A Honvédkórház decemberben egyszer már bezárt koraszülött részlegének működése hétfőn még újra bizonytalan volt. Bár átmenetileg sikerült elkerülni az összeomlást, a tartós működőképességre az ott dolgozók sem vennének mérget. A dolgozókra kényszerített honvédelmi alkalmazotti jogviszony miatt még a kórház többi osztályán sem ült el a vihar: van, ahol az orvosok, van, ahol a szakdolgozók távozása miatt alakulhat ki válsághelyzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi ebben a jó, hogy ami ha döcögve is de működött, most megint szétverik? Miért kell a honvédség állományába kerülni a kórház dolgozónak? Mi az értelme a minisztérium szerint?
namihami
@Nessy: Csak annyi, hogy ha katonai sorállományba helyezik, attól kezdve nincs, nem lehet pl. sztrájk, bérkövetelés, szabad utazás és hasonló munka- és személyügyi problémája a dolgozóknak.
A szolgálati szabályzat vonatkozik rájuk. A miniszter mondja meg, hogy mit akarnak a dolgozók. Vezényelhetők lesznek.
kissé felnőttem
sziszi meg a rezidensek megoldják, vagy nem ? Van egy évek óta eltiltótt szülésznő talomban?
tulipan
Ezt mindössze a döntéshozó, narancsos illetékes elvtársak nem tudták előre !!!
görbetükör
@tulipan: Én meg úgy vélem, nagyon is tudták. :(
sokanvagyunk
Egyszerűbb lenne átkeresztelni a kórházat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.