Arnold Schwarzenegger is megemlékeztetett Andy Vajnáról. Twitter oldalán búcsúzott a producertől, ahol azt írta, jó barátja volt, aki Hollywoodban bebizonyította, hogy nincs szükség óriási stúdiókra ahhoz, hogy valaki sikeresen filmet készítsen.

A posztra az Index lett figyelmes.

Andy nagyon jó barátom volt és egyben Hollywood egyik forradalmasítója. Ő bebizonyította, hogy nincs szükség hatalmas stúdiókra ahhoz, hogy olyan hatalmas filmeket hozzon össze, mint például a Terminátor 2 vagy a Total Recall. Andynek hatalmas szíve volt, ő volt az egyik legnagylelkűbb ember, akit valaha ismertem. Hiányozni fog. Mélyen együttérzek a családjával

- írta Schwarzenegger közösségi oldalán.

Andy Vajna Antonio Banderas mellett Arnold Schwarzenegger karrierjét is egyengette. Több Terminátor filmen is együtt dolgoztak, a későbbiekben pedig baráti kapcsolatot ápoltak egymással.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

S_U_L_O™ (@sulopest) által megosztott bejegyzés,

Andy Vajna 74 éves korában hunyt el budapesti otthonában.

Producerként 59 film fűződik a nevéhez, köztük olyan világszerte ismert és elismert alkotások, mint a Szabadság szerelem, a Zenedoboz (Music Box), a Rambo-filmek, az Angyalszív, a Terminátor, az Evita vagy a Jákob lajtorjája. Az 1997 és 2019 között gyártott magyar filmek közül a legmagasabb nézőszámot Andy Vajna filmje, A miniszter félrelép érte el.

Forrás: Index, Blikk, MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@anima: Te büdös csicska te idióta se Andynak se Arnoldnak még a közelébe se fogsz érni ha 1.000.000 évig élnél akkor sem! Nem tudom hány éves takony vagy de egy generáció nőtt fel ezeken a filmeken és Arnold az egyik legjobb és nem hiszem hogy egy 12 éves b.zi gyerek akár csak hozzá tudna érni a legendához Arnoldhoz!!!
rokker33
@anima: "Csak kés. Ebben jó vagyok. " hahaha te gipsy a késsel csak a kisebbség tud harcolni, de nem bánom kiállok ellened te késsel Én puszta kézzel szerintem szilánkosra törném a kezed lábad te 10 éves taknyos!
rokker33
@durbincs: nem idegeskedem sőt viccesnek tartom az ilyen genetikai hulladékokat!Már jelentettem a moderátorok felé nem ide való a hozzászólása remélem az övével együtt az én hozzászólásaimat is törlik mert ez tényleg nem szép amit ír csak nem bírtam ki hogy ne írjak!
rokker33
@Pegero: HAHAHA elolvastad egyáltalán hogy ez a szerencsétlen miket ír? Ha egy kicsit kulturáltabban viselkedne lesem sz-rnám, de ilyen megnyilvánulásokat tartsa meg magának! És nem vagyok és sose voltam spicli ennek semmi köze a spicliséghez csak egy olyan embert ócsárol aki tett le valamit az asztalra és ezt nem szabad annyiba hagyni !
laci71
@anima: Engem már lökött fel a banda mikor valaki kergettek még elnézést sem kértek, le sem volt zárva semmi simán ott sétáltam az úton így támogatlak :) csak vedd fel és oszd meg :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.