Az Orbán-kormány pedig egy daganatos sejt, amelyik fel akarja falni a több, vele nem egyező sejtet - mondta a gimnazista.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Kedves Blanka! Ez így igaz, bayer egy udvari bolond.
Sajnos sok testvére van, mráz, g.fodor, a bencsik tesók, rogány, kupakuss, dagadt köteles laci, zsírdísznó és társaik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
olivér
@Aki Én: Soha nem is tagadtam,nézd vissza a hozzászólásaimat !Látod engem vádolsz egysíkúsággal,de magad is elismerted a jelenlegi ellenzék alkalmatlanságát az imént! Tehát számodra még egy,idézlek "töketlen,megvásárolt barom" is emészthetőbb.Látod milyen szélsőséges vagy !Nem bántásból mondom,hiszen mindannyian unalmunkban vagyunk itt,semmi tétje a dolognak, tényleg.
Aki Én
@olivér: ...az alternatíváról annyit, hogy ha az étteremben csak tökfőzelék van semmi más, akkor azt alternatíva nélkül is el tudom dönteni, hogy nem kérek belőle.
olivér
@Aki Én: Magyarul a távolmaradásoddal szavazol,ez is alternatíva .Ekkor tényleg mindent mások döntenek el helyetted!
tulipan
AKI csak a mindenkit kifosztó narancsos rabló hiénák nyelvét hajlandó érteni, az süket minden más gyülölcsre
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaldokló, bűzös,félfaroknyi Sügér! Te ploesti bányalóvieletpáleszt nyeledeklő hülye! Nagyon tévedsz! Nézz a tükörbe és megláthatod, hogy azaz ÜTŐTÖTT TE VAGY! NEM KICSIT, DE NAGYON!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.