Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Karmelita kolostorban fogadta Mario Zenari bíboros, szíriai apostoli nunciust, akinek átadta a magyar kormány szíriai humanitárius segítségnyújtásáról szóló okiratot – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedd délután.

A megbeszélésen részt vett Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára, Michael August Blume, budapesti apostoli nuncius és Giampaolo Silvestri, a kedvezményezett AVSI Alapítvány főtitkára is.

Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését

Orbán Viktor miniszterelnök és Mario Zenari nuncius a miniszterelnök hivatalában, a Karmelita kolostorban Budapesten 2019. január 22-én. Mellettük Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor elmondta:

Magyarország elkötelezett a Közel-Keleten szükséget szenvedő közösségek és családok megsegítésében, és szeretne hozzájárulni a háború okozta humanitárius katasztrófa enyhítéséhez.

Emlékeztetett:

hazánk határozott álláspontja továbbra is az, hogy nem a bajt kell Európába hozni, hanem a segítséget kell oda vinni, ahol baj van.

Szolidaritása jegyében ezért Magyarország kormánya – A Hungary Helps program keretében – 505 millió forint támogatást nyújt a "Nyitott Kórházak" elnevezésű szíriai humanitárius kezdeményezést megvalósító olasz AVSI Alapítvány számára az aleppói Szent Lajos Kórház, a damaszkuszi Francia Kórház és a szintén a szír fővárosban lévő Olasz Kórház egyéves működésének biztosítására.

Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a magyar kormány szíriai humanitárius segítségnyújtásáról szóló okirat, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök adott át Mario Zenari bíborosnak, szíriai apostoli nunciusnak 2019. január 22-én a hivatalában, a Karmelita kolostorban. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Mario Zenari bíboros a megbeszélésen felidézte a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen hétfőn tartott előadásában is ismertetett tényeket:

a szíriai erőszak elsősorban a kisebbségeket, leginkább a keresztényeket sújtotta, és közülük is a legvédtelenebbek, a nők és a gyermekek szenvedtek a legtöbbet.

A lakóházak nagy része megsérült, minden harmadik iskolát leromboltak. A kórházak fele elpusztult vagy használhatatlanná vált. Elmondta, a nemzetközi támogatással a helyi keresztény egyházak által működtetett kórházak nemcsak keresztény betegeket gyógyítanak, a muzulmánok pedig sokszor a kórházban csodálkoznak rá, hogy azoktól kapnak segítséget, akiket hitetleneknek tartanak. Ezek az egészségügyi központok tehát a megbékélést, társadalmi összetartást is szolgálják – hangoztatta Mario Zenari.

Forrás: MTI

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Jajdejó!
A mi kórházainkon már úgysem lehet segíteni, legalább a szíriaiaknak legyen lóvé!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Jajdejó!
A mi kórházainkon már úgysem lehet segíteni, legalább a szíriaiaknak legyen lóvé!
Commenter
@görbetükör:az mindig csak tervbe van véve (1-2 kivétellel) hogy segítenek a magyar kórházakon. A szíriai támogatást humanitárius tevékenységnek álcázzák miközben az egyik legvéresebb kezű diktátor Basar Al-Asszad rezsimjét (is) támogatják ezzel.
namihami
Cserébe viszont a szíriai kormány vállalta, hogy a teljes magyarországi kórházakat finanszírozza egy esztendeig.Az eredménye az eddigiek alapján máris felmérhető.
Kösz Viktor! Kösz puncius!
namihami
@KisTehen: Ez a dolga, hiszen eleve alábecsült költségekkel indítja az évet.
És, csak úgy mellékesen, ezek a kórházak mégiscsak hazai és nem szíriai kórházak. Ez kötelessége, az csak próbálkozása, hogy a világ szemében jobbnak tüntethesse fel a rendszerét.
Hiszen maholnap már csak a potyaleső és hozzá hasonló despota rendszerek hajlandók egyáltalán egy légtérbe meglenni vele.
nezelodo
Na szerencsétlenek, ha úgy lesz ott is mint idehaza, ki lesznek segítve, aki nem hal meg nyolc órai vágyakozás után a folyosón, arra a plafon szakad rá a korteremben.
Nessy
Azért szóljanak Putyinnak, melyik három kórház lesz az, ha lehet ne bombázza porig már az indulásnál!
görbetükör
@KisTehen: Bocsánat, nem a kórháznak van adóssága, hanem az államnak. Mer a kórházak az állam tulajdonában vannak.
És ha működésképtelenek, mert keveset juttat az állam, mert nem az igényeket veszi figyelembe, akkor az államra száll az átok, a sok idő előtt meghalt ember miatt!
Macskaszem
@KisTehen: Bocika, szerinted az egészségügy úgy jó, ahogy van? Akkor te nem Kis Tehen vagy, hanem egy Nagy Marha.
Eladott Ország
m.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/orban_ha_kell_1364501367.jpg
Grazban kellene már téged kezeltetni, te "csuhások térdre imához", keresztény üldözöttek istenbarma.
Nessy
@KisTehen: A tb járulék ma már a költségvetésbe folyik be, ergo onnan annyit ad pártunk és kormányunk, amennyit úri kedve diktál!
papa.49
Vajon mondta-e ,,TÉRDRE CSUHÁSOK,, ))))))))))))))
Ha nem akkor ez egy kurva nagy hazug !!!
Macskaszem
@KisTehen: Te véded a kormányt, merthogy mindig kifizeti a kórházi adósságot. Csak kérdem, hogy szerinted itt annyira rendben van minden, hogy már felesleg is képződik, amivel megsegítjük Szíriát? Vagy szerinted is lenne helye annak a pénznek a hazai egészségügyben?
Eladott Ország
@KisTehen: Az egészségbiztosítási járulék, a munkaerő-piaci járulék és a nyugdíj-hozzájárulás helyett az új adót kell érteni, ami nevében is érdekes, mert adóként definiálja a hozzájárulást.
"Az, hogy az eddigi járulékot adó váltja fel, azzal a következménnyel jár, hogy nem keletkeztet a befizetett összeg társadalombiztosításra semmilyen jogot, azaz személyes szolgáltatást, mint ellentételt nem lehet elvárni" Az adót nem csak egy meghatározott célra lehet felhasználni, azt kiveti az állam, majd lényegében belátása szerint használhatja fel. Így a jövőben nem lehet vizsgálatot indítani, vagy akár az Alkotmánybírósághoz fordulni azzal kapcsolatban, hogy a szociális hozzájárulási adót valóban a szociális ellátórendszerre fordítja-e az állam.
Commenter
@Nessy: Szólhatnak. Putyinnak ez mindegy is...
vacsi
Előbb a saját házunk táját kellene rendbe tenni! A magyar kórházak milyen állapotban vannak?!
nezelodo
@Eladott Ország: ma 16:35. Szerintem erről halvány lila fingjuk nincs az elsöprő szavazóknak, sem az ellenük voksolóknak, azt hiszik, amit fizetnek az adócsökkentés keretében, 2010 után megemelve, olyan mint a régi járulékok. Ha Orbán egy marék dilibogyó melléhatásaként azzal menti Európát, sőt a világot, hogy nem ad ellentételezést, majd felkiáltanak, hogy ejha, mint a tsz közgyűlésen, amikor lelépett az elnök a zárszámadási pénzzel.
görbetükör
@KisTehen: Igen, és ki is veszik, de másra költik. És ott van még a Brüsszelből érkező rahedli milliárd is.
Hogy lehet, hogy stadionra, idegen ország kórházának működtetésére futja a mi pénzünkből, a magyar ember gyógyítására meg nem?
Nincs pénz se közlekedésre, se gyógyításra, se oktatásra, se utak építésére, semmire, ami kell. Viszont mindenre van, amire nem kell.
Honnan is veszik el a pénzt és hova teszik? Ami ténylegesen nem saját pénzük, hanem az országé?
Gyalázat, ami itt folyik! Emberek százezrei menekülnek innen és emberek ezrei halnak meg az itteni gyalázatos körülmények miatt!
Átok rájuk!!!
görbetükör
@KisTehen: - és még valami. Ha a mi pénzünkből gazdálkodik, miért is nincs beleszólásunk abba, hogy hazai, vagy külföldi kórházat finanszírozzon Orbán?
görbetükör
@Commenter: Mindjárt gondoltam, hogy nem a rászorultaknak megy tőle pénz. Csak a hatalma erősítésére fizet, semmi másra!
qxy
na. Meg lesz a kétharmad.a hazaiak már nem hisznek neki?
A villám csapta volna ki a pólyából ezt a férget
Lepényleső
...ha úgy mint a honiakat,akkor igen nagy lesz a halálozási ráta? Bár lehet,hogy nem is lesz ott
senki,csak aki a halotti bizonyítványokat kiállítja? Egyébiránt az egyik legjobban működő
lopások egyik formája? 30 milliárd,ő azt mondja? A valóság a felét sem mutatja? Ezt azonban
milyen hatóság vizsgálhatja? Tehát az adófizetők pénze így is van magánosítva?
Commenter
@papa.49: ilyet? Dehogy mondott, szegény üldözött szír keresztényeknek. Ne feledd, az üldözött keresztények alapítványát is egy szír vezeti. Nem ám akármelyik közel keleti országé. Putyin, Asszad, Bolsonaro, Salvini, Kaczynski a nagy példaképek...
olivér
a múltkor azon rinyáltatok,hogy nem segíti a menekülteket,most az nem tetszik,hogy segít a háború sújtotta Szíria népén.Tényleg,nektek sem jó ám semmi !!!Mint írtátok is ,ha van rajta sapka azért ütitek,ha nincs azért.
Eladott Ország
@olivér: A nemzeten csak a fidesz bűnbanda hatalomból eltakarítása és bebörtönzése segít.
Az általuk kiépített kleptokratikus, autokratikus, oligarchikus rendszer és ezek elfajzott változata tarthatatlan.
kereső
@olivér: ha nem történne ilyen farizeus módon ez az egész-talán még tapsolnék is ! DE! Sajna nem tudom kitörölni a képet az agyamból 2015 szeptemberéből-amikor a HAT!!!órája született -már Budapesten- pici baba ott feküdt a Keleti-pu betonján az anyukája mellett,és önkéntesek segitettek nekik.Orvosok, eü dolgozók a szabadidejükben.A kormány meg sehol.És nem tudom elfelejteni a sok-sok gyermeket ugyanott,ugyanakkor-akikről szintén önkéntesek gondoskodtak.A kormány sehol.És látom ezeket a piciket,nagyobbacskákat-milyen bizalommal tekintenek ,mosolyognak a segitőkre és az ott szolgálatot teljesitő rendőrökre,hogyan fogják meg bizalommal a rendőrök kezét- a kormány meg sehol. Ezt azért nem lehet semmissé tenni.
Pedig ott,akkor zömében sziriai menekültek voltak-és ki tudja, hány keresztény vallású volt köztük.De ez mindegy is, emberek voltak-menekültek,akik futottak az életükért. Hát ezért farizeus ez az egész,mert most "egyházon" keresztül adunk ,helyben. Hát nem az ember a legfontosabb?
olivér
@bakcsubakka: nem tudom,orvos ismerőseim soha nem látott anyagi megbecsültségről beszélnek,a kórház jelentősen ki lett bővítve,a várakozási idő már csak három-négy hónap egy-egy szakvizsgálatra(ezen mondjuk érdemes lenne kicsit javítani)
olivér
@Horizont: mondom,orvos ismerőseim.Meg sem említettem Orbánt.Nagyon elragadott az indulat.
Commenter
@kereső: hozzátartozik a képhez az is, hogy épp ma mondott föl a Honvéd Kh. koraszülött osztályát vezető orvos. Meg az is, Zacher Gábor főorvost még részmunkaidőben sem alkalmazta újra a Honvéd Kórház, jelenleg mentőorvosként használja addiktológiai, pszichiátriai, sürgősségis és általános orvosi szaktudását.
olivér
@kereső: látod ez a magyarok igazi arca,legyél büszke rá!
kereső
@olivér: Büszke is vagyok- no nem a magyarokra, hanem azokra a magyar emberekre, akik akkor és ott megfogadták Arany János örökbecsüjét:" Embernek lenni,mindég,minden körülményben".És miért nem "magyarok"- mert ezek mellett ott vannak a gyűlölködők, a gyilkos indulatokkal birók- akik most hangosabbak, mint a segitőkészek, az áldozatokat vállalók. pedig sokan vannak az utóbbiak-csak ők nem kérkednek.
olivér
@kereső: jó volna ezeket az örökbecsű szavakat a gyakorlatban is tapasztalni,de ahogy látom ez csak annak jár,aki osztja a véleményedet!
kereső
@olivér: mégis mire gondolsz? Milyen örökbecsűre?
olivér
@kereső: mármint,hogy ember maradsz minden körülményben.
kereső
@olivér: mivel ezt láttam a szüleimtől is, és sok-sok embertől a környezetemben gyermekkoromtól- ezért aztán nekem ez egy természetes állapot.
Borsodi
Erre már nem találok szavakat,illetve nem merem leírni.Itt már nagy a baj ez már nem orvosi eset.
Magyarországon kórházakat zárnak be mert nincs pénz a működésre,orvosok ápolók mennek külföldre.Mi meg jótékonykodunk közben meg húllunk mint a legyek.
www.youtube.com/watch?v=x2XSPJsE6QQ

www.youtube.com/watch?v=8494oY-GHbQ
Mary
De várjunk csak, nem azt mondta, hogy minden szíriai terrorista? A határon a zóna területeken meg kerítés mögött őrzik őket és néha még ételt sem kapnak
Most akkor szereti őket vagy mi?
Amikor a riporternő belerúgott a menekültbe, még helyeselte is
Amikor egy faluba egy vállalkozó akart néhány menekültet vendégül.látni, de az emberek felháborodtak
Akkor azt mondta O1 G, hogy jól tették az emberek, hogy nem engedték őket oda
Pedig a menekülteknek az ő intézményei adták ki a menekült státuszt
Ki érti ezt már?
namihami
@KisTehen: Nem is az a feladata, higy utófinaninszírozza.
Év elején kellsne a szükséges pénzt átutalni és évvégén elszámoltatni. Így senki nem foglalkozna a kormány "" nagylelkű"", de kikövetelt alamizsnájával.
human
Helyes, hogy támogatjuk. Ugyanakkor Orbán ügyesen elkerülte annak a ténynek a megemlítését, hogy muszlimokat is gyilkolnak a fanatisták. Olyan muszlimokat akik nem hajlandóak radikalizálódni.
Clavigo
Végül is kibírjuk...Ezt a csüngőhasú Görényt már vagy 30 éve finanszírozzuk...Oszt jó napot.
F_Viktor
@Fradigege: Írod:
"Valami paktum van emögött."

Szerintem nincs paktum, egyszerűen az EU-s pénzek apadása után sem állhat le a lopás. Ki fogja megszámolni, hogy ebből a fél milliárdból mennyi érkezik meg a célországba, vagy egyáltalán odakerül-e egyetlen fillér.
A gond csak annyi az egészben, hogy továbbra is gőzerővel megy a lopás, s közben évente több, mint 10 ezer magyar az életével fizet az egészségügy tarthatatlan állapota miatt.

orbán tudatosan, szándékosan két évente egy kisebb város lakosságát likvidálja!
Kutyaur30
Magyarország kormánya azonban NEM elkötelezett a magyar anyaország szükséget szenvedő közösségek és családok megsegítésében, és NEM szeretne hozzájárulni a dilettáns és rabló politikája okozta szociális válsághelyzet enyhítéséhez. Abban elkötelezett, hogy kiüresítsen mindent, ami demokratikus és emberi, az anyaország népe emigráljon, és helyette költözzenek be a határon túli területek lakosai, akik mindig megválasztják a számukra bőkezűen adakozó Nagy Vezért.
karma1
Egyszeruen felfordul a gyomrom ekkora kepmutatastol, hogy o mennyire elkotelezett a szenvedo emberek megsegiteseben.
Es Uristen, hogy nez ki ! Mint egy videki lokupec, aki veletlenul feltevedt az uzlete miatt a varosba, es beraktak ot egy helyre, ahol egybol kiri, hogy nem odavalo! Borzaszto! Ez a pali kivul-belul a legrosszabb kepviseloje a magyaroknak.
Ahogy kinez, ahogy hazudozik - ez a legalja...
karma1
@Macskaszem: Aranyom, ez megint csak egy frissen beepult, idegbeteg fide$$-troll. Hagyd a fenebe, ha meg most is nyomatja a baromsagait... Te is, @namihami: is rendesen megadtatok neki - megis nyomatja a folyamatos baromsagait. (Persze egy kistehentol mit lehetne mast varni?)
Desischado
Itthon az egészségügy dögrováson van, ez meg Szíriában támogat kórházakat! Az agyam dobom el, ennyi cinikusságtól!
terlasz
Orbán alamizsnáért próbálja népszerűsíteni magát a külvilágban.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 05:57; Lehet , hogy a csúti cigány házi orvosai. De már a kárpátok géniuszának magyar jogutódja követi elődjét és hamarosan a hetvenévesnél idősebb betegek nem részesülhetnek kórházi vagy háziorvosi kezelésben. Ugyan határozat nincs még róla, csak a szomorú valóság.
wpym
A budos kurva anyatokat + rohadna meg az apostoli puncius is.
1magyar
Még mindig jobb mint mérkel idecsalogatja a népe gyilkosait.
Eladott Ország
@1magyar: A magyarok is elmennek innen Németországba, a migráncs meg hülye volna idejönni ebbe a földi paradicsomba.
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 16:58; Bármikor dönthetnek úgy, hogy nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva csökkentik vagy visszatartják a nyugdíjakat. Adót fizetünk, és ezért majd valamennyi nyugdíjat fogunk kapni, de erre semmilyen alkotmányos garancia sincsen , mert ki lett véve az alkotmányból. (Videó) Mihályi Péter: a nyugdíj nem jár, csak adható!
mediacsoport.com/mihalyi-peter-a-nyugdij-nem-jar-csak-adhato-barmikor-visszavonhatja-a-kormany/
tulipan
@bakcsubakka: Ne kívánj lehetetlen! Egy valódi narancsos seggnyalóból, mint az az @olivér is, annyira kivesz minden mást ez a "tevékenységük", hogy a nép iránti (másnál temészetes!) "érzéseknek" HELYE NINCS!!!
karma1
@Eladott Ország: Ne eroltesd Magad, Kedves. Kistehen nem akarja erteni amit irsz, mert fidesz troll. Innentol kezdve "f2sz felall, esz megall", mert a fo"nirol tud csak aradozni.
magyarbakancs
"Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését"
@aszd meg MAGYARORSZÁGON NINCS KÓRHÁZ?
magyarbakancs
TEVESZAROS ARABOKNAK KELLENE TÁMOGATNI A SAJÁT FAJTÁJUKAT.!
magyarbakancs
"Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését"
Magyar kórházak meg görgetik maguk előtt az adósság állományukat.
Te címeres ökör.
Qqberci
Én O1G végleges grazi tartózkodását finanszíroznám...
magyarbakancs
@Eladott Ország: Ide fektetném ezt gecit.
Adnám neki a Gundel kórházi kaját.
Igaz az a közmondás " A SZAR FELKERÜL A POLCRA ELFELEJTI HONNAN JÖTT"
magyarbakancs
MEGKÉRDEZNÉM A FIDESZ SZAVAZÓKAT szimpatizánsokat erre szavaztál,hogy idegen országban a te általa befizetett adóból finanszírozunk 3 kórházat?
Te meg itthon a szarban ,mocsokban fekszel,várólistákon évekig toporogsz?
Fradigege
@F_Viktor: A II. világháború után a Lengyelország fizetett egy csomó országnak(kivéve Magyarországnak, mert nem kértünk ellenszolgáltatás-ez itt most lényegtelen) a lengyel menekültek után. Gondolom, majd benyújtják a számlát erre a 3 évre, és az a lóvé majd a zsebükben landol. Erre gondolok.
kereső
@Horizont: 16:57, " a kórházak adóssága mindig újra termelődik"- mert az alulfinaszirozottság fenáll.Az eü. ugye az ÁFA-ban "adómentes" státuszban van.-ami azt jelenti,hogy nem fizet a tevékenysége után -viszont le sem vonhatja,tehát az igénybe vett szolgáltatások,a beszerzett eszközök,anyagok ÁFA tartalma is költség-és KIADÁS!.Az ÁFA-t viszont nem finanszirozza az oep. És azért azt is kevesen gondolják végig,hogy a megkapott finanszirozási összegből végül is a kórházaknál-és egyéb eü.szolgáltatónál csak a 65 %-a marad, mert a többi visszakerül az állam bácsi egy másik zsebébe adók-és járulékok formájában. /a bérek után itt is fenn áll az adó-és járulékfizetés/
papa.49
Tetves csutipatkány annak a MAGYAR KISLÁNYNAK A KEZELÉSÉRE MIÉRT NEM JUT PÉNZ AKINEK AZ OEP. NEM FIZETI A GYÓGYSZERÉT TETŰ ???
Mi közünk nekünk a szíriai kórházakhoz, aki lebombázták adjanak azok pénzt, de egy magyar gyermek kezelésére nem jut pénz tetű !!!
tulipan
Minek szólaltál meg, ha megint hazudsz? Te löttyedt görögdinnye hasú, narancsos dagadék!
CsipkeRózsa
Erre a hírre emlékeztek? Még ezt is vállaltuk:

Szíriában épít kórházat Magyarország

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sziriaban_epit_korhazat_magyarorszag.661296.html
CsipkeRózsa
@KisTehen: A kormány teszi a kórházi ellátást is korlátozottá, tehát saját maga helyett kell pótolnia is.
CsipkeRózsa
@KisTehen: Az itthoni e.ü. a határon túli magyarokat is szereti ellátni, ők itt nem fizetnek be a kasszába. Tehát, nem is lehet elég pénz a kasszában.
tulipan
@CsipkeRózsa: Ne is mond! Ha tudnád milyen pofátlanok!!!
Eladott Ország
@Shikari: Valóban a fidesznek sikerült felszámolni a magyarok vásárlóerejét, már csak Bulgária van mögöttünk. Sor végén a magyarok fogyasztása – Románia is beelőzött. Jobban teljesít?! Lóf@szt!
zoom.hu/hir/2018/01/24/sor-vegen-a-magyarok-fogyasztasa-romania-is-beelozott/
csak úgy....
@Shikari: gondolkodásra képtelen,szánalas pöcs vagy ,tibi...a hegyrü,ki beveszi egybü...
csak úgy....
@Shikari: idézlek,kretén! " @Eladott Ország: Költözz el, ha nem tetszik. Én jól érzem itthon magam és elégedett vagyok Orbán Viktorral! " :) kettesben,dade?
reggeltöl-estig,itt fosod a fölöslegest,mikor és hol melóztál utoljára ,dade?
sok léhütö cigányt láttam az életembe,de te muzsikus cigó lehetsz a nekem zenélhettek fajtából, a gyantás...
Antionesta
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
karma1
@terlasz: Csak az a nagy kar, hogy azt az alamizsnat is a magyarok zsebebol huzza ki...:o((((
Nessy
@karma1: Elnézve a képet, O.V. pocakjáról, egy volt kollegám mondása jutott eszembe:
Elefántot szül, az ormánya már kint van!
tulipan
@Shikari: TE, ORIBITÁLIS MARHA! JÓ szokásod yszeriont össez-visaz hadoválasz, anélkül, hogy fogalmad lenne, miről is avn szó Ez a sziriai kórház dologgal, ez a marha, narancsos haramia banda nyilvánvalóam a Nátó-hozzájárulási kötlezettségét próbálta fizetni! Mindennemű, a sérült szenvedőkkel, való együttérzés, vagy az EU bármilyem véleményének a lecselyebb figyelembevétele nélkül!!!
Eladott Ország
@Shikari: Jó helye lesz a fidesz bűnöző politikai prostituált bandának a börtönben. Igaz nem Gundeli minőségű a kaja, de legalább a többség-több mint kétharmad- szívesen finanszírozza.
uploads.disquscdn.com/images/5e4679fd316f64a0bf346d6a30442c1e2acaca063aa05db876ba8c0f42c1b361.jpg?w=600&h=340
tulipan
@Shikari: Te meg képtelen is vagy mást olvasni, csak a narancos baromságokat! ! :)
tulipan
@Shikari: A roncskormány ROMMÁ TETTE az orzágot, a hozzád hasonlóan, elkorcsosúlt agyú, végeletekig buta, sunyi, a hazát kiráruló rabló, haramia követőivel!
kissé felnőttem
A magyar kislányt akkor majd onnan fogják segiteni mert az itteni bürokratáknak nincs erre keretük Kevesebb repülőt meg tankot kellett volna venni, Vagy kérjetek a lőrinctől hátha neki akad erre is AZ isten áldja meg kenteket családbarátsággal bőséggel AVE
Micike
@KisTehen: hát nem vagy egy közgazdász, egy okleveles könyvvizsgáló és adótanácsadó, a közgazdasági tudományok doktora :D:D. Nem értesz semmihez Nem baj, ne is erőlködj.
tulipan
@Shikari: RABLÓ roncskormány. hazaáruló, hisztiző színészkedő, lumpen hányadékok. Beltenyésztett kretének!
tulipan
@Shikari: Magyarország kormánya azonban NEM elkötelezett a magyar anyaország szükséget szenvedő közösségek és családok megsegítésében, és NEM szeretne hozzájárulni a dilettáns és rabló politikája okozta szociális válsághelyzet enyhítéséhez. Abban elkötelezett, hogy kiüresítsen mindent, ami demokratikus és emberi, az anyaország népe emigráljon, és helyette költözzenek be a határon túli területek lakosai, akik mindig megválasztják a számukra bőkezűen adakozó Nagy Vezért.
tulipan
@Shikari: Ahaí! Szóval már nem emlegeted a 2/3-ot! Remek!!! EGYSZERŰ! NEM választja meg, hanem TI, sunyi, pofátlan narancsosok
tulipan
A LEGNAGYOBB PIMASZSÁGGAL, ELCSALJÁTOK A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKET !!!
olivér
@bakcsubakka: persze,nincs rendben,én is írtam,hogy több hónap a várakozás a szakvizsgálatokra felénk is.De volt komoly korháziinfrastruktúra-fejlesztés és bérfejlesztések.Tudom,hogy ez is kevés ,ahhoz,hogy ne vándoroljon el a szakképzett munkaerő,de mégis volt.Statisztikailag kimutatható az elvándorlás csökkenése,de sajnos nem tudunk német,svéd stb. fizetéseket produkálni egyetlen szakmában sem.
olivér
@Horizont: igen,ők olyan jövedelemgyarapodásra tettek szert,amilyenre korábban nem volt példa és igen szépen élnek elégedettek.Persze ahogy látom,sok az örök elégedetlen ember is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.