Megtörte a csendet Andy Vajna özvegye. Érzelmesen búcsúzik a producertől.

Közös képpel és érzelmes szavakkal búcsúzik felesége Andy Vajnától

Fotó: Instagram

A tegnap hosszú betegség után eltávozó Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea egy nyilvános Instagram-posztban reagált a történtekre, elköszönve tőle néhány fotó kíséretében. 

Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek!

(24.hu)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Eladott Ország: Jól leírtad csak ott tévedsz EZ NEM BANDI PÉNZE VOLT, ennek csak egy része kb. 20 % maradhatott nála, a többi számtalan csatornán át elszivárgott mint zápor után a víz !!! Hogy hová azt gondolom nem kell találgatni !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A gecik között ö volt az egyetlen értékes ember. Ő valóban maradandót alkotott, letett valamit az asztalra, nem csak a seggnyalásból élt, mint a többi. Egyedül rajta volt felfedezhető az emberi mivoltunk.
Állítólag sokan is kritizálták azért, hogy nem elég kormánypárti.
M107
A filmhez értett az biztos.

Özvegye timike kötelező köröket futja egy évig vibrátor, utána lesz "gazdag" pénisz megint a punikájában nem is egy.
papa.49
Most ezért a posztért nem fogunk ZOKOGNI !
namihami
Ami a dolog diszkrét báját még képes fokozni, az az a szimpla tény, hogy a "" soha nem lankadó"" (legalàbb az) szerelem közben Timike Amerikában, Bundypapi pedig az új "" titkárnő"" környezetében kereste időnként azt az ---annyi szeretetet és jóságot--, amire most Timike végleg rátalált. A banki értesítő mellett.
Eladott Ország
Igaz, hogy az élet múlandó, ám Timike szerelme örök és ez a lényeg. Na meg persze az, hogy pörgött ez a kaszinóbiznisz, mint majom farkán a stanicli. A 2013-as törvénymódosításnak köszönhetően a kaszinók koncessziós díja levonható a játékadóból. Tállai András NAV-vezér szerint 2015-ben összesen 22,45 milliárd forint játékadóalap keletkezett, ebből a játékadó összege 7,37 milliárd forint lett. Viszont a megfizetett koncessziós díjjal csökkentett, tavalyi évre számított játékadó összege csak 3,08 milliárd forint. Azaz Vajna, akinek köztudottan öt darab kaszinója van, gyakorlatilag négymillárd forintot kapott vissza az államtól. Az már csak hab a tortán, hogy a számok is egyértelműen mutatják: a szerencsejáték-függők száma lecsökkent, soha nem járnak vasárnap kaszinóba, a fölös pénzüket a családra költik és így többet tudnak szülni. Már akkor sem dobtam a hátasokat elragadtatásomban, de most, hogy látom mennyire jól megy a dögrováson lévő jóságos Andrásnak, újra elgurult a gyógyszerem nekem. És ebben a reakcióban az Eximbankos hitel még nincs is benne. Hogy azért kell a NAV-hoz nem bekötni a pénztárgépeket (mindenki más tisztességesen adózó nyomorultnak be kell), azért kell milliárdos adókedvezményből zsámolyt építeni a fekélyes lába alá, hogy ne süljön le a pofánkról a bőr, amikor azt mondjuk: a Mikulás bácsi gyermekeket tud etetni ebből a sok pénzből.F*sz se érti ezt a unortodox gazdasági elméletet. Tényleg azért vettek el konkrétan 4 milliárd forintot az éhező gyerekektől, hogy Andy Vajnának adhassák, hogy így ne éhezzenek a gyerekek? Vagyis ha a játékadó 7,37 milliárd forint lett és 4 milliárdot meg visszatoltak Vajnának, akkor a több játékadó lényegében kevesebb lett, tehát pont az ellenkezője valósult meg annak, amit Varga Mihály hazudott nekünk? Vagyis ha befizetett adójából Vajna nem kapna vissza 4 milliárd forintot, akkor az akár még olyan “kiemelkedő társadalmi célkitűzések” is megvalósulhatnának, mint “a szociális gyermekétkeztetés finanszírozása”? Értem.
papa.49
@Eladott Ország: Jól leírtad csak ott tévedsz EZ NEM BANDI PÉNZE VOLT, ennek csak egy része kb. 20 % maradhatott nála, a többi számtalan csatornán át elszivárgott mint zápor után a víz !!! Hogy hová azt gondolom nem kell találgatni !!!
Eladott Ország
@papa.49: Ha ez a csúti patkány megbukik, még a szart is ki kell rázni belőle az ellopott közpénzzel együtt.
papa.49
@Eladott Ország: Ez igaz addig kell rázogatni míg potyog belőle valami !!!
SystemError
Lejárt a szerződésed Timike, eddig se hitte senki, hogy nem csak a potenciaigazolója voltál. Fogd szépen, amit aláírtál összeget 5 éve, mert nyilván egy percig szó sem volt más vagyonelemekről az bizony a közös jóakarótok tulajdona. Igazából te is az vagy, na huzzál basszasd magad agyon itthon, már nem kell emiatt külföldön élni többet! :)
csak úgy....
Nagyon gonoszak vagytok! Szerintem szerette Timi az Andyt,...különben nem is ment volna hozzá! Timi helyében,ha letelt a gyász ,akkor a felcsuti zsenibe , a Lölöö bácsiba szeretnék bele ...
karma1
@Aki Én: Nagyon szepen probalsz meg megemlekezni valakirol, aki pont a magyaroknal elt vissza azzal a fenenagy josagaval, tehetsegevel.
Amikben nagyot alkotott - es szakitott anyagilag -, az "odaat" volt, Amerikaban. Rambo, Die Hard sorozat, Evita es nehany nagyon jol hangzo filmet valoban az o penzebol alkottak sikeresre - es meg azzal a penzzel es sikerrel sem elt becsuletesen, abbol a penzbol is sikerult elcsalnia az adot. Aztan mikor menekulnie kellett haza aa felelossegre vonas elol - ami meg borton is lehetett volna -, akkor "haza talalt", es 25 eve boldogitja a magyarokat a fenenagy tehetsegevel...
Csak eppen nem tamogatta a magyar filmgyartast - a sajat nyelvkozegeben egymas utan csinalta a bukott filmeket - a Miniszter felrelep kivetelevel szinte semmi emlitesre melto nem keszult tole. A nagy Oscar dijas filmekhez is immel-ammal juttatott valami kis penzt, hogy ne nagyon logjon ki a lolab - de szo nelkul belement a stromansagba, es az allami torvennyel levedett - ez aztan a hungarikum! - adocsalasba, mikor belement abba, hogy ne kelljen a penztargepeit bekotni a NAV-hoz, egyedul egesz Magyarorszagon csak neki volt ez a kivaltsaga.
Ehhez szerinted pont az o tehetsege kellett? Mert szerintem csak orban basi baratsaga, mint ahogy meszi lolo is csak ugy tud okosabb lenni meg Zuckerbergnel is, hogy orban a baratja...
human
@csak úgy...: De Lölönek már van asszonykája. Bár egy fúzióért szerintem ezt a kis adminisztratív kellemetlenséget bevállalnák. Hisz első a haza felvirágoztatása.
papa.49
Ez a ,,búcsú fotó,, legalább 2-3 éves, frissebb nem volt ???
papa.49
@bakcsubakka: Annak minden porcikája tele van pénzzel, de egye fene akár a bele is kipottyanhat tőlem !!!
csak úgy....
@human: A mai arisztokrácia mindenre képes ! Ha úgy hozza a szükség, kereszténység törölve,éljen mohamed és a többnejüség! Tusványoson,majd elmagyarázza a híveknek a
géniuszuk.
human
@csak úgy...: Én is így látom. Már látni a pálfordulást. Orbán kedvenc gazdasági nagyokosa Parragh László is már arról beszélt, hogy már harmadik országból kell behozni a munkavállalókat. Azaz már sem az ukránok, szerbek, románok meg pláne nem nagyon akarnak ide jönni dolgozni.
csak úgy....
@human: orbánnál tehetségesebb kaméleon nincs!
Desischado
@csak úgy...: Nem jó, mind a kettő nős! Gondolod az asszonyok engedik timit "érvényesülni"?
Úgy volt ez szerelem, ahogy én Róma pápája!
csak úgy....
@Desischado: Beszéltem én szerelemröl vagy valami hasonlóról ? :) Nö ügyekkel,meg különben sem foglalatoskodnak!
Foxley
Ez a félig égett szivar a kezében mint Culombonak, az is elment, meg a kölyökkutya- nézés, volt egy stilusa.
szaboria1
@karma1: Megint a nagy félre vezetés pl Evita producere sem egyedüli volt, mert hárman voltak.
szaboria1
Tegnapi bejátszásoknál Timike hátul ment Andy után és egy fiatal pali kezét fogta. Andy tett róla a Timike már nem igazán lesz nagyon gazdag. Ugyanis amerikai cégeké lesz.
Eladott Ország
@szaboria1: Vajna szerint gyakorlatilag nekik köszönhető a Saul fia sikere is. Legfeljebb annyi köze volt hozzá, hogy a Magyar Nemzeti Filmalap 321,6 millió forinttal támogatta Nemes Jeles László első játékfilmjét, de azt se a lopott/könnyen szerzett milliárdjaiból. Vajna: Mivel ez volt az első játékfilmje, elég szigorúak voltunk a finanszírozásban, adtunk neki 300 millió forintot. Még itt is szarevő volt!
papa.49
Le kéne már szakadni erről a ,,TÉMÁRÓL,, az a faszi nem volt egy Kossuth, hogy ennyit nyervogjanak róla ...
Eladott Ország
@papa.49: Ez a szélhámos faszi csak egy volt a csúti cigány strómanjai közül, semmi több! Ebbe a szerencsétlen Kelet-Európai kisállamban megtalálta hajó nélkül Amerikát, a despota egyélő isten jóvoltából a mi kárunkra.
Aki Én
@karma1: Valamit nagyon félreértettél. Egyrészt nem beszéltem olyanról, hogy itthon alkotott, csupán annyit jelentettem ki, hogy letett valamit az asztalra élete során, ami tény.
Nem mondtam ,hogy egy szent, csak annyit, hogy a gecik közt a legkisebb geci, össze nem hasonlítható a csicskákkal és azok teljesítményével, tehetségével.
Ha bárki kritizálta a rezsimet vagy a nemzeti beteget, nem hörgött vissza mint az összes csicska, hanem csendben maradt.
A casino pedig orbánék üzlete, azért sem őt tenném első számú felelőssé.
papa.49
@Eladott Ország: Mindenesetre csak TISZTULT A HALÁLÁVAL AZ EMBERISÉG !!!
Volna még jó néhány tippiem, hogy még kik kövessék záros határidőn belül !!!
Lepényleső
Életvitel szerű szerelem lehetett közöttük? Ezt egyszerű halandók soha meg nem értjük?
Ennek kiteljesedésére miért kellett óceán,hogy legyen közöttük? Volt netán rá anyagi
fedezetük? Nagyon jó helyre születhetett valamelyikük? A bán kegyelmét sikerült elnyerniük?
Mi meg abban reménykedünk,hogy az Úr megbocsát nekünk?
human
@csak úgy...: Készült egy kép Nagy Imre temetéséről. Kerényi Imre nagyon tolta annak idején. Van rajta egy kaméleon ami a szabadságot szimbolizáló fehér galambokat falja fel. Orbán rendszerét festették meg gyakorlatilag. Hisz Orbán Nagy Imre temetésén vált ismertté, mint a demokrácia mellett kardoskodó liberális politikus. Majd jó kaméleon módjára elkezdte leépíteni a demokráciát, a szabadságunkat és a keretes szerkezet jegyében eltüntette Nagy Imre emlékművét.
Itt a kép:
images.hvg.hu/image.aspx?id=3a7f4f69-79b8-44bf-aecb-7fa157ba1aed&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
division
@Aki Én: Ráadásul a fia is öngyilkos lett fiatalon, skizofrén volt. Ez eleve megtör egy apát.
kokopelli
@csak úgy...jan21. (23:27)
...ha lenne,akkor az sminkelné magát?
vacsi
A nagy szeretete mennyivel hitelesebb lett volna, ha betegségében mellette van, nem Amerikában lófrál...
human
@vacsi: Azt hiszem Bödőcs mondta Timike és Andy kapcsolatáról. Ez olyan mint a hűségidő. 2 évig maradsz, de utána számhordozással szabadulhatsz.
papa.49
@human: Találó, csak rábaszott a rüfke, mert A SZÁM MEGVÁLTOZOTT !!!
human
@papa.49: Ott a fánkozója. Majd abból megél :D
dr. prédikátor
A vajna meg a palácsik kapcsolatáról eszembe jutott egy régi mende monda! Egy régi nagynevű színészünk társaságba így mutatkozott be.:Ő a feleségem, Ő pedig a faszom!!!Hát ennyit a vajna palácsik házasságáról!!!
papa.49
@human: Tévedés az se az övé, max. résztulajdonos !!!
human
@papa.49: Nem gondoltam ám komolyan. Ez a nő egy biciklit sem tudna elvezetni. Tengerparti vonaglásra van kitalálva és ennyi a tudása.
human
Ilyen mély szerelemtől több emotion figurát vártam :)
papa.49
@human: Vonaglott ez Miskolcon is eleget !!!
evacica
Szinház az egész világ! Még a gyászában sem tud visszavonulni!
Eladott Ország
@papa.49: január 21, 22:35; Sámlin áll a nagyapa, Timikével...
arcmás
Eltartott egy darabig.
De a tervezéshez idő kell.
Segítettek a fideszes piárosok (esetleg maga Habony Árpád?) a tervezésben (az újratervezésben), hogy elfogadhatóan szomorúnak tűnj?
Gondolom majd a vagyonodat is kezelik. Felajánlották? Mert vannak olyanok, akiknek a világ pénze sem elég.
papa.49
@Eladott Ország: Ezek a képek nem most készültek, és nem a szörcsögő vénemberen látszik, hanem a szopócáján, hogy pár évvel korábbiak ...
Eladott Ország
@papa.49: Valóban a képek nem most készültek, de a sámli később is kellett a magasságkülönbség áthidalására. Az ajakkal/kézzel való kényeztetés a papónál korábban is aktuális volt és az idő csak gyengített a helyzeten. De nagy klasszikus idézve: "szopok, nyalok,..
papa.49
@Eladott Ország: Én a spiné nyakán kerestem a tavalyi fotókon látható ráncokat, nincsenek, aztán előkotortam a gép mélyéról egy fotót ami 2014, vagy 2015. készült és akkor nézett így ki a spiné !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.