Kemény szavakkal reagált az ellenzéki képviselő, de nem lepte meg a döntés. 

A képviselő számított rá, hogy nem a javukra döntenek az MTVA biztonsági őrök fellépése ügyében indult nyomozás során. Szerinte ugyanakkor az indoklás egészen elképesztő. Kiemeli, hogy a vádhatóság szerint azért nem történt hivatalos személy elleni erőszak, mert az országgyűlési képviselők állítólag „nem hivatalos személyként” jártak el az MTVA székházban, ugyanis „hivatalos eljárást nem folytattak”.

Tehát, ha jól értem, a képviselő megszűnik hivatalos személynek lenni, ha kilép az Országházból?

Hadházy szerint hab a tortán, hogy a kormányt vidáman kiszolgáló ügyészek szerint szerint ők eleve azért mentek oda, hogy „a műsorrendet megzavarva az élő műsorokat megszakítsák”, ezért még közérdekű üzem működése megzavarása bűntettének kísérlete miatt indul nyomozás. A képviselő csatolt is egy képet, ahol „tettlegesen ellenáll” a jogszerű intézkedésnek.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Én egy olyan ügyészt ismerek, aki egy bűnügyi helyettes osztályvezetővel karöltve úgy emel vádat, vagy úgy nem emel vádat, ahogy azt az ismerősei diktálják. Erre bizonyíték van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mire várunk? Maradt még valami egyáltalán, amit elveszíthetünk, ha kinyitjuk a szánkat? A néma le-föl menetelés itt már nem segít, a kormány ugyanis süket. Csak a tettekből, az erőből ért. Abból, ha a Kossuth-téren százezer ember gyűlik össze és marad is. Blokádok, útlezárások, és még lehetne sorolni azokat a módszereket, amihez MÉG van jogunk. Talán arra várunk, hogy ezt is elvegyék? Akkor könnyebb lesz a gyávaság mögé bújva meghunyászkodni? A némaság ugyanis nem más, mint beleegyezés a diktatúra kialakulásába. Tényleg ezt akarjuk?
namihami
@olivér: Tudod, van egy apró, de el nem hanyagolható különbség a Te portád és az MTv-székház között.
A Te házad, még a képviselőnek is, aki közszereplő, MAGÁNtulajdon. Ellentétben a székházzal.
Tehát: pont a parlamenti megbízatása jogán, de oda JOGA van bemenni. Akár dolgozik-e ott, akár nem. Ellentétben hozzád nem. Ahova nem is szándékozik. Ezokból pont ezért neked nem is kell pofànvágni.
olivér
@Levendula: Borzasztó ilyesmit még csak hallani is!!!
olivér
@namihami: De egyébként mindegy is,jól szórakoztam az ingyencirkuszon ,amit előadtak !!A konspiráló,de telefonon rögzített susmorgásokon,hentergéseken,ajtónak rohanáson. :) Nekem bearanyozták azt az estémet :) Komolyan,ekkora hülyéket a polgári életben nem lehet látni!!Rendesen...,mint a fogyatékosok,bár ez a fogyatékosokra nézve sértő,önmagát értelmesnek hazudó ember így nem viselkedik!!! Van az a pont,ahol be kell a teljes alkalmatlanságot látni és el kell menni dolgozni,ha még van hova ?!
Eladott Ország
Az ellenzéki képviselő csak úgy arra jártak, mert nem volt jobb dolguk. Meg hát, valljuk be, unatkoztak is valamelyest, ezért találták ki, hogy elmennek az MTVA székházába. Az Állatkertben már voltak, a mozikban semmi jót nem játszottak aznap, a Cirkuszban sem volt műsor, maradt az MTVA székház. Nagyon persze nem kell csodálkoznunk azon, ami történt. Sőt, kicsit sem. Ez egy olyan ország, ahol máig nem hallgatták ki Kósa Lajost, pedig a volt debreceni polgármester egy magát csengeri örökösnek kiadó háztartásbelivel ezerháromszázmilliárd forintos megbízásáról tárgyalt. Ez egy olyan ország, ahol nem nyomoznak a letelepedési kötvények ügyében, futni hagyják Rogán Antalt, meg sem kérdezik Tiborcz Istvánt, Orbán miniszterelnök vejét, hogy mi az igazság az OLAF-jelentésben leírt szabálysértések és bűncselekmények körül. Ez egy olyan ország, ahol, ha benne vagy a brancsban, akkor mindent megtehetsz, ha nem vagy benne, akkor veled tehetnek meg mindent. A nyomozóügyészség ma napvilágra került döntése tehát nem meglepetés, hanem szerves következménye annak, ami az elmúlt kilenc évben történt. A jogállam szisztematikus felszámolásáról beszélünk, az alkotmánybíróság kiüresítéséről, a médiahatóság fideszes pártkatonákkal történt feltöltéséről. Orbán Viktorról, Áder Jánosról, Kövér Lászlóról és társaikról. Az, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség úgy döntött, hogy a Pintér Sándor volt cégének biztonsági őrnek álcázott martalócai mindent megtehetnek, szégyen ugyan az országra, de téved, aki azt gondolja, hogy ez már a mélypont. Mindenki nyugodjon le: lesz még ennél is lejjebb. Aki nem hiszi, annak utánajárnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.