Magára vessen az, aki még mindig azt hiszi, hogy Magyarország legalább nyomokban demokráciát tartalmaz. Biztosan volt ilyen időszak is, de a Központi Nyomozó Főügyészség ma napvilágra látott döntés..döntése megmutatta, hogy Magyarország kapcsán tévedés demokráciáról beszélni. Itt bizony kedves feleim, már nyomokban sem lelhető fel demokrácia, mert ami esetleg még annak látszik, az sem az, hanem annak legföljebb az égi mása..

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aki itt még "demokráciát" lát, keresse fel szemorvosát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mi ebből a tanulság?
.
Annyi, hogy egy BUSZVEZETŐNEK pályaalkalmassági vizsgát kell tennie, de POLITIKUS lehet bárki, bármi!
.
A bazi nagy tyűjtögetés közben NEM LEHET TUDATÁBAN az akivel úgy elszaladt a döglődő dakota ló, hogy a sok VACAK KÖZÖTT nem láthatja be, hogy nem egy disznóólért, egy ORSZÁG BOLDOGULÁSÁÉRT felel.
.
Egy olyan trónom kotlik, amellyel FÉLELEMKELTÉSSEL
.
---- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
Mert
.
www.google.com/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&aqs=chrome..69i57j69i60l2j69i65j69i61.8018j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Melynek következtében, amelyre a HONFOGLALÁS ÓTA nem volt példa
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l4.33017j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
ÁMEN!!!
Nessy
Aki itt még "demokráciát" lát, keresse fel szemorvosát!
solidedge
Elkurvult az országunk. A futtató Orbán Viktor.
CsipkeRózsa
Napról napra egy újabb taposás az emberekre.
RonaGyuri
@solidedge: nem; szerintem Ő a legnagyobb kurva! =))
mackoka46
Már nem is leplezik, hogy diktatúra van. Hányingert keltő az ügyintézés és a bánásmód hivatalokban.Azt hiszik mindenkinek jót tesznek a cirkusszal. Szeretem a cirkuszt, de nem a hivatalban.
kereső
Nem tudom ,hogy az ügyészség részéről ki adja a nevét ehhez,bevállalva ,hogy nem ismeri a 2012.évi XXXVI.sz.Tv-t, az Országgyűlésről,és különösen annak 98§-t(4) bekezdését.
(4) * A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő - a feladat- és hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon - jogosult a Magyar Honvédség, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a rendvédelmi szervek és a vámhatóság működésére szolgáló területre is belépni. E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét."

Tehát ,nincs itt semmiféle "hivatalos eljárásra?"szükség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.