Már az eddig ismert 1100 éves történelmében. Olyan kulturális és egészségügyi fejlesztések zajlanak, amilyenek „Magyarország eddig ismert 1100 éves történetében még soha” – mondta az emberi erőforrások minisztere hétfőn Szombathelyen, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház több mint 1,1 milliárd forint értékű beruházásainak avatásán, amiről az MTI tudósított. Kásler Miklós kitért arra, hogy vidéken „az elmúlt időszakban 500 milliárd forintot felhasználva fejlesztették az egészségügyi hálózatot”, míg „Budapesten és a központi régióban 700 milliárd forint értékű beruházások indultak el”

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ilyen a stimmel, ilyen dilettáns még nem volt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Nem szép dolog ilyennel jönni, de feltűnt már valakinek, hogy aránytalanúl sok testi fogyatékos van a fideszben. konkrétan szemtengely ferdülésről beszélek..Úgy látszik ez a komplexusból eltaposlak szánalmas emberek pártja maradt..:) .
tudode
Ami a kultúrát illeti se színház, se üdülés, se könyv vásárlás!
.
Ha megkérdezhetném akkor, miért ESNEK POFÁRA a színházak a TAO izé elvonása miatt
.
www.google.com/search?q=Elveszik+a+TAO+p%C3%A9nzt+a+szinh%C3%A1zakt%C3%B3l&oq=Elveszik+a+TAO+p%C3%A9nzt+a+szinh%C3%A1zakt%C3%B3l&aqs=chrome..69i57.12172j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Sto eta!
karma1
@tudode: Na, azert ezt nem allitanam! A szinhazak telt hazakkal mennek, mert meg mindig van egy reteg, akinek az igenye is, penze is megvan ra. Talan a mozik nem annyira, mert DVD-n mar mindent meg lehet venni, hazavinni. A konyv is lassan a megfizethetetlen kategoriaba tartozik, de a slagerkonyvek meg most is elfogynak - ha nem is olyan gyorsan.
A problema inkabb abban van, amikor a jegyekbol nem lehet kigazdalkodni mar a fejleszteseket, es az eloadast kell leallitani (lasd Az Ember tragediaja eloadasan tortent), mert a szinhazak fejlesztesere, vagy csak karbantartasara is az allamtol kellene, hogy kapjanak a szinhazak penzt.
Ezt es a kulturara szant TAO-kat allitotta le az a retkeskormu, sotet agyu kasler (amik valoszinuleg igy szepen a fociakademiakba fognak atcsordogalni, mint a tomegsportot elosegito adomany)
csak úgy....
@SystemError:Mi mindent okozhat a szemtengely ferdülés! :)
Különben igazad lehet a komplexusokkal! Ennek ellenére, mindent lehet mondani rájuk,csak azt nem,hogy hátrányos helyzetüek.
bencemacska
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/magyar-korhazba-kerult-az-ausztral-szineszno/ysy7q7n
És ő a VIP részlegen volt, ahol 11.000 ft/éjszaka a tarifa.
De egy biztosított beteg csak akkor kaphat ott elhelyezést, ha fizeti a műtétet is! /Vagy nagyon narancs színű!/
És én még csak ennél rosszabb kórházban voltam!
Nessy
kedves prof! Mi az Istent csinált történelem órákon? A Tíz parancsolatot magolta, hogy idős korára se feledje?Mikor is épültek az Andrássy úti paloták, amiket most a haverok felújítva megkapnak? Mikor épült a parlament, az Opera, Bazilika? Tudja mikor épültek a fővárosi nagy kórházak? Azért az 1100 év kissé fellengzős megfogalmazás!!! Az viszont tény, hogy ilyen lerobbant állapotban talán a háború után voltak!
Maguknak hála a kultúra ( Opera, színház, koncert, könyvek stb.) lassan csak maguknak lesz elérhető, megfizethető!!!
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.