tetézze a bajt a nyüves libsi még zsidó is a lelkem, vagy cigány és még erre kapott állami lovagkeresztet a valagba rúgás helyett.
dr. prédikátor
Féltem ezt a KISLÁNYT!!! Emlékeztek még a fekete ruhás nővérre???Egymaga szembe szált a visszásságokkal.Nagy pofával beálltak mögé, /de szerintem csak a szereplésért/aztán szarba hagyták szép lassan kihátráltak mögüle.Remélem hogy a Blanka nem fog így járni. Bár affelől nincs kétségem hogy ez az aljas fitymasz banda mindent el fog követni hogy lejárassa Hajrá BLANKA!!!.
cirip
@magyarbakancs: Nyilván nem olvastad az előző hozzászólásaimat. Ezért újra elmondom: nem vagyok fideszes, sem semmilyen párt híve, nem hiszek, nem bízok egyikben sem. Híradót nem nézek, mert undorító és kiborító az egész . Tanácstalan vagyok, el nem tudom képzelni, mi lenne itt a megoldás. Úgy látom, Kossuth Lajos és Széchenyi István óta itt senki nem az ország, a nép javát akarta önzetlenül, akik nem, hogy ellopták volna , de odaadták a saját javaikat is Látom, hogy itt mi folyik, mérgelődök és el vagyok keseredve, de nem tudom, mi lenne a megoldás (leváltani. elzavarni, feloszlatni,...eddig OK.És? Azután? Komolyan érdekel.
Commenter
Jól van Blanka! Ilyen fiatalokra van szükség akik bátran kiállnak a jövőért a 300 Ft-os "fülkeforradalmár" kormánnyal szemben. Csak abban a stílusban beszéltél a kiragadott mondatban amelyből ők is értenek, hiszen a Féknyúz sajtó munkatársaihoz, az ellenzékhez is ebben a stílusban beszélnek, maguk között ez dívik vö. O1G, és a Kossuth díjas bayer publicista irományai.
pécsi
Ez a " bátor kislány" a LEGMAGASABB " ESTI EGYETEMI" KIKÉPZÉSBEN RÉSZESÜLT az autógyári munkás szülőktől! Ök uszitják a szerencsétlent az osztály_IDEOLÓGIÁVAL! ELVTÁRSAK , A NEMZETKÖZI HELYZET FOKOZÓDIK!!!
advocat
@durbincs: Úgy mint Bayer és barátai? Mert nekik ez a szép magyar nyelv?
Commenter
@durbincs: is-is.meg bé' vótam révülve a lavinától tudja. hogy maradhattam vóna ott? Gyütt maga a kommentjeivel oszt kiásott hogy kötözködjön...
Commenter
@durbincs: a bányalóvizelet(es) magának is? ezért kár offolni...
Yoda69
Olvassátok el az alábbi cikket és osszatok meg. Nagyon jó
Sajna a propi nem engedte feltölteni

magyarhang.org/publicisztika/allaspont/2019/01/19/orban-viktor-es-a-nagy-bloff/
Commenter
@durbincs: ötöljön hatoljon maga amit akar.Úgy robot módjára. Csak magára ne robbantsa a bányát.
magyarbakancs
@cirip: Megoldás az lenne ha egyetlen egy párt nem tudna önmagában kormányt alakítani.
Minden ami a nép bőrére megy intézkedés minimum kétharmados szavazat keljen.
És a volt állampárti kiszolgálókat örökre eltiltani a politikai életöl.
Legyen az párttag KISZ-tag,vagy akármilyen funkcionális kiszolgálója azon rendszernek politikailag.Ja és állami támogatás nincs a pártoknak, aki személyesen ad pénz az, az adóhatóságon keresztül tehesse meg ha ad egy pártnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.