A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel együttműködve január 18-án ellenőrzést tartott a VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

Ismét rászállt a rendőrség a bulinegyedre – videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel együttműködve január 18-án ellenőrzést tartott a VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival közösen, komplex ellenőrzést tartott 2019. január 18-án Budapest úgynevezett bulinegyedében.

A terézvárosi és az erzsébetvárosi szórakozóhelyeken, valamint azok vonzáskörzetében megtartott ellenőrzés során a rendőrök összesen hét embert állítottak elő, hat főt kábítószer fogyasztása és kábítószer birtoklása miatt, egy embert pedig személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.

A rendőrök a társszervekkel együtt 61 taxist ellenőriztek, két esetben tettek feljelentést szabálysértés miatt, a társhatóságok pedig 13 esetben kezdeményeztek eljárást.

A rendőrség a társszervekkel közreműködve a következő időszakban is folytatja az ellenőrzéseket a bulinegyedben és annak vonáskörzetében.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"A rendőrök a társszervekkel együtt 61 taxist ellenőriztek" - erről nekem egy régi taxis ismerősöm története ugrik be, aki azt mesélte, hogy mindig tudták mikor van túlóra az illetékes szerveknél olyankor mindig sok próba-vásárlásuk volt! =))
mackoka46
Népszerűséget akar hajhászni a hatalom a szenvedélybetegek elleni akcióval.
Más dolgukat meg bűnös ás csalárd módon elhanyagolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.