A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A győri táskatolvaj talán már bánja, hogy belenézett a biztonsági kamerába

A Győri Rendőrkapitányság a 08010/4209/2018. bűnügyi számon lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint Győrben, a Török István utcában egy padról lopott el egy személyes iratokat, bankkártyát, mobiltelefont és személyes tárgyakat tartalmazó táskát egy tolvaj 2018. november 17-én 13 óra 30 perckor, majd a táskában talált bankkártyával pénzt próbált meg felvenni egy bankautomatából.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiről a bankautomata közelében lévő biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.