A jogállami normák betartása lesz az egyik alapkövetelmény az uniós pénzekhez jutásnál. Szigorodnak a feltételek 202 után az Európai Unió-s pénzek kifizetésénél, a támogatások odaítélésénél. Csütörtökön megszavazták az Európai Parlament képviselői azt a tervezetet, amely a tagállamoknak megítélt támogatásokat bizonyos jogállamisági feltételekhez köthetik. A tervezet szerint csökkenthetik, de akár fel is függeszthetik az uniós pénzeket azoknál az EU-s tagországoknál, ahol a támogatási összegeknél pl. csalásokat, korrupciót fedeznek fel.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
csak elirták ! 202 - nek már utána vagyunk , akkor mától akár érvénybe is van?
stoplop vagy lopstopp nem kell megvárni a 2021-et igy helyes
menekült
Végre rájöttek az únióban, hogy ahol csalások, korrupció van az úniós pénzek elköltésénél, ada nem érdemes dézsából önteni.
silber13
Szerintem nem, mert azt az esetleg még megtalálható jogállamiság darabkát a fijjug nag vhemenciávalelbontják.ergo: EU money helyett NUKU money!:-)
Csizmás Kond
...és ki fogja megállapítani, hogy Magyarország nem jogállam???
...vagy ...azok beszélnek jogról akiknek a tőkések adják az utasítást ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.