Sztrájkot hirdettünk, de tárgyalásokra készülünk – mondta a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke szombaton Tatabányán, ahol a városháza előtti téren tartott kormányellenes tüntetésen a szakszervezeti szövetségek vezetői mellett az ellenzéki pártok női politikusai is felszólaltak.

Szakszervezeti vezető: sztrájkot hirdettünk, de tárgyalásokra készülünk

Boros Péterné hozzátette, nemzeti munkaügyi kerekasztal létrehozását indítványozzák, valamint a kormánytól egyenlő partnerségen alapuló, érdemi megbeszélést akarnak, és követelik, hogy valamennyi közszolgálati bértarifarendszer kiindulópontja a mindenkori minimálbér legyen.

A szakszervezeti vezető emlékeztetett arra, hogy az önkormányzati köztisztviselők bérét 11 éve nem emelték, a kormánytisztviselők közül csak egyeseknek ígértek béremelést, az itt dolgozóktól elvettek öt nap szabadságot és megszűnt a törvényi garancia az egyéni béremelésre.

(MTI)

(Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Frejianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
frczibor
=- Szia!!--Itt találszz meztelen lanyok a városodban : My.Su/Lanyok
Eladott Ország
Ezzel a rohadt bűnöző politikai prostituált fidesz bandával nem lehet tárgyalni! Amíg ezek hatalomban vannak mindent telibeszarnak. Egy megoldás van országos bénító permanens sztrájk és elzavarni a hatalomból ezt a tróger bandát ! Fel kell építeni egy új demokratikus államot, mert a jelenlegi úgy szar ahogy van. Ez maffiaállam! Nincs hová hátrálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.