A daganatok miatti halálozást Csehországban 30 százalékkal tudták csökkenteni, nálunk csak 15 százalékkal. Ha egy szűrőprogram elindítása nem évtizedekbe telne nálunk, és lenne néhány tízmilliárd forint, ezrek életét lehetett volna megmenteni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Ha egy szűrőprogram elindítása nem évtizedekbe telne nálunk, és lenne néhány tízmilliárd forint, ezrek életét lehetett volna megmenteni."

Nem a stadionokat kellene tolni, meg a Sziriai gyogyellatast fedezni 3 evig, hanem a magyar egeszsegugyre fokuszalni. Maris megoldodna a problema, csak abbol nem lehetne kimutyizni tiz es szaz milliardokat.
simmering73
Egy olyan országban, ahol a legfontosabb a közpénzek ellopása, stadionok építése, a külhoni magyarok megsegítése és a külföldi egészségügy finanszírozása, nos abban az országban csak azon lehet csodálkozni, hogy a felelősök még szabadlábon vannak.
görbetükör
Idehaza nem csak a megelőzésben vannak gondok, a kezelésben, gyógyításban is.
De erre szavazott a kétharmad. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.