Január 19-én újabb, nagyszabású tüntetéssorozat lesz az országban. A szakszervezetek szerint több mint száz település csatlakozott a felhíváshoz, amely a szombati megmozdulásokra hívta az embereket. Minden megyeszékhely, és több, nagyobb-kisebb város, település is részt vesz az országos demonstráció, amely a december elindult tüntetések folytatása. A cél továbbra is a túlóratörvény...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ipari méretű orbánc élú agymosó önfényező hirdetésözön következik ovodásoknak.

Magyarország lyó tejesít.

Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.Magyarország lyó tejesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Igény tehát van országos méretű sztrájkokra, azonban ahhoz az kell, hogy az Orbán által átírt sztrájktörvényt semmibe véve, egyszerűen azt mondják a munkások, hogy márpedig ebből elég volt. Ha ezt meg merik tenni Bicskétől egészen Nyíregyházáig, akkor van mitől tartania a hatalomnak. Ezt azonban akár tetszik, akár nem, meg kell szervezni. Viszont ha a szakszervezetek vezetői erre nem hajlandóak, úgy el kell zavarnia őket és helyükre olyan vezetőt kell megválasztani, akinek érdeke a dolgozók képviselete, akiket Orbán mocskos milliói még nem sároztak be. Azt a dolgozók is elfelejtik sokszor – a magyarok nagy többségével egyetemben – hogy a hatalom az ő kezükben van, nem pedig az ő képviseletükre felesküdött senkikében. Egy soha nem látott, országos méretű sztrájkkal és teljes pályás útlezárásokkal a legfőbb utakon megbénítható az egész ország. Engedélyek kérvényezése és értelmetlen, huszadrangú utak félpályás lezárása helyett nőjünk végre fel a feladathoz és mutassuk meg, hogy van igény a kormányváltására. Mert ha csendben tűrjük, hogy a hatalom semmibe vesz bennünket, akkor ők győztek. Ez a győzelem pedig azt fogja jelenteni számukra, hogy nincs az a magyar embereket kizsigerelő törvény, amelyet ne lehetne gond nélkül lenyomni a torkunkon. Valóban ezt akarjuk? Valóban azt akarjuk, hogy a hatalom azt higgye, egy gyáva nép vagyunk, amely inkább meghunyászkodik, mintsem szembeszállna az elnyomóival? Mutassuk meg, mekkorát tévedett a hatalom, amikor azt hitte nincs igény a kormány elzavarására és csatlakozzunk a január 19-ei demonstrációk és útlezárások egyikéhez. Álljon le az ország!
Eladott Ország
@Peller Anikó: Az ország olyan "LYól" teljesít, mint a közpénzfelszopó állami "papagáLY" kommandó, a nemzet "áLami" golyóstollával, Schmitt Plagizáló Palibácsival együtt.
kokopelli
Még "exisztírt" az egykori Samaranche-pincsi,akivel anno eladták a jubileumi olympiát
Atlantának? A lányai legalább az USA-ban tanulhattak!A görög ismerőseim még máig
is "feketét" látnak ha az szóba kerül! (Igaz,hogy felvilágosítottam őket a "Pajabá"-ról! (;-))
Clavigo
@kokopelli: Szerencsére annak a Hulladéknak is jutott egy iroda,,a Kolostorban.
kokopelli
@Clavigo: a világ tényleg kicsi,ha "a zember" barangol,de neki egy szoba is túl sok(k)!
Yoda69
FOLYTATNI !!!
FOLYTATNI !!!
FOLYTATNI !!!
FOLYTATNI !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.