A túlóratörvény ellen hirdettek országos demonstrációt, sőt külföldön is tartanak tüntetéseket. Kora délutántól Budapest belvárosában nem lesz könnyű közlekedni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Miközben a propaganda azon vergődik minden létező fronton (és van belőle néhány), hogy a hívek agyába égesse: semmiféle probléma nincs, az elégedetlenségnek nincs társadalmi támogatottsága, csak egy idióta kisebbség hőbörög, akik amúgy sem számítanak, a rabszolgatörvénnyel szembeni felháborodást nem indokolja semmi, nőnek a bérek, a nyugdíjasok megfogták a jóistenke lábát, csak az nem dolgozik, aki nem akar és egy 18 éves gimnazistában megtalálták minden bajok magyarázatát, a felcsúti küldetéstudat titokban Fehéroroszországban, Európa utolsó igazi diktatúrájában építi a magyar jövőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.