A Fidesz pedig a hatalma bebiztosítása érdekében átalakította többek között a választási rendszert, a médiát és az igazságszolgáltatást is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A demokrácia szó használata megtévesztő, hamis. Új fogalomra van szükség bunkókrácia. Ugyanis az agysejtek elfásulása közönséges bunkót hoz létre, ami a furkós bot végén van. Ezt használják fel a maradék sejtek eltávolítására is.
RonaGyuri
@Sámannus: én is erről akartam írni, csak annyival, hogy ez náluk egy üres szlogen! =))
kereső
Azért a WS is meggondolhatná,hogy mit ir le. Önkényuralom -és demokrácia együtt? Ez valami új állatfaj?Nem, ez itt orbanisztán- ahol meg vannak papiron a "demokrácia kellékei"-csak éppen tartalom nélkü,megsépkelve egy maffiakormánnyal.. Akár ne is lennének. Persze ezt orbán nem engedheti,hogy ne legyenek a "látszat" szintjén, amig az Eu-ból pénzt lát.
Sámannus
@RonaGyuri: A rendszerváltás óta vannak olyan új fogalmak amik eleve valami rosszat akar legalizálni Ilyen a gazdasági szélhámosokat vállalkozónak, a politikai szélhámosokat elmés honatyáknak, a focistákat sportolónak. A médiában szereplőket sztároknak, az őket magasztalókat újságírónak. A pletyka szintjén működő médiát híradónak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.