Nem túl kifinomult módszert választott a fiatalkorú elkövető. 

Egy szemtanú tett bejelentést 2019. január 20-án 16 órakor a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint egy férfi az egyik salgótarjáni parkolóban egy gépkocsi ablakát betörte.

Autót próbált lopni egy 15 éves fiú, de csak két csomag cukorkát szerzett és 10 perc múlva el is kapták

A személyleírás alapján a salgótarjáni nyomozók 10 perc múlva, a város belterületén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves fiút.

A beszerzett adatok alapján a fiatalkorú a bejelentést megelőzően a parkolóban lezárt személygépkocsi jobb első oldalüvegét egy kővel betörte, abba bemászott. A fiú a járművet átkutatta, de cselekménye közben a járókelők megzavarták, ezért két csomag cukorkát magához vett, majd a helyszínről azzal elmenekült.

A fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy pár nappal korábban szintén ebben a parkolóban álló másik személygépkocsinak a vezető oldali ajtaját kifeszítette, mely jármű kesztyűtartójából készpénzt tulajdonított el.

Autót próbált lopni egy 15 éves fiú, de csak két csomag cukorkát szerzett és 10 perc múlva el is kapták

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított 15 éves ceredi lakost a nyomozók két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.