Nagy vihart kavart a köztévé egyik műsora, amelyben a műsorvezető és a beszélgetőtársak a homoszexualitás gyógyításáról beszélgettek, illetve arról, milyen gyötrelmes is lehet a homoszexuálisok élete.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyí igazi látlelet

ez a barom, nem csak büszke arra amit tett, de még ő panaszkodik és ebben egzakt képet nyújt ártunk és qurmányunk propagandistáiról

Trombitás Kristóf,, az Ez itt a kérdés... című műsor műsorvezetője, az egyike lehetne a közTV-nek csúfolt silány propaganda „pamflett”-gyár szerencsétlen, tehetségtelen és buta csinovnyikjainak. Azonban neki (is) sikerölt felhívnia a figyelmet magára azzal, hogy túltolta a bringát. Derék „szakértő” vendégével a homoszexuálisok gyógyításáról értekezett. Ami józan ésszel jól belátható módon éktelen nagy botrányt kavart, nem csak az un. ellenzéki körökben. Mondom józan ésszel, ami persze az M1-esek körében csak fatális véletlen folytán fordulhat elő. S mint tudjuk fertőzőnek vélik!
S bár a közTV, pontosabban az M5 vezetése a szokásos mellébeszéléssel és hazudozással még tovább rontott a dolgon, a derék elkövető elégedetlen, mondván nem álltak ki mellette.
Elkeseredésében arról értekezett: „mennyire rosszul érintette, hogy a műsor után kapott kritikák ellenére nem zártak össze az ő oldalának tagjai.” sőt „Korábban nem egy baromságot számos vezércikk és kiállás követett, mert olyankor nem az a lényeg, hogy kinekvan igaza, hanem az ellenfelek kartácstüze alatti összezárás. A tudat, hogy ez bizony nem olyan frankó, de nem hagyjuk hátra a másikat.”! =))

(kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2538/25389/253895/25389520_3226940907e095e136cbcca87ccee349_wm.png)
Sőt valójában taxatíve kifejtette, hogy fogalma sincs a témáról, feladatot kapott és végrehajtotta!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.