Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Andy Vajna 1944. augusztus 1-jén született Budapesten, Vajna András György néven, 2011 januárja óta a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos volt, feladata „a magyar film megőrzésére, fejlesztésére, állami támogatására és az ezzel kapcsolatos kormányzati tevékenység összehangolására irányuló stratégia kidolgozása” volt.

Elhunyt Andy Vajna

1956-ban családjával együtt hagyta el Magyarországot, Amerikába mentek, Vajna Kaliforniában tanult, majd a filmiparban kezdett dolgozni. 1982-ben megalapította az Amerikai Filmpiackutató Társulást, aminek elnöke lett. Világhírű filmproducerré lett, olyan ismert filmek kapcsolódnak hozzá, mint a Menekülés a győzelembe, a Rambo-filmek, a Terminator-filmek, a Vörös zsaru, az Elemi ösztön vagy az Evita.

2013-ban feleségül vette Palácsik Tímeát, 2015-ben pedig megvette a TV2 Csoportot.

(HVG)

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Állítólag leszokott a szivarról andy vajna, egy vér szívóval kevesebben lettünk, most mi lesz timikével a világ matracával?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Kihúzta az örökösödésig. Mostmár Timike is belép az alanyi (és már nem házasodási) jogon milliárdosok klubjába.
Meghozta hasznát a "" boldog hàzasévek"" alatti türelem.
adrenalink
Remélem szerető felesége karjai között érte a halál...
Eriksson
"Andy Vajna, a páratlanul sikeres és tehetséges ember 75 éves volt. Egy nagy filmkészítő, egy nagy magyar művész távozott."
GeoCravker
A filmek alapján ahhoz volt tehetsége.
Mint ember, nyugodjon békében.
Elszámolni odafent fog.
A hagyatékon meg majd itt karmolják egymást a reszli-emberek.
GeoCravker
@Mirabilis: Azért voltak hírek arról, hogy kórházban volt, visszament, stb.
Mary
Hu akkor most a rádió és tv adók egy része újra felosztásra kerül
Jöhetnek a haverok megvenni
szaboria1
@Mirabilis: Trombózisa volt ezért is nem tudott már repülővel utazni.
dr. prédikátor
Vénember!! Becsüld meg a helyet ahová kerülsz!!!
desiro
Állítólag leszokott a szivarról andy vajna, egy vér szívóval kevesebben lettünk, most mi lesz timikével a világ matracával?
Yoda69
orban likvidaltatta, mar kezdett kellemetlen lenni szamara.
R.I.P ( A filmjeit szerettem)
division
Nyugodjon békében. Aki meg halála után is csak gyalázkodni tud kövesse őt hamar.
anima
@Eriksson: " Zsoltárok 11:5 Az ÚR ... szívből gyűlöli azt, aki az erőszakot szereti.
Ez az ember az erőszakot, a kábítószerélvezetet, az öncélú szexet - vagyis minden erkölcstelen szemetet rátolt az emberiségre - zsidó létére.
Képes volt a saját hazája ellen is fordulni - mert ezeknek nem számít sem Isten sem ember! -, amikor pl elfogadta a rászabott náci hulladék erkölcstelen törvényeket, hogy ővé az egész fogadás biznisz - mert nem a Soros terv butít itt, hanem a Vajna terv!
Milyen szar lehet már meghalni egy gazdagnak. van az a sok minden, és mégsem ment meg, és nem "élvezheti" tovább az életét...

Egy gecivel kevesebb!
És ez Orbánra is el fog jönni.
(És képzeld, te fasz, rám nem fog eljönni ez a szar!
Miért?
"aki hisz énbennem, ha meghal is, él. És aki csak él és hisz énbennem, soha meg nem hal."
Andy Vajna nem hitt Istenben, Isten fiában és meghalt. Csúnyán. Hosszú betegség után. Tán még a nyála is kicsordult csíkban, vagy vérhabozva a végén - hörögve felköhögve.

Most azt hiszed, egy érzéketlen cinikus állat vagyok - PEDIG NEM!
ANDY VAJNA VOLT EGY ÉRZÉKETLEN CINIKUS ÁLLAT !!!

persze, ha ez egy álhír (volt már rá példa), akkor későbbre időzítem a mondandómat.
Andy Vajna mindenképpen meghal - előbb vagy utóbb, mert ez az élet rendje.
bubus13
Nem bírta a hancúrt a Palácsikkal, oszt ez lett a veszte. A csaj meg már szabad, azzal kefél, akivel akar, vagy megfizeti.
lampa laz
A víg özvegy most örömében táncot lejt a tengerparton, vagy csupaszra vetkőzött a sípályán...
Nessy
Nyugodjon békében! Aki életében nem szólt rá egy rossz szót se, az most már ne tegye!
Commenter
Filmjei között volt nagyon jó és rossz is. Ő azt mondta, hogy szeret visszaadni az országnak.
Azt hogy milyen rezsim keretében mit is adott vissza és mit vett el,hogyan gazdagodott miközben Amerikában már persona non grata lett, azzal itt a földön már nem kell elszámolnia. Emberként pedig nyugodjék békében.
GeoCravker
endresy.blogspot.com/2019/01/in-memoriam-andy-vajna.html
Mindamellett, most, hogy meghalt, sokkal érdekesebb lehet az, hogy milyen veszekedések fognak zajlani a hagyatékért. Mind a vagyoni hagyatékért, mind azokért a kommunikációs csatornákért, amelyek elvesztették a „gazdit”. Még az sem kizárt, hogy Palácsik Tímea felnő a feladathoz, ahogy a Vajna-filmek egyikének címadója, Evita is. Akinek még az emlékét sem szeretném megsérteni ezzel a párhuzammal. Különösen mert valószínűbbnek tartom, hogy a Vajna tulajdonolta hazai médiabirodalomról inkább az fog kiderülni: Vajna a jól fizetett stróman szerepét töltötte be. Talán már abban a tudatban, hogy hamarosan fentről röhöghet a tíz karommal egymásnak ugrók csapatán.
karma1
@Mirabilis: Nem volt veletlen, hogy orban parkolopalyara allitotta az utobbi idoben. Asszem, a szivevel volt problemaja, dehat akinek a szajabol sosem fordul ki a szivar, az ne is csodalkozzon ezen. Egyaltalan nem sajnalom, annyira hidegen hagy a halala, mintha egy foldonkivuli pusztult volna el.Hidegverrel, erzeketlenul asszisztalt Magyarorszag szetb@szasahoz, hogy kozben iszonyu merteku szemelyes hasznot is szerezhessen maganak. Elintezte - talan egyeduli vallalkozokent az orszagban - hogy az o jatekgepei nem voltak bekotve a NAV-hoz. Nagymerteku adot csalt, mindenben ala asszisztalt a puhosnak. Eggyel kevesebben szivjak matol a magyarok veret.
De mar nem sokaig. Most annak a rengeteg stroman=penznek, amit orban rajta keresztul szerzett meg maganak, el kell indulnia orban fele. Ezzel egyidoben pedig elindul a fideszoligarchakon belul az oriasi kuzdelem a meses uzletek atveteleert. Ebbe tobben bele fognak rokkani, - ez az ido lesz az igazsag pillanata is. Kivancsi vagyok, hogy hanyan fognak ongyilkosok lenni, hany ember lesz foldonfuto, hogyan bizonyitjak, hogy orbannak semmi koze sem volt ehhe a szennyes emberhez.
Amennyi embert tonkretett, annyi ember miatt ne nyugodjon bekeben. Meguszta a bortont Amerikaban , es csak orban tudta ot megmenteni, cserebe a stromansagert.
GeoCravker
@Mirabilis: No igen. Ez a diktaturák háétránya. mindig ott motoszkál, hogy gyengébb fizikuma lehetett, mint Simicskának, és közelebb volt, mint Soros
advocat
@dr. prédikátor: ne vénemberezz! Te is leszel, ha megéred!
anima
Ti ott tévedtek, hogy nem ismeritek a halált, a feltámadást, Isten törvényét.

A halál semmi!
Ha megkínoznak a halálod előtt, akkor is semmi!
Egy apró törés, amit nem is érzékelsz.
Tengernyi fájdalomban mentem el - mégis békében... Isten békéjében, mert Isten tudja, hogy mennyire fáj, és mindig ott van segítve békére lelni ! -, és az újra létezésem után semmi nyoma nem maradt a fájdalomnak.
Mert Isten erről is gondoskodik - nem engedi át a halálon túl a halállal járó testi, érzelmi fájdalmat.

Viszont az a baj, hogy ha ezt meg is éled, nem érted, hogy ez csak a kezdet.
A második ítélet lesz a kemény - de hát még az első ítéletről sem tudsz semmit, akkor hogy magyarázzam el a második ítélet lényegét?
Jézus második eljöveteléről mit tudsz, keresztény?
Én a semmire tippelnék.
Megcáfolsz?
Vitatkozol?
Just do it
anima
Kemény vagyok, mint a kő
Hideg vagyok, mint az acél
Hülye vagyok, mint Durbincs.
anima
Sok IQ-val is lehet hülye az ember.
Az a sok IQ, amit összegyűjtöttem - hiábavaló!
Az a rengeteg IQ...
Szánom-bánom, hogy erre gyúrtam eddig tök fölöslegesen. .

Már nem érdekel az értelem!
cirip
@Mirabilis: Rákos lehetett, nézzétek a képeken az orrát...Valami van vele, mintha műtötték volna.Vagy balsaet miatt volt olyan ? MIndegy, nyugodjék,..ha az mindenkinek kijár, bárki , bármi is volt...
cirip
@GeoCravker: 12:58 Palácsik soha nem nőhet fel ehhez a feladathoz, ő nem zsidó, csak egy ostoba r*ma 3,14*a.Azután meg lehet, sőt, biztos, hogy Vajnának van végrendelete, amiben mindenről rendelkezik.
karma1
@division: Vigyazz a kivansagaiddal! Amit masnak kivansz, bevonzod! En nem fogok rola kegyeletteljesen megemlekezni, mert nem erdemelte ki. A filmjei jok voltak, de tulnyomoreszt inkabb azok, amiket Amerikaban csinalt. (A Miniszter felrelep viszont valoban jo film volt, tobbszor is megneztem, itt is megvan nekem. De ne feledd, leginkabb csak a produceri minosegeben, es nem mint muvesz csinalta ezeket a filmeket).
AHogy miniszteri filmbiztos lett, az IGAZI magyar filmgyartashoz nem tul sokat tett,: ami eredmenyeket a fiatal rendezok, szineszek elertek, azt sokszor kis koltsegvetessel, leginkabb sajat erobol, es nem allami tamogatassal ertek el. Azokat a filmeket, amikbe meg beleolt egy oriasi vagyont, - azt meg eleg pocsekul csinalta meg, : Lasd Pappa pia. Az adofizetok penzet nem az adofizetok erdekeben hasznalta fel,.
Adocsalo volt mindezek mellett Amerikaban es Magyarorszagon is.
A munkassaganak egy reszet elismerem, az emberi mivoltaban egy nulla volt.
Majd ha elmeseled, hogy milyen gyermekintezmenyek, vagy iskolak megsegitesere rendezett gyujtest, vagy adott penzt - na azt sem a sajatjaebol! -, vagy valamilyen emberbarati gesztusat tenyszeruen felsorolod - akkor majd elgondolkodom azon, hogy atertekeljem a velemenyemet.
Szoval ne kivand, hogy meghaljak, mert lehet, Te elobb mesz el...Amit viszont en nagyon nem szeretnek.
Eriksson
@anima: Na nini. Egy újabb prédikátor!
simmering73
Halottról vagy jót vagy semmit. Egyébként nem a mi tisztünk megítélni őt.
karma1
@advocat: dr.predikator koszoni, es a 75 eves eletkoron mar tul van, es hal'Istennek jo egeszsegnek orvend... Amit mondott, O sem veletlenul mondta,
Ugyhogy ezt egy kicsit benezted...:o)
Eladott Ország
Azt gondolom, az 1956-ban családjával együtt Kaliforniába kivándorolt egykori fodrászból és parókakészítőből az offshore adóelkerülés nagymesterévé avanzsált Andy Vajnáról bármit lehet egy miniszterelnöknek mondani. Azt viszont, hogy Andrew G. Vajna az egyik legbátrabb magyar volna, ahhoz kell az a rinocérosz vastagságú bőr az ábrázaton. Milyen erkölcsi szinten áll az a miniszterelnök, akinek egy Vajna-féle, minden hájjal megkent kalandorról, egy nagypályás amerikai adóelkerülőről a magyarság és a bátorság jut eszébe? Kurva nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki fél évszázadnyi bátor amerikás magyarkodást követően – miután 14 évnyi fejtörést okozott a tengeren túli adóhatóságnak offshore céghálójának gyanús ügyei, fiktív részvényeladásai és pénzmozgásai miatt – hazajön Magyarországra beleülni egy kormánybiztosi székbe. Nagy bátorság kell ahhoz is, hogy valaki a kormány tudtával és beleegyezésével a Holland Antillákon keresztül lapátolja curacaói, luxemburgi, vagy éppen nevadai offshore cégekbe a magyar adófizetők pénzét. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy az állami költségvetés terhére, valaki az egész kaszinópiacot pályáztatás nélkül tegye zsebre úgy, hogy miközben az utolsó falusi szatócsnak is kötelező, egyedül az ő pénztárgépeit nem muszáj bekötni az adóhatóság ellenőrző rendszerébe. Bátor dolog volt beleállni az immár kormánypropagandát szolgáltató Tv2 megvásárlásába és közel 7 milliárdos közpénz-hitelt felvenni egy köztudottan veszteséges csatorna megkaparintása érdekében. Hollywood-i forgatókönyveket megszégyenítő bátorság ez: többmillió dolláros amerikai adótartozással a hátunk mögött kormánybiztosként újjászületni egy kelet-európai banánköztársaságban. Azok a legbátrabb magyarok, akik még nem menekültek el és még mindig szembenéznek veletek, még mindig eltűrik, hogy ilyen gátlástalan, hatalom- és pénzmániás ámokfutók, esetenként ügyeskedő puhatestűek uralkodjanak fölöttük.
Commenter
@karma1: A csengeri nő esete bizonyítja, hogy aki ezzel a rezsimmel paktál az nagyon csúnyán végezheti. A kaszinó nyilván rengeteg szenvedélybeteg életét követelte, adózás szempontjából pedig színtiszta csalás volt. Olyan hasznot termelt hogy a fórumozók valószínűleg több életen át se tudnának ennyi pénzt keresni. A szabadság, szerelem is jó film volt a Pappa pia a Mamma miára hajazott és kritikán aluli volt. Ne feledd, azt is nyilatkozta AV hogy a Tényekre is büszke, az pedig a hírhamisítás és az agymosás legalja...
SystemError
Azt gondolom egy valóban sikeres és tehetséges ember volt az élet minden területén. Mindenki vét kisebb-nagyobb hibákat az életben és bízom benne hogy a legutóbbi ilyen "hibáját" nagyon megbánta , amikor lepergett a halála előtti utolsó film. mint említettem ő nagyon tehetséges volt mindenben, az üzletben is. Biztos vagyok benne, hogy elveiben valójában sokkal nyitottabb ember volt, mint amilyen norma ma uralkodik hazánkban. Stílussal és szenvedéllyel élte az életet és ezzel milliók életét tette jobbá! Szinte mindenkinek a világban van hozzá kapcsolatható pozitív élménye. Hülyén hangzik, de ennyi pozitív enegriát még a Dalai Láma sem adott valószínűleg a világnak! :) Ezt ne felejtsük el személyével kapcsolatban, amikor számot vetünk Andy Vajna személyével!.

R.I.P

"még visszatérek.."
karma1
@Commenter: Igen, igazad van, bar nem irtam le, de tudtam: a jatekgepezo szenvedelybetegtol meg tobb penzt szedett el, csaladokat, egyeneket taszitva a teljes ketsegbeesesbe es nyomorba. Nem merlegelt, nem voltak erkolcsi normai, mar Amerikaban sem az adofizetesi moraljarol volt hires. Filmbiztoskent neha meghirdetett valamit, arra - nevleg - elkoltott egy oriasi vagyont (aztan persze semmi sem lett beloluk, lasd az Egri csillagok uj verziojanak a leforgatasa), aztan meg orban akart valami nagyon hazafiasat kitalalni, es mondta, hogy valami masik nagy tortenelmi szemelyisegrol is forgasson filmet, jo nagy koltsegvetesut persze, sokszereplos, kosztumos, nagy pirotechnikas, stb... Belengetett nehany otletet, es persze mindegyik hamvaba holt, - az igazi filmkeszitok (Nemes-Jeles, Enyedi Ildiko, stb) mind-mind maguk ertek el a filmjeik sikeret, aztan peldaul amikor Nemes-jeles atvette az Oscart, a loarcu hitves ott foszolgott Nemes-Jelessel, mintha ok adtak volna a penzt a moviera, holott csak valami elenyeszo toredeket adtak nekik, muszajbol...
Commenter
Bár itthpn csak parókakészítőként emlegették egyetemi végzettsége volt, ezt én is most olvastam. Hedonista életművész volt ez egyértelmű. Nemcsak kaszinói voltak, de üzletei éttermei isgarmadával. Személyes tragédiák is érték, egyetlen fia korán meghalt. Tett is a magyar filmiparért és bizonyára máshol is adakozott is de nem tudok elvonatkoztatni attól a ténytől hogy a puhos megveszekedett híve volt hosszú éveken át. Emblematikus figurája volt minden fideszes összejövetelnek. OV gyakorlatilag itt védte amikor Amerika már igencsak a sarkában járt. Nem véletlenül járt Tímea asszony(aki összetévesztette Nemes Jelest egy másik rendezővel úgy mint a brazilok a puhost az amerikai külügyminiszterrel) egyedül vagy macskástól Amerikába. A puhos sorra veszíti el kultúrkamfpf-os embereit nyáron Kerényi most meg Vajna. Hát ilyen szempontból is fogy körülötte a levegő. Meg fog fulladni politikailag ez már csak idő kérdése. Lukasenka és Putyin állnak már vele szóba csak. És még mindig folyik az őrült sorosozás.Ez az "örökös" kampányszlogenük.
görbetükör
Azért elkeserítő, hogy milyen cinizmus, érzéketlenség, gátlástalanság van mostanság az emberekben.
A jó ízlést, a tapintatot azért nem kellene sutba vágni. Nem kellene engedni a fideszes-féle otromba,érzéketlen,fanatikus gyűlöletnek.
Egy emberi tragédia történt, ami egyébként mindannyiunk sorsa.
Részemről a tapintat, a jó ízlés csak annyit enged megjegyezni: részvétem.
papa.49
Azért nem kéne elfelejteni a filmek készítésében az ő szerepe a pénz megszerzése volt !!!
Nem írt forgatókönyvet, nem rendezett, nem fényképezett, csak a pénzt tarhálta össze !!!
De mint mindenki ő se vitte a hátán magával a vagyonát, és abban se vagyok biztos, hogy nem történt némi ráhatás az esemény bekövetkeztére, végül is mindegy engem nem rázott meg ez a hír !!!
Edmond Dantes
Nekem mindig az volt az érzésem,hogy valójában ő használta Orbánt és nem Orbán őt.Talán ezért is "lazult" a kapcsolatuk.Szerintem ő nem sokra tartotta Orbánt (az ostoba szónoklatait is végig aludta),csupán kihasználta a lehetőségét annak,hogy itthon is gazdagodjon.Ha a szocik lettek volna hatalmon,akkor most ők búcsúztatnák.Okos ember volt,szart a politikára,őt a pénz érdekelte.Abban is igaza volt,hogy nem egy korban hozzá illő,egyfogú hetvenéves nőt vett feleségül,hanem egy korosztállyal fiatalabbat.Arról nem tehetett,hogy a hölgy egy buta liba.Szerintem majd a sírba utána dobja a bankkártyáját,hogy Vajna is tudjon hozzáférni a pénzéhez,ha akar.Ha nem,akkor marad a szomorú özvegynél.Most már nyugodjon békében a vén kujon,én nem tudtam igazán haragudni rá,tehetséges széltoló volt.
olivér
Elpusztult a cukrosbácsi.Egy könnycseppet sem hullatok érte.
szaboria1
@Mirabilis: Akkor hallottam amikor Timike egyedül utazott ki az Oszkár gálára az orvosa javasolta, hogy ne üljön repülőre mert könnyen újabb trombózist kaphat.
Commenter
@papa.49: bizony. A forgatókönyvekért többnyire Joe Eszterhas követte el...filmproducer politikai téren ilyen magasra még nem emelkedett. Hát arra hogy ki által, arra én nem lennék büszke. Ezzel a politikai kapcsolattal, pozícióval valahol filmes életművét is lenullázta.
papa.49
@Commenter: Nálam továbbra is a ,,paróka készítő zsidó gyerek,, marad !!!
nusika
Nyugodjon békében! Részvétem...
...sokat köszönhet Orbán is Neki...és Ő is Orbánnak !!! ...a milliárdok csak úgy "repültek ide meg oda!!...ez az IGAZSÁG!
hvg.hu/itthon/20190120_Orban_Andy_Vajna_halalara_Koszonok_mindent_baratom#rss
Eriksson
@Mirabilis: Láttad a macskakörmöket ugye? Ez egy idézet volt egy másik cikkből, amit beküldtem a Propinak. Ők viszont egy negyed óra múlva egy másikat tettek be, így ez csak így olvasható:
www.origo.hu/filmklub/20190120-meghalt-andy-vajna.html?fbclid=IwAR2ujol2Kyu5i-IMWJJ7LhqsrAaVVix9XE7kQRP9E_iNMmlp5q9z_7wij-c
Itt magasztalják az égig, és valljuk be, azért nem semmi volt ez az ember, a maga sikeres pályafutásával.
Commenter
@papa.49: tedd hozzá hogy csilliárdos. Csilliárdjainak örököse pedig nem kis részben a csuti, mint ahogy azt több helyen is írták! Puskás hagyaték, Vajna hagyaték...
papa.49
@Commenter: Az 500 már lassan 600 milliárd lesz !!!
kereső
Elhunyt a 14.leggazdagabb magyar."Halottakról jól, vagy semmit" . Semmit...
Commenter
@papa.49: Mit is mondhatnék erre? Ha még sokáig hatalmon marad a 600 millát is túllépi. Lőrinc barát él és virul ahogy Zaid Naffa, Garancsi, Csányi meg a többi haver...
Nessy
kedves nejének sem kell ingyen kajáért sorba állni!
Klubtag
Remélem rüfke Timikét kioktatták a zügyvédek, hogy melyik kijelölt strómannak kell az érdekeltségek és vagyonelemek nagy részét átadni...marad persze neki is elég, mert hát "megszolgálta"...
Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy azt írjam: nyugodjék békében.
Annyi békessége legyen, mint amit honfitársainak a nagy (elsíbolt, bűntársi) vagyona felhasználásával biztosított, se több, se kevesebb...
GeoCravker
@karma1: " cserebe a stromansagert."
Igen, a média világában kiépített rendszer szinte biztosan strómanság szerintem is.
Most majd elindul a vetélkedés a vezéri bili kikanalazásáért.
anima
Vajon mit kezd a lóarcú hülye kurva, akit bottal sem piszkálna meg egy hetvenen aluli a sok pénzzel, ami a reményei szerint idő előtt a nyakába szakadt?
Mikor jön rá a hülye kurva, hogy az életben igazán fontos dolgokat nem lehet pénzért megvenni?
Mennyi idő kel ennek az izének, ennek az embernek látszó szexuális tárgynak a felismeréshez?
Eladott Ország
@adrenalink: ma, 12:20, Nem éppen mással kufircolt.
Eriksson
@Mirabilis: Azt hiszem, csak olyanok szólhatják le Vajna munkásságát, akik ennél többet tettek az asztalra. A nyavalygó tehetségtelen dumahuszárok meg tartsák meg maguknak kicsinyes, irigy, sunyi véleményeiket.
csipetke
Lehet,hogy ronda dolog,de kicsit se tudom sajnálni.A cafrinka 1-2 hónapig rinyál,aztán ő lesz a vígözvegy...
dr. prédikátor
@advocat: Benézted kispajti!!!De a Karma 1 megválaszolt helyettem. Ma 13. 08 ra
szaboria1
@Mirabilis: 2016 érműtéten esett át.
papa.49
Akkor most GYÁSZBA BORUL A TV2 MEG A CSATOLT CSATORNÁK ???
Remélem a visítozó ancsa talpig gyászban fog hazudozni a tényekben, ami csak a tényeket szokta nélkülözni !!!
ágimami
Most aztán kiélheti magát a "víg özvegy"!!!:DDD
Eladott Ország
@Commenter: Andy Vajna a csúti cigány egyik strómanja volt, ezért volt kedves és ezért futtatta.
Commenter
@Eladott Ország: csak stróman lett volna?
Eladott Ország
@Commenter: Lehet hogy ágyastársa is lehetett?
human
Az oknyomozó újságírók remélem figyelik Andy tucatnyi cégei hogy találnak új gazdára.
Eladott Ország
@human: Ugyan hol köt ki az Andy vagyon? A csúti cigánynál!
RonaGyuri
@desiro: RIP
de ettől függetlenül a megjegyzésedről, vagy -hez: Ha igaz ez lehetett a gond, mármint, hogy leszokott a szivarról. Én ezért sem fogok! =))
lampa laz
Jó, jó, h ez kinyúvadt, de mennyivel szebb vasárnapunk lett volna, ha a puhos halálát jelentik be.
anima
Az a sok pénz...
Még 20 évig élhetett volna (de minek).
Kimondom nyíltan: Semennyire nem érdekel.
Nem sajnálom.
Tudni sem akarok róla.
Meghalt egy élvhajhász zsidó, aki megtagadta Istent, és Isten fiát.
Leszarom !!!
Sok sokkal jobb ember hal meg nap, mint nap, akikről senki nem emlékezik meg.
Meghalt egy istentelen, erőszakot szerető, szexmániás, pénzéhes zsidó geci.
Nem sajnálom!
Egy csótánnyal kevesebb.
Ennyi.
anima
Én tudom milyen meghalni.
Szégyen, hogy egy ilyen mocsodék ilyen könnyen megúszta.
Annyira szeretnék ördög lenni, és a pokolba kínozni ezt a gecit végnélkül!
RonaGyuri
Már megint igazam van

a valóság ismét igazolta az elméletemet

Az intenzív propaganda ellenére – igaz meggyőződésem, hogy akinek az van megírva, hogy akasztófán végzi az nyugodtan sétálhat a golyózáporban is – ami azt számlálja, hogy hányan haltak meg a dohányzás miatt, az igazság az, hogy ez nagyon sok mástól függ.
Ráadásul meg kell jegyezzem, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit szívsz. A különféle lehetőségek esetében jelentős mértékben számos egyéb valóban káros anyag is lehet a fogyasztott termékekben. Egyértelmű tény, hogy egy igazán jó szivarban ez igencsak minimális mértékben fordul elő.
Meglátásom szerint a dohányzásról való leszokás akár sokkal veszélyesebb is lehet, mint a dohányzás. Ez hatványozottan igaz a szivarra!!

Egyébként mindentől függetlenül: RIP!
anima
Ez a mocsok nem halhat meg csak úgy, büntetlenül.
Szenvednie kell !!!
anima
Utánad halok, és nagyon csúnyán megkínozlak te geci zsidó!
Minden pillanat fájni fog - végig szenveded ezt az egész dzsuvát!
Isten megbocsát, én nem !!!
Mary
A Rádió 1 és a Retró Rádió.oldalán síratják az emberek őt, hogy mennyire nagyszerű ember volt
Nem engednek negatív kommentet írni
Mary
@Mirabilis: gondoltam igen
Én online hallgatok külföldről rádiót, de szinte mind kormánypárti
Amíg nem mondanak híreket, addig.türhető, a zene miatt hallgatom inkább
Majd most megveszi Lölő a Vajna rádiókat
Tényleg létezik nem kormány rádió?
Edmond Dantes
Remélem,hogy lesz annyi tapintat Palácsnikban vagy kiben,hogy most legalább a következő két-három hónapban csak fekete csipke bugyiban fog vonaglani.
karma1
@GeoCravker: Nagyon jo volt a cikked, igen. Rogton irtam a barataimnak, hogy most kell nagyon odafigyelni, hogy orban hogyan fog hirtelen gyarapodni, mert a lassan szetzullo fideszben nem huzhato elo a fiokbol meg egy olyan bugyuta , igazan megbizhato stromannak hasznalhato szemely, mint amilyen pl. meszi lolo. Eldobta kosat, lazart, simicset, a Nyerges atvette a teljes simics vagyont, - ha barmelyik oligarcha nagyhirtelen meg gyorsabban kezdene el gyarapodni, abbol borzaszto nagy botrany lenne... Mar nem lehet ekkora vagyonokat ide-oda mozgatni. Ahogy hirtelen orbannak ajandekoztak a videki lapokat "csak ugy", az EU-ban kiverte a biztositekot, es felvetette bennuk a nem-szabad sajto letezeset Magyarorszagon.
Most elindul a hatterben vajna meguresedett helyeert a hatalmi harc, ami nem lesz semmi. Hat most igazan meginoghatott orban, lehet, hogy akarata ellenere.
(Nem hiszek az osszeeskuves-elmeletben, miszerint orban tette volna el lab alol. Oreg volt, beteg volt, ket vegen egette a gyertyat, foleg a fiatal feleseggel, meg ha a szexet teljesen ki is zarjuk az o esetukben, a paripaarcu akkor is rengeteg fejfajast okozhatott andynek. En sem tudom ra azt mondani, hogy nyugodjon bekeben - masok melyseges nyomoran gazdagodott meg, ill. szerezte meg a penzt orbannak.
A filmbiztosi, magyarorszagi munkassagat abszolute nem latom sikeresnek - bar itt nehanyan azt allitjak, hogy sokat segitett a hazai filmiparon (szerintem meg egyaltalan nem), a Pappa Pia kifejezett bukas volt, mint utoljara jegyzett sajat produkcioja.,
idppp
Tisztább lett a világ! Ne nyugodjék békében!
papa.49
Na de ki tudja mit nyilatkozott a ,,menyecske,, eddig semmit hallgat mint a kaka a fűben , vajon miért is ???
division
@karma1: Aki csak gyalázkodni tud...Ezt írtam. Az, hogy hidegen hagy sokakat egy más dolog.
karma1
@division: Jo , megertettem. De meg veletlenul se kivand mas halalat, mert bajt hozhat Rad. Azt meg nagyon nem szeretnem. Nagyon keves olyan embert talalni manapsag a fideszesek kozt, mint amilyen Te vagy, es akit nem lehet meghulyiteni egy buta agymosassal...:o))
En azert vagyok es voltam ra merges, mert egy olyan dolgot talalt ki neki mestersegesen orban, ami addig kulon nem letezett. Mara persze mar tudjuk, azert tette ezt, mert kellett egy ujabb penzkifizetohely orbannak, vajnan keresztul. Es meg is kapta ezt.
Ha vajnaban valaha is fellangolt volna igazan CSAK a filmgyartas iranti olthatatlan kenyszer, akkor valoban, elfogadja ezt a posztot, es TENYLEG csinal is valamit a magyar filmgyartas felviragoztatasaert. De o nem allt meg ennel a rendkivul komoly kulturalis feladatnal, hanem szo nelkul elfogadta a kaszino- es szerencsejatek-jogokat, (ami azelott az allam egyik legbiztosabb es legnagyobb beveteli forrasa volt), vegignezte azt, hogy azokat a nagyjabol tisztesseges kisvallalkozokat, akik nehany jatekgep bevetelebol eltek es ADOZTAK az allamnak addig, egy rendelettel lesoporje orban a palyarol, me'g meg is idealizalva azzal, hogy a jatekgepezes, kaszinozas milyen karos a fiatalsag lelki fejlodesere, majd nehany honappal kesobb siman haromszor akkora ingyen lehetosegkent rakta le ezt az iszonyu nagy bizniszt egy nyilvanvaloan Amerikaban elitelt adocsalo kezebe.
Ezt NEM kellett volna elfogadnia, ha csak egy kicsit is IGAZAN bolondul a filmert, es csak arra akart volna koncentralni. De eladta az ordognek (orbannak) a lelket - hat EZERT nem tudom en ot egy pillanatig sem sajnalni - inkabb sajnalom az aldozatait, akiket az altala mukodtetett szerencsejatekok tettek fuggove, foldonfutova, esetleg ongyilkossa...
Sajnalom, hogy nem ertunk egyet, - pedig Neked eleg szigoruak az erkolcseid, - o sem fer bele teljesen (ha jol szamitom..:o)) )
terlasz
Van , amit pénzzel nem lehet megvenni...
terlasz
@SystemError: "ennyi pozitív enegriát még a Dalai Láma sem adott"
Azokra az általa finanszírozott filmekre gondolsz, amiket tehetséges rendezők, színészek készítettek?
GeoCravker
@karma1: Az biztos, hogy ellentmondásos a pályafutása. Valószínűleg az egész. Ahogy írtam is, nem hiszem, hogy szent lett volna. Valószínűleg nem sok olyan van a milliárdosok klubjában aki egész életében kariitatív széplélek volt. Szerintem egy sincs. A "tisztességes gazdagodás" szerintem a sci-fi műfajába, illetve Benedek Elek munkásságába tartozik.
Viszont az ilyesmi sem megy egyedül. Egy üzletnek minimum két szereplője van.
Desischado
Egyetértek Karma és Szeparepa2 véleményével. Kiváncsian várom mi lesz most, mekkora cirkusz lesz a vagyonért. Na, meg, hogy mi lesz timikével. Remélem, visszakerül oda, ahová való. Nem tudom sajnálni, és én is nagyon örültem a hírnek! A pokolra való, remélem az ördögök banzájt rendeztek az érkezésére! Egy fidesznyikes patkánnyal kevesebb!
division
@GeoCravker: Abban igazad van hogy a tisztességes gazdagodáshoz általában két fél szükséges, azzal viszont nem hogy ezt lehetetlen megvalósítani.
division
@karma1: Nem vonom kétségbe amiket leírtál, de ha valaki meghal akkor én csak annyit szoktam mondani hogy nyugodjék békében. Persze akadtak már olyan diktátorok akiknél nem mondtam...
karma1
@division: Maradjunk ennyiben: bar nem volt diktator, viszont oriasi resze volt a magyarok dezinformalasaban, ami hozzasegithetett - reszben - az aprilisi "gyozelemhez". Es persze a magyarok folyamatos lehulyitesehez, a mediain keresztul.
Nagyon emberseges vagy - en viszont nem, ha azt nezem, hogy az oriasi befolyasat mire hasznalta.
division
@karma1: Azt tudtad hogy a fia skizofrén volt és ezért öngyilkos lett fiatalon? Ezt nem bírta megemészteni, tán ez is közrejátszott abban hogy a fiatalabb nők felé fordult.
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vajna-ongyilkos-lett-a-fiam-hogy-mi-ne-szenvedjunk/sp4m56m
karma1
@division: Azt tudtam, hogy volt egy fia, csak azt nem, hogy hogyan halt meg. Na latod, ezt oszinten sajnalom - minden fiatal eletert nagy kar... Bar a skizofreniat nem igazan lehet meggyogyitani, csak bizonyos modszerekkel szinten tartani, de ez nagyon szomoru volt, Plane ugy, hogy csak ez az egy gyermeke volt...
Sajnalom, es koszonom az infot...
division
@karma1: Nincs mit. Erről szólt anno a legendás Hitchcock film is. Sokszor úgy ítélkezünk hogy nem is tudunk konkrétumokat.
Foxley
@division: Nehogy egy paraszthajszállal is tévedjünk, mert abból nagy baj lehet.
division
@Foxley: Elég nagy trauma lehetett ez egy apának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.