A Mi Hazánk Mozgalom (MHM) kampányt indít a Get real Hungary elnevezésű kezdeményezéssel szemben.

Toroczkai László, az MHM elnöke azt mondta, hogy 

a magánszemélyek által útjára indított antimagyar kampány keretében arra bíztatják az autósokat, hogy a történelmi Magyarországot ábrázoló felségjel matrica helyett, a megcsonkított trianoni országot ábrázoló matricát ragasszanak a járművükre.

Toroczkai szerint a

történelmi Magyarország ábrázolása az autókon a nemzeti öntudatról, nemzeti büszkeségről szól. Nemzeti büszkeség nélkül nem lehetséges a nemzeti felemelkedés.

A Mi Hazánk felszólítja a benzinkutakat működtető társaságokat, illetve a boltosokat, hogy

ne árusítsák a magyarellenes kampány keretében kiosztásra kerülő matricákat.

Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy el fogják torlaszolni szerte az országban azon benzinkutak bejáratát, amelyek a felszólítás ellenére mégis árulják a matricákat.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Toroczkai László

(ATV)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szimpla torockaizmus. Pontos lenyomata a Fidesz alapítványok sorába tartozó Mi ( enyém nem) Hazánk Mozgalom szellemi nívójának.
A nemzetközi közlekedés által használt jelzés a "" Nagy Magyarország"" plecsni? Akkor miért kever ez a hülye kus pártocska és mind a 100 híve?
Arról pedig talán már szó se essék, hogy ilyen fazonú Magyarország soha nem is létezett, néhàny elvakult barom agyán kuvül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Szimpla torockaizmus. Pontos lenyomata a Fidesz alapítványok sorába tartozó Mi ( enyém nem) Hazánk Mozgalom szellemi nívójának.
A nemzetközi közlekedés által használt jelzés a "" Nagy Magyarország"" plecsni? Akkor miért kever ez a hülye kus pártocska és mind a 100 híve?
Arról pedig talán már szó se essék, hogy ilyen fazonú Magyarország soha nem is létezett, néhàny elvakult barom agyán kuvül.
Nessy
Vadászeb legyek, ha értem! Eddig a régi nagy Magyarország matrica volt a menő. Most a jelenlegi országhatárok lesz? Annak még talán van is értelme, hiszen jelenleg így néz ki Magyarország a térképen. A szép szólamokat meg hagyjuk.
Eladott Ország
Nemzeti "Susnyás" János, miután a brüsszeli tökvakarás és egy sima egy fordított lehetősége elúszott, most a B tervvel állt elő, a megcsonkított nemzetvédő Toroczkaival. A kétharmaddal kormányzó nemzetikeresztény kormány aktuálisan első számú önkéntes csahosa, bizonyos Volner János, aki leadta a gerincét a fideszes ruhatárban és csatlakozott a Toroczkai-féle ultraszélsőséges szerveződéshez. De ebben már nincs semmi tartás, erkölcs vagy tisztesség, csak jellemhibás szarjankók szertelen csapkodásai. Báránybőrbe bújt farkasok, egytől egyig, Toroczkaitól ,Volnertől G. Bonsai Duce-n keresztül G. Hidvéghi Balázsig.
uploads.disquscdn.com/images/127299a74c0647ce45dc4d6b8cf7fb3801194b92544cb46640cae77b641f33df.jpg?w=600&h=168
uploads.disquscdn.com/images/0965b820e81616553f50866dcc54b68f2058926ba2a0bcd1a305d9394cbd8efe.jpg?w=600&h=388
Clavigo
Pont ez Barom hiányzott még a boldogságomhoz...
F_Viktor
A Brüsszelbe vágyó toroczkai csak azon ügyködik, hogy írjanak róla.
Keletiszel
Egy nemzetéért aggódó politikusnak szerintem először a trianoni határokon belül lévők jogaiért kellene megmozdulni! És az időzítés is csodálatos! Pont most pattant ki a kis szürkeállományábó a benzinkutak eltorlaszolásának az ötletel, amikor - remélhetőleg elég sokan - tevőlegesen lépnek fel az idegen érdekek miatt bevezetett túlóra törvény miatt...
Edmond Dantes
A török Erdogán meg a nagy oszmán birodalom térképét akarja majd felrakatni a török személyautókra,amelynek egykor egyik ékköve Buda volt? Ez a két marha aztán remélem hamarosan össze is találkozna,ha neki is hasonló lenne a nemzeti büszkesége.Arról nem beszélve,hogy ez a mélymagyar barom ezt már egyeztette a horvátokkal is? Mert ha nem,akkor nyáron ne menjen az Isztriára,vagy csak farral lépjen be a büszke Horvátország területére.Érdekes,az osztrákok sem sírják vissza a Habsburg birodalom térképét,(még dél Tirolt is kiheverték) aztán Európa egyik leggazdagabb országát csinálták az egykori hercegségből,Ausztriából.Igaz,náluk ekkora ökrök nem szaladgálnak szabadon,nem a múlton rágódnak,hanem a jelent és a jövőt építik.
advocat
És mi van Elszász-Lotharingiával, a Hansa városokkal, a szudétanémetekkel? Mi van a Nagy Sándori birodalommal, a régi Svédországgal, stb. A horvátokat "haggyuk" ki mert csak az uralkodó volt közös (ld:ma Ausztrália, Kanada, stb. Erzsébet az államfő). Szóval ezek csak hülyítik a népet. És sokan beveszik. Mert mire föl gyűjtenek aláírást? Pl:Nyugati aluljáró. Különben is nemzetközi szerződésről nem lehet népszavazni.
Eladott Ország
@advocat: Nálunk az egyélőisten a bűnöző csúti cigány dönti el, hogy miről lehet népszavazni.
p.coldline.hu/2017/06/13/2564907-20170613-qUV7Vr.jpg
papa.49
Idefigyelj te SZÉKHÁZ SZÉTVERŐ, KI RABLÓ, ne keverd itt a szart tetű !!!
szép új világ
A történelmi mo. matricáról valahogy nekem mindig az ugrik be, hogy miért nekünk vannak a világon a legidiótább politikusaink?
kokopelli
@Edmond Dantes: ...és milyen kedves barátságos emberek!A legkellemesebb rövid
szabiaimat ott töltöttem el anno! Nem is eszem azóta más almát csak az övékét! Nincs
jobb! Többen állították,hogy közelebb állnak a bajorokhoz,mint az osztrákokhoz,vagy
az olaszokhoz! Vidám "népség"! (;-))
balos
A tehetségtelensegg,mindig rossz vért szül,meg ilyen 64 marhát!
Frejianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
Ó-buda
@szép új világ: : Ezt hivják "magyar átok"-nak...
Ó-buda
@Eladott Ország: @Eladott Ország: találo és valojában igaz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.