Több helyen is baleset történt, Budapest körül torlódik a forgalom.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-ás autóút déli szektorában az M5-ös autópálya felé a 21-es km-nél, ahol korábban két autó koccant össze véget ért a korlátozás. A torlódás csak lassan szűnik meg, legalább 30-40 perces átjutási idővel számoljanak!

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 28-as km-nél lévő Zsámbéki pihenőt, a katasztrófavédelem hatósági intézkedés miatt ideiglenesen lezárta!

- Az M3-as autópályán, Budapest felé a Geleji pihenő közelében, a 141-es km-nél korábban több jármű ütközött össze. A pályaoldalt a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a 150-es csomópontnál az M30-as autópályán keresztül a 3-as főút felé terelik el. Visszatérni Mezőkeresztesnél lehet az autópályára.

- A 49-es főúton Kocsordon a 25-ös km-nél egy személygépkocsi egy trélerrel ütközött össze. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat helyben terelik el.

- Erősödik a járműmozgás az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúttól befelé, az M1-es és az M7-es autópálya bevezetőjén a Budaörsi szakaszon a városközpont irányába, az M2-es autóúton Göd és Dunakeszi között, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól Budapest felé, az 51-es főúton pedig, az M0-s autóúti csomópont előtt lassultak a kocsik.

- Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátkelőnél, a forgalom mindkét irányba folyamatosan halad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.