Bayer Zsolt az ECHO TV-ben jelentette be, megírta a bocsánatkérést, de – polgári engedetlenségként – azt letétbe helyezi egy közjegyzőnél.

Bayer megírta a bocsánatkérését, de egyelőre nem mutatja meg senkinek

A Bayer show műsorvezetője azt mondta, addig azt nem hozza nyilvánosságra, amíg az országgyűlési képviselő nem kér bocsánatot Orbán Viktortól, nem határolódik el az O1G logótól, ami az ellenzéki tábor közösségteremtő emblémájává vált.

Bayer, miután pert vesztett Hadházy Ákos ellen, azt írta, fizet, de nem kér bocsánatot.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nem tud elszakadni orbán hátsójától, hivatalból zülleszt
Eladott Ország
A kreténbaromállatprolizás NER-csúcstartója, és akinek az elvbarátai a betanított szalagmunkáért járó közpénzzabálásban azon verik a nyálukat, hogy akinek lyukas a zoknija -szellemi nyomorékul: Hadházy már két napja lyukas zokniban harcol a sajtószabadságért- az csak egy rohadék lehet. Mert ha valakinek lyukas a zoknija, akkor legjobb, ha befogja a száját, pláne ha olyan képtelenségek miatt emel szót, mint az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, vagy a közmédia állampárti einstandolása. Akinek lyukas a zoknija (másutt: kreténbaromállatproli), annak nincs joga számonkérni azokat, akiknek nem tudjuk, hogy lyukas, vagy nem lyukas a zoknija, de fennállásuk óta bizonyíthatóan lopnak, csalnak, hazudnak és azonnal megsértődnek, vagy csuklóból tagadnak, valahányszor ez kiderül. Mert ebben a civilizációs-kulturális-erkölcsi zsákutcában toporgó országban – ahol a kormánypropaganda majdnem ötezerszer megy le a közpénzmédiában, miközben az ellenzéknek kuss legyen – olyanok ítélkeznek eleveneken és holtakon, akiknek legtöbbször hivatalos oklevelük van arról, hogy hazudnak, lopnak, becsületet sértenek, de holnap következmények nélkül kezdhetik elölről.
namihami
Ötösszintű reakció. Méltó az eddigiekhez. Persze, erre tartja a Gazdája.
Időnként leoldja a láncról, szabadjára engedi. Olyankor ugat, vicsorog, belemar a szembejövőbe. Aztán a Gazda parancsára visszakushad egy ideig az ólba. És innen folytatja legközelebb, ha parancsot kap rá.
"" Panem et circensem.""---lessétek fideszbunkók a cirkuszt, ha már ezek a kenyerünk javát felzabálják előlünk.
SystemError
Tényleg Bayer"meleg szarig felnyaló" Zsolti lesz a közerkölcs csősz... Ez szar, percengénk fingik a száján ezerszer sértőbb, személyeskedő hazugságokat ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.