A rendőrség közzétette a részleteket a hajnali tömegbalesetről.

Ahogy arról már beszámoltunk hárman haltak meg hajnalban egy balesetben az M3-ason. A helyszínelés még reggel is tartott. A rendőrség oldalán megjelent fotón látszik, hogy nem sok maradt az egyik járműből. 

Súlyos képek a halálos áldozatokat követelő balesetről az M3-ason

A sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, az autó megpördült és az érkező járműveknek csapódott. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, míg ketten ellátásuk és kórházba szállításuk közben haltak meg. Továbbá ketten súlyos, négyen (köztük egy csecsemő) könnyű sérülést szenvedtek. A balesetben összesen 8 jármű volt érintett.

Súlyos képek a halálos áldozatokat követelő balesetről az M3-ason

Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök teljesen lezárták, a sztrádáról lehajtani Emődnél, az M30-as autópálya 5. kilométerénél lehet, a főváros irányába haladók Mezőkeresztesnél térhetnek vissza az M3-as autópályára.

(Police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadsanca
Elsősorban sajnálom az áldozatokat!
Másodsorban, miért nem lehet a látási- és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladni?
A KRESZ ezt írja elő. Nem de bár? Én sem vagyok feddhetetlen a közlekedési morál tekintetében, de ha mást nem is a saját biztonságom helyezem előtérbe és úgy vállalom a különböző "akciókat"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.