Folytatódnak a demonstrációk a munka törvénykönyvének módosítása ellen. Baranyában minden nap lesz megmozdulás. 

Egy-másfél kilométeres dugót okoztak a túlóratörvény ellen tüntetők hétfő reggel Pécsett – írja a Szabad Pécs.

1,5 kilométeres dugót okoztak a tüntetők Pécsett, de az autósok támogatták őket

Fotó: Facebook

A Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége a hónap végéig minden napra többórás időtartamra hirdetett meg félpályás útlezárásokat két helyszínen: a Budai vámnál a Búzavirág utca és az Álmos utca közötti jobb sávon és Szentlőrinc felől Pécs irányába a cserkúti elágazó mellett a 6-os úton.

A Szabad Pécs beszámolója szerint hétfő reggel a 6-os út cserkúti szakaszán a Pécs felé tartó sávban mintegy 30 autó parkolt, amelyek egy-másfél kilométeres torlódást okoztak.

A forgalmat rendőrök irányították, az autósok többsége a lap szerint türelmesen fogadta a 10-15 perces várakozást, és többen támogatólag dudáltak is a demonstrálóknak.

A héten minden hétköznap hajnali 5-től délelőtt 10-ig tart a forgalomlassító tüntetés, ami jövő héten is folytatódik egészen január 31-éig.

(Szabad Pécs)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nincs mese, le kell menni a gödör legmélyére! Iszonyatos mennyi buta ember él az országban. Semmit se értenek, szervilis barmok! Nem szokásom ilyen stílusban írni, se beszélni, de van az a pont, amikor elfogynak a kulturált szavak!

Hülye ember, hülye dolgozó, ha már nem állsz a tüntető mellé, legalább bírd ki azt a pár percet, amíg akadályoznak, és fogd fel, hogy érted van! Vagy dolgozz éhbérért minden nap, és kuss!
human
@Shikari: A fideszesek közt is vannak bőven akiknek nem tetszik a rabszolgatörvény. Ezért vannak többségben akik szimpatizálnak a demonstrálókkal.
csak úgy....
@JAJMÁR: Látod! Ezzel rontasz el mindent ,hogy még Te kérsz elnézést a stíkusod miatt!
ezektöl...
olivér
@human: pontosan erről beszélek,nem kell belemagyarázni semmit!
human
@olivér: Lehet tudni, hogy ki miért dudál. Le lehet olvasni az arcáról. Az integetést és a bemutatást is viszonylag jól meg lehet különböztetni. Ha pedig kiszáll az autóból és elmondja a véleményét még egyértelműbb hogy támogatja vagy sem az egészet.
Tehát lehet tudni, hogy a többség támogatólag dudált vagy sem.
olivér
@human: értem,de egyébként mindegy is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.