Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek ünnepi szentmisét mutat be Árpád-házi Szent Margit emléknapjához kapcsolódóan ma délelőtt 11-kor a margitszigeti domonkos kolostor romjainál – közölte Tóth János Csaba, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye sajtóreferense.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S még tüntetőket cseszegetitek

A hét vége mégis kellemesebb

Az MTI friss hírei között olvashatjuk, hogy „Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek ünnepi szentmisét mutat be Árpád-házi Szent Margit emléknapjához kapcsolódóan ma délelőtt 11-kor a margitszigeti domonkos kolostor romjainál”.
Bár mint tudjuk – na jó utánanéztem, mert nem vagyok firkász -: „Január 18-án ünnepeljük Árpád-házi Szent Margit égi születésnapját”. Amit azért jól színesit a tény, hogy a XIII. század közepe - ha nem nyúlja le a főváros ez a hivatalosnál is több okot is adott volna a helyszínre =)) – jóval a XVI. vége előtt volt! Ráadásul ma meg ugye 21.-e van.
Ennél már csak az mókásabb, hogy - idézvén egy 1 éves hírt-: „Árpád-házi Szent Margit ünnepe alkalmából január 15-én a Margitszigeten mutatott be szentmisét Erdő Péter bíboros”! =))
menekült
Erdő Péter még hagyján! De Ferenc pápát ilyen örömmel várják Csíksomlyón júniusban a nem kicsit zavarodott elméjű fideszes keresztyének.
444.hu/2019/01/20/maga-a-satan-erkezik-csiksomlyora-ferenc-papa-szemelyeben-a-teljesen-beporgott-fidesz-hivok-szerint

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.