Január 19-én újabb, nagyszabású tüntetéssorozat lesz az országban. A szakszervezetek szerint több mint száz település csatlakozott a felhíváshoz, amely a szombati megmozdulásokra hívta az embereket. Minden megyeszékhely, és több, nagyobb-kisebb város, település is részt vesz az országos demonstráció, amely a december elindult tüntetések folytatása. A cél továbbra is a túlóratörvény eltörlése, a méltányos munkafeltételek, a bérek rendezése.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt gondolom, ebben az országban az a legnagyobb baj, hogy 1945 óta mást sem hall – lassan a 4. generáció -, hogy semmi gond, még egy kicsit szorítani kell az övön, aztán majd jobb lesz. Ma még mindig ebben reménykedik a többség: a fidesz rajongók éppen úgy, mit akik hisznek még a szakszervezetekben, a békés tárgyalásokban: majd megoldódik minden magától, csak még egy kicsit tűrjünk. A türelem meg legfeljebb rózsát terem, de változást biztosan nem. A kormány ismét azt a látszatot kelti, hogy foglalkoztatáspolitikája sikeres, miközben ennek pont az ellenkezője igaz. Ezért ismét felhívnánk mindenki figyelmét arra, hogy ne a kormány haverjai által készített felméréseknek, hanem a saját szemének higgyen. A szegénység és nyomor sem tűnt el hazánkból csak azért, mert a kormány eltüntette őket a statisztikákból. A kormány tehát hazudik és átveri a magyar állampolgárokat, immár sokadszorra.
"Orbán Gazsi bölcsességéről eszembe jutott:
- Ópium miből van?
...?
- Ez az, mákból! - a rohattimperialistáknál. Mer' nálunk dumákból, tudod?"
(Hofi)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.