Az új osztrák törvény értelmében természetesen nem teljes elvonásról van szó, a családi pótlék ezután is jár, de mondjuk egy olyan magyar munkavállaló esetében, akinek gyermekei Magyarországon élnek, neki a magyar szintű támogatást fizetik ki.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarország Orbánja a hivatalba lépése óta kiemelten fontosnak tartja öt gyermeket nevelő családja védelmét, lásd még: Tiborcz szabadlábon, Ráhel sajátlábon, Viktátor minden ellenvéleménnyel hadilábon. Ami a családoknak járó támogatásokat illeti, a családi pótlék 2008 óra egyetlen forintot sem emelkedett, a megélhetés költségei annál inkább. A tagállami, nemzeti szuverenitás már csak egy ilyen dolog. Attól függően finom, vagy nem finom, hogy éppen melyik oldalán állunk az egyenletnek. És nem mindig ugyanazon az oldalán állunk. Tehát lehet hőbörögni, hogy Brüsszel ne ugasson bele, ne szóljon bele, majd mi tudjuk, majd mi eldöntjük, ne kényszerítsenek rá semmire. Ez egy jó példa arra, hogy ez a leegyszerűsített, tuskó megközelítés mennyire hamis. Soha nem szakad már le az ég ettől az oltári cinizmustól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.