Bölcs döntésnek nevezte az EU-ügyekért felelős államtitkár, hogy a "magyar-ügyet" még nem vette elő a román uniós elnökség. De Varga Judit szerint... De informálisan érezhető a nyomás, vannak olyan uniós országok, amelyek azt kérdezik, hogy „mikor vesznek már elő minket?” – ezt Varga Judit, a Miniszterelnökség EU-kapcsolatokért felelős államtitkára mondta az InfoRádió Aréna című műsorában

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gulyás egyik libája versenyt gágog a külgarázdákkal

az a szerencséje Európának, hogy még nem fenyegetőzik, csak annak hangzik =))

Kapott mindenki hideget és meleget a mindig (agy)bájos Varga Juditkától, a Miniszterelnökség EU-kapcsolatokért felelős államtitkárától az InfoRádió Aréna című műsorában. Alig leplezetten megfenyegette Romániát a soros elnökséget viselő országként. Erről jut eszembe – bocs az off-ért -, de meg kell kérdezzem hallott valaki az elmúlt lassan egy hónapban Vasilica Viorica Dăncilă birodalom-bejárásáról, vagy csak úgy arról, hogy ő lenne Európa korlátlan ura??? =)) Hogyan? Hogy ki ez a hölgy? Ő az EU soros elnökségét viselő Románia regnáló ME-je!!! =)) S ösmervén a népek amnéziás voltát – bocs a kevés kivételtől – említenem kell azt az elnökséget, mely úgy kezdődött, hogy „a kis sértett bejárta Európát!!!”
No de vissza a gágogó libára, aki miután kiosztotta a magáról és helyéről megfeledkezett EU-s vezetőket szert kerített arra is, hogy – ráadásul elég kétértelmű módon – kijelentse az EB kapcsán, hogy „vissza kell vágni”! Bármit is akarjon ez jelenteni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.