A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete egy felmérést szeretne készíteni a lakosság körében egy kérdőív kitöltésének segítségével, melynek címe: Nemzeti Konzultáció a Hivatásos Tűzoltók Jövőjéért. “Tisztelt Polgártársak! Amint az elmúlt évek közvélemény kutatásai egyértelműen kimutatták, a társadalom körében a szakmákat tekintve a tűzoltók bizonyultak az egyik legnépszerűbbnek...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem konzultálni kell, hanem ezt a geci fidesz bűnbandát elzavarni a 3,14csába! . Ennek akkor lesz vége, ha mi mindannyian, megelégelve ezt a rablást, végre az utcára megyünk és elzavarjuk a kormányt. Nem előre bejelentett tüntetésekkel, arra engedélyt kérve és minden szabályt betartva, hanem a polgári engedetlenség eszközéhez nyúlva. A kormány ugyanis bőven átlépte azokat a határokat, amelyek egy demokráciában érvényesek. Itt lenne hát az ideje annak, hogy megmutassuk, nem félünk tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.